Home > Diverse > Află ce secrete ascunde data ta de naștere

Află ce secrete ascunde data ta de naștere

///
Comments are Off
data ta de naștere

Data  ta de naștere este foarte importantă, fiind un moment de sărbătoare și bucurie. De asemenea, este relevantă pentru destinul fiecăruia, deoarece, conform numerologiei, ne influențează destinul. Calculându-ne acest număr putem afla indicii cu privire la soarta noastră, talentele și abilitățile pe care le deținem, dar și caracterul. Conform numerologilor, al cărui părinte se presupune că ar fi fost Pitagora, totul se rezumă la numere. Cunoscându-ne numerele destinului ne putem cunoaște mai bine pe noi înșine, să știm spre ce țeluri și aspirații să năzuim.

Iată cum să-ți calculezi numărul personal folosind data ta de naștere, anul și luna. Se adună ziua, luna, anul, apoi totul se reduce la un număr, ca în exemplul următor.

Exemplu, dacă data ta de naștere este: 30.12.1950.

30+12+1950 = 1992

1992= 1+9+9+2 = 21

21= 2+1=3

După ce ai redus totul la un număr și ți-ai aflat numărul personal al nașterii, citește ce spune despre tine data ta de naștere.

1 Originalul

După cum îi spune numele, este un original înnăscut. Mereu vine cu idei noi, aceasta fiind trăsătura de bază a acestor persoane. Sunt destul de încăpățânate și arogante, dar sunt oameni cinstiți și plini de diplomație. Le place să ia decizii și sunt adesea lideri sau șefi. Le place să lucreze pe cont propriu, să nu depindă de deciziile vreunui superior. Trebuie să rămână deschiși, să învețe să accepte și ideile celorlalți, care ar putea fi bune și din care ar putea și ei să învețe câte ceva, să nu respingă din start ideile celorlalți.

Celebrități 1: Tom Hanks, Robert Redford, Hulk Hogan, Carol Burnett, Wynona Judd, Nancy Reagan.

2 Pacifistul

Acești oameni sunt foarte diplomați. Ei înțeleg nevoile celorlalți și adesea se gândesc la alții înaintea nevoilor lor. Nu suportă singurătatea, pentru aceste persoane este foarte important să se înconjoare de prieteni și persoane dragi, dar în aceeași măsură preferă să rămână singuri, decât într-o relație incomodă. În general sunt persoane destul de emotive. De aceea, ei ar trebui să învețe să-și crească stima de sine. Să se exprime liber, să profite de toate oportunitățile ce li se oferă și să nu renunțe ușor.

Celebrități 2: Președintele Bill Clinton, Madonna, Whoopee Goldberg, Thomas Edison, Wolfgang Amadeus Mozart.

3 Petrecărețul

Acest tip de oameni iubesc viața și distracțiile. Sunt idealiști, creativi, sociabili, romantici și fermecători. Au succes în mediul social și se apucă de mai multe lucruri o dată, deși nu le termină mereu pe toate. Le place să-i facă pe oameni să se simtă bine în prezența lor, să vadă oamenii fericiți. Ar trebui să învețe să privească lucrurile dintr-un punct de vedere mai realist.

Celebrități 3: Alan Alder, Ann Landers, Bill Cosby, Melanie Griffith, Karen Runda, Salvador Dali, Jodi Foster.

4 Conservatorul

Sunt persoane sensibile și tradiționale. Le place mult ordinea și rutina. Le place să muncească din greu și nu se dau în lături de la muncă. Acționează doar atunci când sunt siguri că au înțeles despre ce este vorba, practic nu se aruncă cu capul înainte niciodată. În natură se simt în largul lor, sunt efectiv fascinați de aceasta. Sunt persoane care posedă multă răbdare. Nu renunță ușor când își pun ceva în cap, fiind destul de conștiincioși. Lecția lor de viața este să învețe să fie mai flexibili și mai puțin exigenți cu propria lor persoană.

Celebrități 4: Neil Diamond, Margaret Thatcher, Arnold Schwarzenegger, Tina Turner, Paul Hogan, Oprah Winfrey.

5 Nonconformistul

Persoanele care se află sub acest număr sunt extrem de curioase, foarte entuziaste și le place să-și asume riscuri. Le place diversitatea, nu suportă monotonia. Văd o oportunitate de a învăța din orice, pentru ei viața este o modalitate de învățare în permanență. Întotdeauna înainte de a lua decizii se gândesc de două ori și nu trag concluzii pripite înainte de a cunoaște situația în amănunt. Nu se opresc din a adresa întrebări, fiind însetați de cunoaștere.

Celebrități 5: Abraham Lincoln, Charlotte Bronte, Jessica Walter, Vincent Van Gogh, Bette Midler, Helen Keller and Mark Hail.

6 Romanticul

Aceste persoane sunt extrem de idealiste. Trebuie să se știe folositoare pentru a fi fericite. Legătura lor cu familia este foarte importantă pentru aceste persoane, iar adesea deciziile lor sunt influențate de acțiunile lor. Posedă o puternică dorință de a-i ajuta pe cei din jur, sunt persoane loiale și foarte buni profesori. Mulți dintre cei născuți sub influența numărului șase sunt artiști în domeniul muzical și al artelor. Le place să lege prietenii solide, față de care vor rămâne loiali. Lecția lor în viață este să învețe să facă diferența între ceea ce pot face și ceea ce nu pot.

Celebrități 6: Albert Einstein, Jane Seymour, John Denver, Merlyn Steep, Christopher Columbus, Goldie Hawn.

7 Intelectualul

Aceștia sunt genul de căutători. Mereu caută informații ascunse și la care se ajunge cu greu, sunt adevărați detectivi. Niciodată emoțiile nu le influențează deciziile. Le place să știe totul despre alții, dar ca ceilalți să nu știe despre ei, decât lucrurile de suprafață. Nu se grăbesc niciodată, lucrează încet, cu meticulozitate, motto-ul lor în viața fiind: Cu răbdarea treci și marea sau încet și sigur vei câștiga cursa. Sunt persoane care se pricep la filozofie. Le plac misterele și uneori singurătatea, trăiesc într-o lume utopică, numai a lor. Ar trebui să învețe ce este acceptabil și ce nu pe această lume.

Celebrități 7: William Shakespeare, Lucille Ball, Michael Jackson, Joan Baez, Princess Diana.

8 Îndrăznețul

Aceștia sunt cei care rezolvă orice problemă. Sunt profesioniști care iau decizii bune și au o judecată foarte bună. Sunt persoane cu planuri foarte îndrăznețe, chiar extrem de mărețe. Ei privesc oamenii în mod obiectiv. Știu să arate tuturor că ei sunt șefii. Ar trebui să învețe să nu ia decizii doar pe baza propriilor nevoi, ci să țină cont și de nevoile celorlalți.

Celebrități 8: Edgar Cayce, Barbara Streisand, George Harrison, Jane Fonda, Pablo Picasso, Aretha Franklin, Nostradamus.

9 Activistul

Aceștia sunt adevărați animatori. Sunt foarte grijulii și generoși, oferind ultimul lor bănuț pentru a-i ajuta pe alții. Au un farmec aparte și acest lucru îi ajută să își facă cu ușurință prieteni. Aceste persoane au personalități multiple, le este foarte ușor să se adapteze diverselor medii cu care interacționează, astfel încât cei ce îi cunosc bine sunt de-a dreptul uimiți de modul lor cameleonic de a se adapta celor din jur. În general, sunt persoane foarte norocoase, dar pot să cadă și în cealaltă extremă. Pentru a avea mereu succes trebuie să pună mai mult suflet în ceea ce fac.

Celebrități 9: Albert Schweitzer, Shirley Mac Lane, Harrison Ford, Jimmy Carter, Elvis Presley.

 

Articol preluat, tradus şi adaptat de pe sursa: e-buddhism.com

 

 

Facebook Comments