Home > Diverse > Sfaturi prețioase de la Tanti Lenuța din Chinteni, bunica lui Mircea Bravo, dar și a tuturor românilor – Video

Sfaturi prețioase de la Tanti Lenuța din Chinteni, bunica lui Mircea Bravo, dar și a tuturor românilor – Video

///
Comments are Off
tanti Lenuța din Chinteni

Tanti Lenuța din Chinteni, îndrăgita bunicuță din videoclipurile lui Mircea Bravo, dar și bunica tuturor românilor, a stat de vorbă cu părintele Vasile Ioana. Cu această ocazie, Tanti Lenuța a oferit câteva sfaturi tuturor tinerilor din zilele noastre.

Tanti Lenuța din Chinteni, bunica lui Mircea Bravo, dar și a tuturor românilor

Aflată la Cluj, la Mănăștur, într-un pelerinaj, la Icoana Maicii Domnului, părintele Vasile Ioana a invitat-o pe bunica la un dialog fascinant. Deși, lumea o cunoaște pe „bunica lui Mircea Bravo” din sketchurile de pe internet, ca fiind o femeie plină de umor și mereu pusă pe glume, puțini știu, însă, că Tanti Lenuța este și o femeie foarte religioasă. Credința a ajutat-o să poată trece peste problemele vieții, de-a lungul timpului.

Despre domnul Alexandru, răposatul său soț, pe care l-a pierdut de puțină vreme are numai cuvinte minunate. Își amintește și povestește cu nostalgie despre perioada vremurilor de mult apuse, atunci când domnul Sandu era cântăreț la biserică. Nu avea cum să nu vorbească și despre Mircea Bravo, tânărul care îi este ca un nepot și despre care are numai cuvinte de laudă.

Despre „crucea” popularității, Tanti Lenuța nu o consideră o povară, ci dimpotrivă, iar acest lucru este evident din toate aparițiile domniei sale în mediul online.

„O fac cu drag, nu mi greu. Când ajung acolo, eu mă uit la ei, fac cu capul, ei privesc, mă întreabă, le răspund, mă simțăsc ușurată, când îs cu nepotul acolo, când îs cu ei acolo, îs în altă lume.”

Simpatica bunicuță nu a ezitat să dea câteva sfaturi tinerilor din ziua de astăzi, iar discuția cu preotul s-a încheiat apoteotic. Părintele o binecuvântează pe Tanti Lenuța, sărută mâna bunicii, iar bunica din Chinteni, la rândul său, pe cea a duhovnicului.

Urmăriți întreaga discuție dintre cei doi, în dialogul care vă va unge pe suflet.

 

 

 

sursa video: Părintele Vasile Ioana/ Facebook

 

Facebook Comments