Home > Diverse > Ce informații vă relevă lungimea degetului mic

Ce informații vă relevă lungimea degetului mic

///
Comments are Off
Ce informații vă relevă lungimea degetului mic

Lungimea degetului mic de la mână spune câte ceva despre fiecare persoană. Aceasta relevă trăsături de caracter și dezvăluie din personalitatea, comportamentul și felul tău de a fi. Află ce informații dezvăluie lungimea degetului mic despre tine.

Deget tip A

Dacă ai un deget ca în figura A, ai tendința de a-ți ascunde sentimentele. Ești un om corect și nu-ți plac mincinoșii, un caracter puternic şi independent. Ești o persoană emoțională și cu o inimă bună. Poți fi, de asemenea, un pic excentric din când în când.

Deget tip B

Dacă ai un deget B, nu ești tocmai o persoană încrezătoare în tine. Ai probleme de socializare, în special străini. Te îndrăgostești ușor și ești foarte loial, oferind persoanelor importante din viața ta foarte multă atenție. Tenacitatea este cuvântul care te caracterizează. Odată ce ți-ai propus ceva, o faci fără teamă de eșec și fără frica de a fi rănit.

Deget tip C

Dacă ai un deget de tip C, eşti o persoană extraordinară, foarte emoțională și sentimentală și reușești să te eliberezi cu ușurință și fără ezitare de lucrurile care te fac furios. Uneori poți deveni ușor arogant. Visezi să salvezi lumea și îți place să știi că toată lumea este bine.

 

Articol preluat, tradus şi adaptat, sursa: e-buddhism.com

 

 

Facebook Comments
You may also like
Cum să vă faceți ascultate de bărbați
Cum să vă faceți ascultate de bărbați