Home > Diverse > Tonic sexual naturist, ideal pentru bărbați

Tonic sexual naturist, ideal pentru bărbați

///
Comments are Off
Tonic sexual naturist, ideal pentru bărbați

Tonic sexual naturist, ideal pentru bărbați. Este natural și poate fi consumat de oricine, deoarece nu are contraindicații, fiind recomandat de toți fitoterapeuții. Iată despre ce este vorba.

Tonic sexual naturist

Este vorba despre ovăz. Avena Sativa, după denumirea sa științifică, este o cereală care are numeroase proprietăți nutritive și tonice. Terciul de ovăz este ușor de digerat datorită fibrelor, este hrănitor. În combinație cu alte plante medicinale poate ajuta la tratarea diverselor afecțiuni.

Majoritatea fitoterapeuților recomandă vârfurile verzi și lăptoase, renumite pentru efectul lor emolient asupra sistemului nervos, dar și tulpinile care conțin dioxid de siliciu și alte minerale esențiale pentru oase, dinți, unghii și păr sănătos. Este o bogată sursă de calciu în timpul sarcinii și al menopauzei și oferă un plus de energie organismului.

Tonic sexual naturist, ideal pentru bărbați

 

Terciul de ovăz ajută la diminuarea simptomelor sclerozei multiple prin reducerea oboselii, îmbunătățirea funcțiilor nervoase, întărirea mușchilor și este bun pentru inimă.

Fitoterapeuții spun despre ovăzul lăptos că este indicat ca tonic sexual pentru bărbații cu probleme erectile.  Pentru această afecțiune trebuie consumat în combinație cu rădăcina de urzică și de damiană (Turnera Difusa), zis și „afrodiziacul maiașilor”.

Citește și: Mirodenii și plante aromatice ideale pentru imunitate

Pentru persoanele aflate în convalescență, după o intervenție chirurgicală, cerealele de ovăz reprezintă o sursă hrănitoare, calmantă și vindecătoare, datorită proprietăților antiinflamatorii pe care le prezintă această cereală.

Ovăzul este un remediu foarte bun și pentru afecțiunile pielii, precum iritații sau diverse mâncărimi. Se recomandă o baie caldă în care ați pus făină de ovăz, va calma iritațiile pielii și va ajuta la vindecarea acesteia, hidratând în același timp pielea uscată și crăpată.

Citește și: Ghimbirul, elixirul imunității si un excelent afrodiziac

Tot din făină de ovăz vă puteți prepara singuri o loțiune calmantă pentru arsurile solare, dacă o amestecați cu lapte. Aplicați pe arsuri și lăsați să acționeze aproximativ jumătate de oră. Este un remediu natural și eficient.

Terciul de ovăz poate constitui un mic dejun sănătos dacă îi mai adăugați niște fructe uscate, cum ar fi  curmale, smochine, stafide, nuci, caise uscate, goji sau orice aveți la îndemână, într-o cană cu lapte sau iaurt. Vă veți asigura doza de energie pentru întreaga zi.

 

 

Sursa foto: pixabay.com

sursa: Rosemary Gladstar. Plante medicinale, ghid esențial.

 

Facebook Comments
You may also like
Alimente care conțin mai mult calciu decât laptele. Trebuie să le introduci in alimentația ta
Alimente care conțin mai mult calciu decât laptele. Trebuie să le introduci in alimentația ta
Alimente care trebuie consumate în cazul anemiei