Home > Diverse > Horoscop Chinezesc 2021. Anul Bivolului de Metal. Cum se anunță acesta pentru fiecare zodie în parte

Horoscop Chinezesc 2021. Anul Bivolului de Metal. Cum se anunță acesta pentru fiecare zodie în parte

///
Comments are Off
Horoscop Chinezesc 2021. Anul Bivolului de Metal. Cum se anunță acesta pentru fiecare zodie în parte

Anul Nou Chinezesc începe pe 12 februarie 2021. Iată cum se anunţă Anul Bivolului de Metal pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Anul Bivolului de Metal

Începând din 12 februarie 2021, în zodiacul chinezesc se intră în Anul Bivolului de Metal. Acesta va dura până în 30 ianuarie 2022. Acest an se anunță a fi unul de succes, însă doar pentru persoanele responsabile și muncitoare. Este anul afacerilor și socotelilor familiale și al stabilirii ordinii în casă.

Bivolul de Metal este al doilea animal al zodiacului chinez. El reprezintă munca grea, pozitivitatea şi onestitatea, care se vor manifesta la noi toţi în următoarele 12 luni.

Bivol

Conform tradiției chineze, anul nașterii nu este cel mai prielnic. Cu toate acestea, nativii născuți în anul Bivolului de Metal vor avea parte de o perioadă destul de bună. Există și posibiliatea ca lucrurile să fie amânate și pot apărea piedici neașteptate. Din punct de vedere sentimental poți trece la un alt nivel. Astfel că, fie te vei căsători, fie vei deveni părinte. Posibile calătorii neplanificate.

Tigru

Pentru nativul Tigru se anunță unele conflicte cauzate de egoismul de care dă dovadă. Vei refuza să cooperezi cu ceilalți și acest lucru îți va dăuna în relațiile cu apropiații. Unele planuri nu vor ieși pe placul tău, iar acest lucru te va frustra. Însă, asta te va face să fii dispus la concesii. Trebuie să-ți controlezi nervii pentru a putea trece cu bine următoarele luni.

Iepure

Se preconizează un an care îți va produce puțină neliniște și vei avea parte și de unele spaime. Aceste trăiri îți vor afecta sănătatea. Trebuie să fii o persoană asumată și să accepți că nu poți controla tot.

Dragon

Această zodie va avea parte de un an prielnic. Nu vei avea parte de lucruri extraordinare, dar întârzierile și obstacolele de care se vor împiedica ceilalți, pe tine nu te vor afecta. În familie vei avea parte de fericire și prea puține momente de neînțelegeri vor apărea pe parcursul anului. Și acelea se vor rezolva de la sine.

Șarpe

Pentru nativii Șarpe urmează o perioadă destul de echilibrată, dar nu vor lipsi de pe traseu nici unele mici obstacole. Vei întâlni și persoane cu care te vei contrazice. Pe plan financiar pot să apară unele probleme cauzate de niște calcule eronate. Acceptă pierderile și treci mai departe, nu-ți irosi energia.

Cal

Te vei dedica muncii în acest an și, astfel, îți vei realiza scopurile propuse. Vei avea parte de o perioadă liniștită, marcată pe alocuri cu unele neplăceri peste care vei putea să treci datorită diplomației care te caracterizează.

Oaie

Un an cam agitat pentru liniștita Oaie. Vor apărea unele conflicte cu unii membri ai familiei ori cu prietenii. Trebuie să fii precaut cu banii pentru că ți se vor diminua câștigurile. Vei câștiga suficient cât să nu ai lipsuri, dar nici nu vei avea peste măsură.

Maimuță

Urmează o perioadă destul de neplăcută pentru energica Maimuță, căreia îi plac extravaganțele, distracțiile și petrecerile. În anul Bivolului de Metal va trebui sa te limitezi la o viață mai simplă și la venituri modeste.Vei avea, totusi, parte de momenete frumoase petrecute alături de familie și este posibil să pleci într-o vacanța demult visată.

Cocoș

Anul acesta vei avea multă încredere în forțele tale propri. Acest lucru te va ajuta mult din toate punctele de vedere. Vei avea parte de călătorii, dar fii precaut la posibilele accidentări.

Câine

În Anul Nou Chinezesc care tocmai începe lucrurile nu vor fii foarte stabile pentru nativul Câine. Vei trece prin stări de agitație. Nu este recomandat să te pripești în decizii, ca să nu regreți mai târziu. Cei din jur nu-ți vor oferi prea multă susținere, iar asta te va frustra. Constrolează-ți emoțiile și nu aduce reproșuri nimănui, dar nici nu purta ranchiună. Mare grijă la cheltuieli. Nu exagera cu ele.

Mistreț

Un an excelent pentru nativul Mistreț. În următoarea perioadă tu vei putea chiar să-ți deschizi propria afacere. Vei trece ușor peste obstacolele care se vor ivi. Totuși, iubirea este punctul tău slab. Dar, nu te îngrijora pentru că există soluții și pentru asta. Fii deschis și renunță la ideile rigide.

Șobolan

Nativul Șobolan nu va avea parte de mari câștiguri financiare în anul Bivolului de Metal. Cu toate acestea vei munci mai mult și te vei simți obosit. În schimb, vei avea parte de fericire alături de cei dragi. Vei obține beneficii de pe urma persoanelor din jurul tău.

 

Facebook Comments
You may also like
Horoscopul 2024. Ce spune astrologul Alexandra Coman despre fiecare zodie în parte
Horoscopul 2024. Ce spune astrologul Alexandra Coman despre fiecare zodie în parte
Plante protectoare în funcție de zodie. Ce spune astrologul Alexandra Coman
Plante protectoare în funcție de zodie. Ce spune astrologul Alexandra Coman
Superstiții pentru atragerea banilor
Superstiții pentru atragerea banilor. Ce spune numerologul Cristian Pompei
Zodiacul maiaș. Ce caracteristici au zodiile, conform astrologului Cristian Pompei
Zodiacul maiaș. Ce caracteristici au zodiile, conform astrologului Cristian Pompei