Home > Diverse > Regina Rania, deși ajunsă la aniversarea celor 49 ani, arată ca la 25

Regina Rania, deși ajunsă la aniversarea celor 49 ani, arată ca la 25

Regina Rania ajunsă la aniversarea celor 49 ani, arată ca la 25

Regina Rania a Iordaniei sărbătorește pe 31 august, anul acesta, vârsta de 49 ani. Frumoasa regină, mamă a patru copii, pare mai degrabă a fi o tânără concurentă la titlul de Miss. Suplă, rafinată și de o eleganță cum rar întâlnești, strălucitoarea regină parcă sfidează legile timpului, deoarece pentru Majestatea Sa parcă timpul s-a oprit.

Despre regina Rania s-au scris numeroase articole în toată lumea și cu siguranță toate cuvintele aduse la adresa sa au fost de laudă, admirație și respect. Rafinamentul de care dă dovadă, regina Rania, a fost atuul său forte, care a plasat-o printre cele mai stilate femei din lume. Bineînțeles, pe lângă stil, regina este înzestrată de la natură cu o frumusețe răpitoare. Iar, precum îi șade bine unei regine, aceasta are un suflet nobil și s-a remarcat pentru actele sale de caritate și implicarea sa în societatea civilă.

Regina Rania este o femeie modernă care împărtășește cu întreaga lume activitățile sale, postând frecvent pe rețelele de socializare, unde are milioane de fani și urmăritori.

Vă oferim o serie de fotografii selectate din colecția reginei, pe care le-a publicat pentru a împărtăși admiratorilor săi episoade din viața sa plină de evenimente, la care aceasta participă, implicându-se activ în diverse activități demne de o regină adevărată. Imaginile vorbesc de la sine și fac pe oricine le privește să o îndrăgească, să o admire și să se minuneze de frumusețea și finețea sa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments
You may also like
Demi Moore a impresionat o lume întreagă printr-o apariție fierbinte pe coperta unei reviste celebre. Celebra actriță, Demi Moore, în vârstă de 56 ani, a pozat goală
Demi Moore, apariție fierbinte pe coperta unei reviste celebre
femei celebre
Cele mai frumoase 30 de femei celebre din lume
Cele mai spectaculoase rochii
Cele mai spectaculoase rochii
Prințesa Dina a Arabiei Saudite, un model de extravaganță
Prințesa Dina a Arabiei Saudite, un model de extravaganță

Leave a Reply