Home > Diverse > Ora la care te-ai născut îți dezvăluie secrete

Ora la care te-ai născut îți dezvăluie secrete

///
Comments are Off
Ora la care te-ai născut îți dezvăluie secrete

Ora la care ai venit pe lume îți poate dezvălui secrete despre personalitatea ta, scrie usefulinfo.us.

Iată ce secrete relevă ora nașterii despre tine.

Dacă te-ai născut între orele 6.00 – 8.00 dimineața

Cei născuți în acest interval orar au parte de secrete și evenimente misterioase în viața lor. Dispuneți de liniște sufletească, dar sunteți persoane cheltuitoare, iar această lipsă de cumpătare vă poate afecta viitorul.

Dacă te-ai născut între orele 8.00 – 10.00

În general, ești o persoană discretă. Te bucuri de relații bune cu prietenii, deși banii pot fi considerați prietenii tăi adevărați. Uneori te lași copleșit de frustrări și iei decizii pripite. Se poate spune, că ești o persoană norocoasă.

Dacă ești născut între orele 10.00 – 12.00

Persoanele născute în acest interval sunt oamenii succesului. Indiferent de domeniul pe care îl vor alege, succesul le este asigurat. Sunt persoane înțelepte și apreciate.

Dacă ești născut între orele 12.00 – 14.00

Voi sunteți marii călători. Aveți parte de noroc în viață și sunteți înzestrați cu mult șarm, cu o minte ageră și sunteți capabili să luați mereu decizii rapide și bune. Veți avea parte de numeroase călătorii în jurul lumii, fie în interes de serviciu, fie în scop personal. Cea mai importantă calitate a voastră este bunătatea.

Dacă sunteți născuți între 14.00 – 16.00

Persoanele născute în acest interval au legătură, în viața profesională, cu ocupații legate de bani, contabilitate, economie, bănci. De asemenea, la un moment dat, s-ar putea să fiți implicați și în  anumite proceduri legale.

Dacă ești născut între 16.00 – 18.00

Ei bine, oamenii născuți între aceste ore trebuie să-și asume responsabilități pe tot parcursul vieții. Perioada căsătoriei are un efect puternic asupra lor. Ei sunt foarte pretențioși, atunci când vine vorba de a alege o profesie, le aleg doar pe cele unde pot avea o formă liberă de exprimare.

Dacă ești născut între 18.00 – 20.00

Acești oameni sunt foarte atașați de familie, ei  sunt în mare parte dependenți de prietenii și membrii familiei lor. Dar, când vine vorba despre relațiile sociale, familia cade pe locul al doilea.

Dacă ești născut între orele 20.00 – 22.00 

Aceste persoane sunt cele mai creative dintre toate. Sunt înzestrate cu mult talent și abilități practice, sunt foarte optimiste și vor alege o carieră într-un domeniu care îi pasionează.

Dacă ești născut între 22.00 – 24.00 

Acestea sunt persoanele foarte practice. Toate alegerile și pasiunile din viața lor au legătură cu partea practică. Ei sunt singurii responsabili de suișurile și coborâșurile din viața lor.

Dacă ești născut între orele 00.00 – 02.00 

Cei născuți în acest interval sunt persoane cu un intelect ridicat, sunt mari iubitori de aventură și de călătorii. Au înclinații spre profesii legate de mass-media.

Dacă ești născut între orele 02.00 – 06.00 

Ești o persoană foarte optimistă și iubești arta culinară. Posibil să alegi o ocupație în acest domeniu. Ai legături bune cu familia și la capitolul finanțe stai bine.

 

 

Facebook Comments
You may also like
Cum să recunoști oamenii toxici din viața ta
Cum să recunoști oamenii toxici din viața ta
Maestrul budist Thich Nhat Han: Oamenii care te urăsc au nevoie de ajutor, nu de pedepse
Maestrul budist, Thich Nhat Hanh: Oamenii care te urăsc au nevoie de ajutor, nu de pedepse
Metode fabuloase de a-ți îmbunătății capacitățile creierului
Metode fabuloase de a-ți îmbunătăți capacitățile creierului
Cum poate o mamă să-și transforme copilul într-un adult de succes
Cum poate o mamă să-și transforme copilul într-un adult de succes