Home > Diverse > Regina Rania, tiparul reginei perfecte

Regina Rania, tiparul reginei perfecte

///
Comments are Off

Regina Rania a Iordaniei este fără îndoială una dintre cele mai frumoase prezențe feminine de rang regal, dacă nu chiar cea mai frumoasă și elegantă dintre capetele încoronate contemporane.

La cei 46 de ani ai săi și mama a patru copii, regina arată extraordinar. Delicată, fină, suavă, elegantă, regina îndeplinește toate calitățile unei adevărate regine, deși prin venele sale nu curge sânge albastru. A ajuns regină în urma căsătorie cu prințul Abdulah al Iordaniei, devenit între timp rege al Regatului Hashemit Al Iordaniei. Ea provene dintr-o familie simplă de palestinieni.

Regina Rania s-a remarcat încă de la început, nu doar prin eleganță și rafinament, ci și prin bunătate și implicare în problemele societății civile. Majestatea Sa Rania participă activ la numeroase acțiuni de ajutorare a celor nevoiași, împlicându-se în viața culturală și în promovarea imaginii Iordaniei peste granițe.

Vedeți imagini cu regina, în toată splendoarea ei, cu ocazia diverselor ocazii și evenimente oficiale sau sociale, dar și alături de alte personalități.

Queen Rania24
Queen Rania23

Queen Rania21

Queen Rania22

Queen Rania19

Queen Rania18

Queen Rania 17

Queen Rania17

Queen Rania15

Queen Rania14

Queen Rania13

Queen Rania12

Queen Rania11

Queen Rania10

Queen Rania9

Queen Rania8

Queen Rania7

Queen Rania6

Queen Rania5

Queen Rania 3

Queen Rania2

Queen Rania1

 

Puteți afla mai multe și vedea și alte fotografii în articolul precedent: Regina Rania a Iordaniei, un model de eleganță

 

 

Sursa foto: Queen Rania FB

 

Facebook Comments