Home > Diverse > Airsoft, sportul iubitorilor de adrenalină și aventură (P)

Airsoft, sportul iubitorilor de adrenalină și aventură (P)

///
Comments are Off
Airsoft

Airsoft este un sport, relativ nou în România, care a apărut în Japonia în anii 1980, ca o alternativă a folosirii armelor reale.

Ce presupune ,de fapt, acest sport

Este un joc care vă poate transpune într-o atmosferă de luptă, folosindu-se arme care le imită aproape perfect pe cele reale. Deoarece toate armele Airsoft sunt replici ale celor adevărate. Diferența este că aceste arme folosesc bile de plastic și funcționează pe baza unui sistem de propulsie, cunoscut ca AEG (Automatic Electric Gun) și nu prezintă vreun pericol letal.

Citește și: Cum puteți scăpa de depresie cu ajutorul sportului

Astfel, acest joc, poate fi varianta perfectă pentru momentele de eliberare a adrenalinei, iar lucrul acesta poate fi făcut în echipă, alături de prieteni sau colegi, iubitori de senzații tari. Airsoft este sportul care vă poate transpune într-o lume a aventurii, pe care mulți au visat să o trăiască, privindu-și eroii din filmele comando. Datorită acestui sport, puteți fi chiar voi actorii unei aventuri reale.

Acest sport combină o serie de strategii. De la tacticile de luptă, mișcarea în aer liber, agilitatea, spontaneitatea, curajul, dar și creativitatea și simțul organizatoric.

Temele acestui sport pot fi diverse. De la capturarea steagului advers, până la imitarea exercițiilor și antrenamentelor militare. De asemenea, reconstituirea războaielor petrecute de-a lungul istoriei, folosind echipamente și arme din diverse perioade. 

Citește și: FETNO, conceptul ce îmbină sportul cu spectacolul

Poate fi folosit cu succes pentru exersarea operațiunilor tactice ale armatei sau poliției. Este un bun exercițiu de consolidare al disciplinei și fairplay-ului, deoarece presupune respectarea anumitor reguli.

De asemenea, colecționarii de arme pot achiziționa o armă aproape identică uneia reale, cu care-și pot completa prețioasa colecție.

Airsoft

Airsoft, un joc pentru pasionații de aventură

Pasionații jocurilor de război își pot îndeplini fantezia de a-și trăi visul cu ochii. Folosind accesoriile oferite de Magazinul Airsoft6 și recurgând la tacticile acestui joc.

Practicanții acestui joc trebuie să aibă minimum vârsta de 18 ani. Iar jocul trebuie organizat într-o zonă sigură, unde nu are acces publicul.

Un echipament complet de Airsoft este compus dintr-o armă care imită foarte bine una reală, un costum militar și o pereche de bocanci militari, specifice luptătorilor.

bocanci militari

Accesând Magazinul Airsoft6 puteți vizualiza o gamă variată de oferte ale echipamentelor și accesoriilor, aparținând Airsoft-ului. Toate sunt replici perfecte ale celor folosite în misiunile militare reale.

Citește și: BodyFit, cea mai revoluționară metodă de fitness

Magazinul Airsoft6 este locul care îi adună pe toți pasionații acestui nou sport. Unde se pot documenta, dar și pentru a achiziționa diverse produse de specialitate. Pot fi sfătuiți și informați în legătură cu acest domeniu, atât de apreciat în străinătate, dar care ia amploare și în România.

 

 

Facebook Comments