Home > Diverse > Metode pentru a-ți curăța câmpul energetic și pentru a-ți echilibra chakrele

Metode pentru a-ți curăța câmpul energetic și pentru a-ți echilibra chakrele

///
Comments are Off
Metode pentru a-ți curăța câmpul energetic și pentru a-ți echilibra chakrele

Dacă vei folosi aceste metode, îți vei echilibra chakrele și vei avea câmpul energetic perfect curat, scrie usefulinfo.us. Iată ce trebuie să faci.

Exercițiile fizice

Exercițiile fizice vă pun sângele în mișcare, iar acest lucru este benefic organismului, conferindu-i energie.

Latinii aveau o expresie care dăinuie și acum și care spune: „Men sana in corpore sano”, adică o minte sănătoasă, într-un corp sănătos.

Consumă alimente naturale

Acordați o atenție specială alimentației și alegeți cu grijă alimentele pe care să le consumați, deoarece se spune că, „ești ceea ce mănânci”, iar asta înseamnă că dacă vei alege să consumi alimente sănătoase, vei avea și un corp sănătos. Alege să consumi mâncăruri organice și cât mai naturale. Ele dau organismului substanțele nutritive esențiale și necesită mai puțină energie pentru a fi digerate.

Folosiți afirmații pozitive

Afirmațiile pozitive nu numai că vă pot lumina mintea, dar pot fi și bune pentru aura și chakrele voastre. Atunci când vorbești de rău pe cineva, acelei persoane îi transmiți energii negative, doar că în aceeași măsură și aura ta are de suferit, deoarece asta duce la o perturbare a câmpului energetic. Tocmai din această cauză, religiile au impus ca fiind păcat să bârfești și să gândești rău altora. Pentru a menține vibrațiile pozitive, faceți un efort suplimentar de a vorbi de bine și a gândi pozitiv despre ceilalți. Nu este suficient să faceți lucruri bune doar persoanelor care vă plac, iar celorlalți nu. Ești un om bun doar atunci când poți face bine sau, cel puțin, poți să nu gândești rău persoanelor pe care nu le agreezi. Ori de câte ori îți vin în minte lucruri negative despre ceilalți, amintește-ți că gândul negativ pe care îl emiți îți face rău inclusiv ție, perturbându-ți câmpul energetic, lucru ce duce la îmbolnăviri și suferințe fizice.

Petrece timp în natură

Nu există loc mai potrivit pentru a-ți curăța câmpul energetic, decât în natură. Natura absoarbe energiile negative și reduce stresul, păstrând organismul relaxat. De altfel, se știe că verdele este culoarea care relaxează profund, iar acest verde care încântă privirea poate fi întâlnit doar în mijlocul naturii. Așadar, când te simți lipsit de energie, fă o plimbare în mijlocul naturii, într-o pădure, la munte sau chiar într-un parc și cu siguranță îți vei încărca bateriile.

Acordă timp odihnei

Acordând atenție odihnei, îți menții aura echilibrată. Atunci când organismul nu este odihnit, când nu dormi suficient, acesta suferă de un deficit de energie, iar asta îți afectează viața de zi cu zi și sănătatea.

Înoată în apă naturală

Înotul este cel mai bun sport pentru întregul organism. Acest sport îți antrenează tot corpul și toată musculatura este pusă în funcțiune. Însă, dacă alegi să înoți, fie în mare, fie într-un lac natural, este cu atât mai bine, deoarece apa naturală neutralizează energia negativă și ajută la rejuvenarea întregului organism.

Meditează sau roagă-te

Meditația și rugăciunea ajută, de asemenea, la curățarea sistemului tău energetic, conferind organismului calm și îl reîncărcă cu energie pozitivă. Totodată, ajută la deschiderea chakrelor și alimentarea aurei cu energie proaspătă și pură.

Ascultă muzică clasică

A fost demonstrat științific că muzica clasică poate constitui o adevărată terapie pentru unele afecțiuni psihice și este extrem de benefică pentru relaxare. În general muzica clasică este scrisă folosind și având la bază matematică și geometrie sacră, iar ascultarea unui astfel de flux de note ridică vibrația energetică a organismului, scrie aceeași sursă, usefulinfo.us.

 

Facebook Comments
You may also like
Cât ceai e bine să consumăm
Cât ceai e bine să consumăm. Ce se întâmplă în organism dacă bem prea mult ceai
Cum să arați tânără chiar și după 50 de ani. Secretele femeilor japoneze
Cum să arați tânără chiar și după 50 de ani. Secretele femeilor japoneze
Cum să-ți albești dinții în mod natural și ce remedii să folosești pentru a scăpa de dantura îngălbenită
Cum să-ți albești dinții în mod natural și ce remedii să folosești pentru a scăpa de dantura îngălbenită
Durerea articulară poate fi ameliorată prin câteva metode naturale
Durerea articulară poate fi ameliorată prin câteva metode naturale