Home > Diverse > Oamenii care aduc cinste țării și fac România Frumoasă. Premii obținute de români pe podiumul din Dubai

Oamenii care aduc cinste țării și fac România Frumoasă. Premii obținute de români pe podiumul din Dubai

///
Comments are Off
Dubai, World Fashin Festival Award

La sfârșitul lunii octombrie, o parte din România strălucea pe podiumurile șeicilor din ținutul însorit al metropolei Dubai. Acest lucru a fost posibil datorită delegației de români, care a reprezentat cu mândrie țara noastră, prin intermediul conceptului „România Frumoasă”, condus de Simona Simionescu Dinu, Project Manager pentru România.

World Fashion Festival Award, desfășurat la Dubai

World Fashion Festival Awards (WFFA), ajuns la a IV-a ediție, s-a desfășurat într-o locație de lux din Dubai și a avut loc în intervalul 28-30 octombrie. Evenimentul a fost organizat cu prilejul aniversării a 50 de ani de existență a metropolei din Orientul Mijlociu. Concomitent a avut loc și celebrul eveniment Expo Dubai 2021. Organizator al WFFA este agenția Hit High, Owner fondator fiind Ioana Albada, de origine română.

World Fashion Festival Award, Dubai

World Fashion Festival Awards (WFFA) este o platformă care combină arta, frumusețea, cultura și moda sub o singură umbrelă, dedicată creșterii profilului designerilor de modă din întreaga lume, a scriitorilor, pictorilor și artiștilor locali și internaționali și a profesioniștilor din industrie, pentru a obține recunoașterea și aprecierea talentului și muncii lor.

citește și: Centrele Generații se extind în zona Transilvaniei în anul școlar 2021-2022, susținute de Fundația Regală Margareta a României și Hochland România

România a fost prezentă în cadrul evenimentului cu o delegație formată din treizeci de reprezentanți, provenind din sfere diferite ale socialului, de la reprezentantele modei, care i-au cucerit pe șeici prin eleganță și stil, pe podium, la oameni de afaceri cu reale realizări, care au dus renumele țării noastre peste hotare și au atras admirația reprezentanților din mediul de business.

Mirdatod-Ibănești, companie cu capital pur românesc

Amintim aici despre Mirdatod-Ibănești, o companie cu capital 100% românesc. De asemenea, sunt prezente personalități ale culturii, admirate pentru talentele lor scriitoricești și oameni de artă care au cucerit cu picturile lor întreaga branșă din lumea mondială artistică, dar și intreprinzători și lideri ce fac cinste comunității din care fac parte. Cu toții au reprezentat „România frumoasă”, în cadrul renumitului festival.

World Fashion Festival, Dubai

România, promovată la WFFA, din Dubai

Evenimentul a avut ca scop promovarea țării noastre în domeniile amintite, unde alături de multe alte țări prezente, România s-a afirmat prin reprezentanții ei, obținând premii distincte. Cel mai important lucru, pe care l-a realizat delegația noastră, a fost promovarea valorilor românești pe plan mondial.

În cadrul concursului de Miss, premiul pentru cea mai frumoasă mireasă-model a fost acordat modelului Carmina Cotfas, din România. Tânăra este și reprezentanta României la Miss Univers 2021. Frumoasa româncă este din Târgu Mureș, dar locuiește în Cluj Napoca, unde studiază Istoria, la Universitatea Babeș Bolyai.

Carmina Cotfas/sursa Instagram

Printre alți reprezentanți se numără și modelul Roxana Stoican sau tânărul Daniel Casian, finalist goldenstarkids2020, eveniment organizat de „România frumoasă”, dar și micuța Simon Natalia Maria.

Dubai

Carmina Cotfas, Daniel Casian, Simon Natalia Maria

„Emoții atât de intense la festivalul WTA din Dubai, din perioada 27-30 octombrie 2021. Să vorbim despre industriile creative și frumusețe, nu doar în formă, ci și conținut. Trei zile de event, top intensity. Zile și nopți. Un nou tip de concept de eveniment ce poate îmbina show-ul de modă cu componenta de cultură, educație, diplomație comercială, în aceeași manieră smart-beauty,” a spus Simona Simionescu Dinu, care a obținut premiul „The Best Beauty Ambassador/ Cel mai bun ambasador al frumuseții.”

WFFA-Dubai

Simona Simionescu și Vlad Pascalau

„Frumusețea dar și inteligența românească au fost puse în valoare”

Simonei Simionescu Dinu, Project Manager, îi revine în mare parte meritul pentru organizarea acestui eveniment deosebit, fiind cea care a condus delegația României, dar și a Italiei, Nepalului și a Pakistanului, în cadrul acestui festival. De asemenea, Simona este Brand Manager pentru România, deținând mai multe licențe pentru concursurile de frumusețe.

Simona Simionescu și Ashim

Simona Simionescu și Ashim

Simona Simionescu și Taksan

Simona Simionescu și Takshann Ram

„Participarea delegației române în calitate de Partener principal la acest eveniment cultural #wffa – season 4, asociat manifestărilor #ExpoDubai2020, a adus un impact important în sfera diplomației culturale. Artele, frumusețea dar și inteligența românească au fost puse în valoare prin ambasadorii cu care ne-am prezentat, aparținând României, dar și țărilor asociate în proiect, pentru care România a fost un punct nodal Liberland, Nepal, Pakistan, Italy (entertainment).

Dubai-WFFA

Modele la WFFA – Daniel Casian, Simon Natalia Maria, Nabin, alături de designerul italian Silvia Actis Perino

„Fie că vorbim de modele, beauty ambasadori (#MissRomania, #goldenstarkids), designeri (Andreea Cormier Waker), media partener (Raztv, Fashion Flair), branduri românești care fac excelență prin calitate și autenticitate (Mirdatod Ibăneşti), branduri luxury („Burdea shoes”) sau educatie și formare (centrul CSIS AG_editura și training, soluții cyber security), chiar și ambasadori Liberland (Mr Faisal Butt ), cu toții si-au adus aportul în atingerea obiectivului propus: cooperare și schimb de know-how, între lumi, culturi, între valorile occidentale europene și Orientul Mijlociu. În anul „Expo Dubai 2020”, Dubai este un punct important al lumii în zona inovației și progresului„, ne-a mai declarat Simona.

Simona Simionescu și Nabin Shah , Best Male Model, designer: Andreea Cormier Wacker

Ali Yaqoob, Reprezent Royal House, degustând din produsele românești Mirdatod-Ibănești

 

Facebook Comments
You may also like
Moda în sala de sport: Tendințele sezonului primăvara/vară 2024
Moda în sala de sport: Tendințele sezonului primăvara/vară 2024
IA româneacă
IA românească și Tradițiile de creștere a cailor lipițani, în Patrimoniul UNESCO
Cum arată, astăzi, fețița al cărei portret apare în cea mai premiată fotografie din lume
Cum arată, astăzi, fetița al cărei portret apare în cea mai premiată fotografie din lume. A devenit o domnișoară superbă
Regina Rania a Iordaniei la funeraliile Reginei Elisabeta a Marii Britanii
Cum s-a îmbrăcat Regina Rania a Iordaniei la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii