Home > Sănătăte > Nucile, fisticul și migdalele, super alimente pentru sănătate

Nucile, fisticul și migdalele, super alimente pentru sănătate

///
Comments are Off
Nucile, fisticul și migdalele, super alimente pentru sănătate

Fructele uscate, precum nucile, fisticul, migdalele, arahidele, alunele sau caju, sunt o sursă bogată de nutrimente, ele conțin multe minerale și vitamine, conform msn.com. Dacă nu le consumi regulat, ar fi indicat să le introduci în dieta ta zilnică.

Nucile

nuci

Sunt foarte bogate în acid alfa-linoleic, acizi grași omega 3, proteine, fibre, magneziu și fosfor. Nucile sunt cunoscute pentru proprietățile lor anti-inflamatorii. De asemenea, nucile sunt un super aliment pentru inimă și ajută la menținerea greutății corporale.

Fisticul

fistic

Fisticul este renumit deoarece conține cel mai mic număr de calorii și grăsimi dintre toate aceste fructe. Este o bogată sursă de vitamina B6, mangan și cupru și ajută la îmbunătățirea sănătății inimii.

Migdalele

migdale

Migdalele sunt adevărate pachete cu calciu, ele conțin cea mai mare cantitate de calciu dintre toate fructele uscate. De asemenea, mai conțin, proteine, fibre, vitamina E, cupru și magneziu. Acestea luptă împotriva inflamațiilor, ajută la menținerea unei greutăți normale a corpului și îmbunătățesc sănătatea inimii.

 

 

sursa: msn.com

 

 

 

Facebook Comments