Home > Diverse > Anul Câinelui de Pământ începe pe 16 februarie

Anul Câinelui de Pământ începe pe 16 februarie

///
Comments are Off
Anul Câinelui de Pământ

Anul Câinelui de Pământ începe pe 16 februarie. Conform zodiacului chinezesc, data de 16 februarie 2018, marchează începutul noului an chinezesc, reprezentat în horoscop ca aparținând Câinelui de Pământ.

Astfel, nativii fiecărei zodii vor prelua din calitățile acestei zodii, care sunt loialitatea, corectitudinea, amabilitatea, dar, de asemenea, și defectele ei, precum lipsa de spontaneitate, faptul că sunt secretoşi și încăpățânarea, scrie zodiacool.ro.

Conform aceleiași surse, comunicarea în acest an va fi mai dificilă, iar pentru a ne putea face înțeleși de către cei din jur, va fi nevoie de explicații concise, date pe îndelete, altfel am putea risca să ne facem greșit înțeleși.

Câinele de Pământ preferă izolarea pentru a se simți în siguranță, fiind o fire foarte sensibilă. Drept urmare în anul Câinelui de Pământ trebuie să fim discreți, atenți la principiile morale și să punem accent pe creșterea spirituală. În acest an, oamenii vor avea tendința de a pune accentul pe satisfacerea nevoilor de bază.

De asemenea, anul acesta au succes afacerile din domeniul imobiliarelor, tranzacțiilor, serviciilor, vânzărilor, construcțiilor și, de asemenea, sunt favorizate călătoriile.

Nu se recomandă în schimb investițiile în domeniul medicinei, electronicelor, saloanelor de înfrumusețare și nici cele bazate pe tehnologie.

În anul Câinelui de Pământ, oamenii vor deveni mai precauți, mai temători și reticenți în ceea ce privește îndrăzneala, însă asta va fi o lecție pentru a ne învăța să fim mai prevăzători. Acolo unde nu sunt asumate responsabilitățile se poate lăsa cu dezamăgiri și chiar depresii, eșecuri, pierderi sau schimbări de situație pe plan afectiv.

În ceea ce privește sănătatea, astrologii spun că pentru nativii din zodiile Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Câine și Bivol există riscul de îngrășare în acest an. De asemenea, aceste zodii sunt predispuse la boli digestive, probleme cu circulație sau depresie, de aceea foarte recomandat este sportul.

Mai multe informații despre Anul Câinelui de Pământ găsiți pe www.zodiacool.ro. 

 

 

 

Facebook Comments