Home > Diverse > Cum să creezi decorul de poveste pentru petrecerea ta. Secretul care face atmosfera de basm

Cum să creezi decorul de poveste pentru petrecerea ta. Secretul care face atmosfera de basm

///
Comments are Off
baloane tematice

Pentru a da un plus de culoare, veselie și a crea o atmosferă de basm în cadrul evenimentului tău, îți vom dezvălui care este secretul pe care trebuie să-l cunoști.

Iată cum poți să amenajezi spațiul destinat unei petreceri importante din viața ta, folosind baloanele. Având la dispoziție o diversitate de baloane poți crea unul dintre cele mai atractive spații pentru evenimentul pe care dorești să-l organizezi. De reținut că, acest lucru este valabil indiferent de ocazie.

Secretele unei petreceri pline de culoare

 Petrecerile private sunt momente cheie în viața fiecărui om. Acestea sunt organizate, în general, la ocazii cu totul speciale și rămân vii în memoria întregii familii, dar și a invitaților, pentru tot restul vieții.

Fie că este vorba despre nunți, botezuri, aniversări, zile de naștere, serbări sau diverse baluri cu tematici, astfel de evenimente ajung la sufletul și pe buzele invitaților mult timp după ce petrecerea s-a încheiat. Dar, pentru a crea un astfel de moment memorabil, trebuie, evident, să fii atent la toate detaliile. Deoarece, dintotdeauna detaliile au făcut diferența.

Și cum la orice eveniment locația este foarte importantă, ținem să subliniem faptul că decorul trebuie aranjat cu grijă pentru a crea exact atmosfera pe care o doriți și care să fie în concordanță cu tematica petrecerii.

Un decor atractiv, plin de culoare și care să dea acea stare de bunădispoziție și veselie este esențial pentru a avea parte de un eveniment memorabil și care va ajunge să fie lăudat de toți cei pe care îi veți avea ca invitați.

Ideea este că oricât de anost ar fi spațiul unde se organizează evenimentul, acesta poate fi transformat într-unul de basm, colorat, viu și care să transmită o stare de veselie și optimism. Secretul constă în culoare, iar culoarea poate fi obținută apelând la baloane.

Alege baloanele de tot felul

Prin multitudinea lor de culori, forme și tematici afișate, acestea pot tranforma orice loc într-unul de poveste.

Bineînțeles, cu puțin simț estetic și bun gust, niște baloane aranjate într-un fel care să încânte privirea, vor constitui, cu siguranță, atracția numărul unu a serbării școlare sau a zilei de naștere a copilului tău.

Dar, după cu spuneam, absolut orice eveniment privat, organizat cu o anumită ocazie poate fi înfrumusețat, dacă spațiul destinat acestuia va fi împodobit cu baloane colorate, adaptate tematicii petrecerii tale.

Iar pentru acest lucru, vrem să știi că oferta este una extrem de variată. Nici nu te-ai fi gândit că poți alege o multitudine de forme și culori care pot transforma orice decor într-unul de poveste.

Baloane din latex

Baloanele din latex, pe lângă faptul că sunt cele mai clasice și accesibile oricui, sunt și 100% biodegradabile. Acesta este un lucru extraordinar, având în vedere faptul că nu reprezintă niciun risc ca resturile necolectate în urma spargerii baloanelor să polueze în vreun fel mediul.

În plus, acestea se găsesc într-o variatate mare de culori și nuanțe atractive. Diversitatea formelor și a culorilor reprezintă o încântare pentru oricine le privește.

baloane din folie

Baloane din folie

Baloanele din folie se găsesc sub diverse forme. Fie sub forma unor cifre, inimioare sau alte forme atractive și reprezentative pentru anumite ocazii. Cum sunt , spre exemplu botezurile.

Cele mai căutate sunt, în general, baloanele cu cifre. Aceste baloane cu cifre sunt solicitate, în special, pentru majorate sau zile onomastice. Ele reprezintă o atracție deosebită atât pentru copii, adolescenți, dar și pentru adulții de toate vârstele.

Pot reprezenta cu succes un cadou atractiv, o amintire ce poate fi păstrată multă vreme, sub forma unui număr. Acest număr îi va aminti sărbătoritului multă vreme de aniversarea pe care a avut-o la vârsta reprezentată de baloanele în formă de cifră.

baloane din folie

 

Baloane tematice

Din această categorie gama este foarte variată și atractivă. Sunt baloanele cele mai căutate în cazul serbărilor școlare sau al zilelor de naștere. În special în cazul copiilor. Dintre acestea amintim baloanele cu personajele Minnie și Mickey Mouse, cu bebeluși sau diverse alte personaje din desenele animate. Toate pot constitui cu succes decorul petrecerii pe care urmează să o organizezi.

Copiii vor fi de-a dreptul încântați să poată fi înconjurați de personajele lor preferate din desenele animate. Și cu atât mai mult să poată ține în mână un astfel de balon, reprezentându-l pe unul dintre favoriții săi.

casa cu baloane

Indiferent ce tip de baloane ai alege, nu poti da greș la amenajarea unui spațiu destinat evenimentului din viața ta.

 

 

Facebook Comments