Home > Diverse > 3 semne prin care o femeie se arată neinteresată de un bărbat

3 semne prin care o femeie se arată neinteresată de un bărbat

///
Comments are Off

Mulți dintre bărbați se tem să nu fie respinși de către doamne, acesta fiind principalul motiv pentru care în multe situații nu le abordează pe femeile de care se simt atrași. Pentru a fi siguri că nu aveți nicio șansă, trebuie să recunoașteți limbajul trupului și gesturile pe care le face o femeie când vrea să vă dea de înțeles că nu este interesată de voi.

Zâmbește cu gura închisă

Dacă femeile pe care încercați să le abordați zâmbesc cu gura închisă, cu dinții ascunși vederii și cu buzele în linie dreaptă este un indicator clar că are o poziție pe care nu vrea să ți-o împărtășească. Acest gest este un indicator clar de respingere.

Brațele încrucișate în dreptul pieptului

Acest gest este un semn evident de defensivă. Persoana care execută acest gest se află într-o poziție de retragere, de defensivă, un semn de apărare față de situația în care se află și față de care se simte amenințată. De obicei, în preajma bărbaților de care se simt atrase, femeile stau cu brațele desfăcute. În schimb, în preajma bărbaților de care se simt amenințate sau față de care nu sunt interesate, femeile adoptă această ținută defensivă, cu brațele încrucișate în dreptul pieptului.

Păstrează distanța fizică

Când manifești un interes aparte față de o persoană încerci să te apropii cât mai mult de aceasta, să intri în raza sa de intimitate. Dacă faci acest gest, iar femeia încearcă să se retragă, să se îndepărteze și încearcă să-și recapete spațiul personal, menținând o mai mare distanță între voi, este un lucru evident că nu-i face plăcere apropierea ta și nu ai vreo șansă. Eventual ar trebui să încerci altă abordare.

 

 

Facebook Comments
You may also like
mincinoși
Secretele care îi demască pe mincinoși
Reguli pentru a fii convingător și a obține ce dorești
Reguli pentru a fi convingător și a obține ce dorești
Strânsul mâinii dă indicii despre personalitatea interlocutorului
Strânsul mâinii dă indicii despre personalitatea interlocutorului
Ce semnificație au cele mai frecvente gesturi