Home > Diverse > Cum să-ți aranjezi casa în stil Feng Shui

Cum să-ți aranjezi casa în stil Feng Shui

///
Comments are Off
Cum să-ți aranjezi casa în stil Feng Shui

Feng Shui, în traducere literală ,, vânt şi apă”, este o artă chinezească de aranjare a spaţiului din perspectiva relaţiilor energetice în scopul realizării unei armonii depline în mediul înconjurător.

Conform principiilor Feng Shui, mediul spaţial ne modelează caracterul, ne influenţează personalitatea şi emoţiile, ne afectează relaţiile, sănătatea şi prosperitatea. Respectarea principiilor Feng Shui are rolul de a atrage beneficii şi de a alunga dificultăţile din viaţa noastră.

Reguli Feng Shui pe care trebuie să le respecți când construiești o casă

Conform  maestrilor Feng Shui, planul casei trebuie să fie rectangular sau pătrat, deoarece fluxul de energie depinde de proiectul clădirii şi bineînţeles de aranjarea interioară.

Spaţiul interior nu trebuie să fie prea deschis dar nici prea restrâns. Să nu fie compus dintr-o singură cameră mare, dar nici să fie fragmentat ca un labirint. Fiecare cameră să fie bine conectată la energia care străbate clădirea. 

Citește și: Ierburi magice folosite pentru a atrage prosperitatea, bunăstarea și norocul

Amplasarea uşii este foarte importantă. Dacă aceasta este dispusă spre stradă şi este uşor vizibilă, imprimă o trăsătură directă şi accesibilă, prietenoasă, spre deosebire de una amplasată lateral care lasă un sentiment de retragere. Ideal este ca uşa de la intrarea în casă să fie dispusă în centru, astfel şi spaţiul din interior, atât cel din dreapta cât şi cel din stânga uşii să fie egale pentru ca energiile Yin şi Yang să se manifeste în mod echilibrat.

Reguli pentru dormitor

Dormitorul afectează sănătatea, emoţiile şi relaţiile. Amplasarea patului este foarte importantă. Acesta trebuie să fie aşezat cu capul spre un perete de rezistenţă. Uşa să nu fie amplasată în imediata apropiere a capului patului, să fie vizibilă din pat.

Citește și: Cum poți atrage energia pozitivă în casă. Trucuri magice pentru bunăstare, dragoste și prosperitate

În spatele patului să nu existe fereastră deoarece energia îndreptată spre pat să nu se reverse prin fereastră ci să circule în interior. Trebuie să existe ferestre, însă nu prea multe spre deosebire de sufragerie şi bucătărie. Uşa de la intrarea în casă trebuie să fie în faţa persoanei care doarme în pat chiar dacă ea nu este vizibilă din dormitor.

Bucătăria este în strânsă legătură cu administrarea resurselor financiare ale casei. Amplasarea chiuvetei trebuie să fie într-un unghi drept faţă de cuptor, adică să nu fie dispuse pe acelaşi perete, dar nici faţă în faţă. Ideal este ca deasupra chiuvetei să se afle o fereastră.

Citește și: 7 plante care atrag energia pozitivă și aduc prosperitate în casă

Să aveți cât mai multe plante de interior deoarece au un rol benefic, amplificând energiile pozitive din casă.

sursa foto:http://backtolifehealing.com/

 

 

Facebook Comments
You may also like
Reguli pentru o ambianță Zen la locul de muncă
Reguli pentru o ambianță Zen la locul de muncă
lipsă de energie din cauza obiceiurilor proaste
Ai lipsă de energie? Obiceiuri proaste care te lasă fără vlagă
Află ce se întâmplă dacă pui un pahar cu apă sub pat
Află ce se întâmplă dacă pui un pahar cu apă sub pat
Principii Feng Shui despre cum să menții energia pozitivă în casă
Cum să menții energia pozitivă în casă, conform unor principii Feng Shui