Home > Diverse > 10 lucruri care nu trebuie să lipsească niciodată din geanta unei femei

10 lucruri care nu trebuie să lipsească niciodată din geanta unei femei

///
Comments are Off

Se spune că din geanta unei femei singurul lucru care lipsește este ordinea. Cu toate acestea, oricât de multe lucruri ați ține în geantă, aveți grijă ca ele să vă fie și utile, ideal este să aveți grijă ca printre ele să se afle și următoarele obiecte. Acestea sunt indispensabile fiecărei femei pe parcursul unei zile, asta dacă vă doriți un confort minim pe care să-l aveți mereu la îndemână.

O perie pentru păr este necesară pentru a-ți rearanja coafura pe parcursul zilei, în special atunci când  aceasta este expusă la vânt.

Rujul sau luciul de buze, în funcție de ce anume folosiți, trebuie să fie mereu în geantă pentru a vă putea reîmprospăta culoarea pe parcursul zilei, mai ales după ce ați mâncat.

Oglinda pentru geantă, de asemenea, este esențială, chiar dacă aveți acces la alte surse unde vă puteți bucura de oglindă, având-o la îndemână vă va fi mult mai ușor chiar stând la birou să vă reîmprospătați machiajul sau cel puțin să verificați dacă vă stă bine părul.

Șervețelele umede sunt absolut necesare, le puteți folosi ori de câte ori simțiți nevoia pentru a vă păstra mâinile curate și a ține microbii la distanță. De asemenea, înainte sau după ce mâncați, dacă nu aveți mereu apa la îndemână, vă puteți ajuta cu aceste șervețele.

O pilă de unghii trebuie să rămână mereu uitată prin geantă, întrucât în orice clipă ți se poate întâmpla să ți se rupă o unghie și, pe lângă faptul că este inestetic, e și tare neplăcut să simți colțul acesteia care poate să-ți agațe ciorapii. Având pila la îndemână vei putea remedia imediat această problemă.

Absorbantul să nu lipsească niciodată din geantă, trebuie uitat pe fundul genții pentru a nu te prinde momentul nepregătită în acest sens. Avându-l mereu la tine vei sta liniștită din acest punct de vedere.

Fondul de ten sau cel puțin un baton/creion corector. Acesta îți va fi util pentru a ascunde cearcănele cauzate de oboseală sau imperfecțiunile, chiar și apariția unui coș.

Crema de mâini este necesar să o aveți la dispoziție, deoarece poate fi folosită de fiecare dată după ce vă spălați pe mâini, în special atunci când aveți o piele uscată. Aspectul mâinilor este foarte important pentru o femeie, de aceea nu ezitați să le hidratați cât mai des, chiar și pe parcursul zilei, nu doar seara.

Picăturile pentru ochi sau lacrimile artificiale, după denumirea lor din farmacie ar trebui să nu lipsească din geantă. Pe lângă faptul că ochii sunt oglinda sufletului, ei mai sunt și unul dintre punctele forte ale femeilor. O privire atrăgătoare poate cucerii pe oricine, dar dacă ochii sunt obosiți de la privitul în calculator sau iritați de la vânt, s-ar putea să vă facă mai puțin atrăgătoare, pe lângă disconfortul creat.

Un analgezic este bine venit mereu când apar situații care ne dau dureri de cap, la propriu. Avându-l în geanta dumneavoastră veți evita situația de a întreba prin rândul colegilor dacă vă pot ajuta, salvarea o veți găsi în propria geantă.

 

 

Facebook Comments
You may also like
Ce caută bărbații la o femeie. Cum trebuie să fie femeia ideală pentru orice bărbat
Ce caută bărbații la o femeie. Ce calități are femeia ideală în ochii unui bărbat
De ce ne cade părul
De ce cade părul. Cauze care duc la pierderea podoabei capilare
cadouri
Idei de cadouri pentru femei. Ce dar să-i oferi celei dragi, cu diverse ocazii
Cum sunt femeile în funcție de luna în care s-au născut
Cum sunt femeile în funcție de luna în care s-au născut