Home > Diverse > Aflați ce se poate întâmpla într-o zi de marți, data de 13

Aflați ce se poate întâmpla într-o zi de marți, data de 13

///
Comments are Off
data de 13

Aflați ce se poate întâmpla într-o zi de marți, data de 13, care este explicația astrologică, dar și care erau superstițiile legate de această zi.

Atât ziua de marți, cât și data de 13, sunt cunoscute ca fiind nefaste și având trei ceasuri rele. Dacă ele sunt combinate, efectul este cu atât mai puternic, adică dacă se nimerește să fie o zi de marți, data de 13, superstițioșii cred că se poate întâmpla tot ce este mai rău.

De-a lungul timpului numeroase superstiții au fost asociate cu data de 13, despre care se crede că este un număr blestemat și aducător de nenorociri. Astfel, cei mai superstițioși evită pe cât posibil să folosească numărul 13 în toate domeniile de activitate. Unii nu vor să întreprindă niciun fel de activitate importantă într-o zi de 13 sau evită ca să aibă acest număr la casă, considerând că le aduce ghinion.

De asemenea, ziua de marți este considerată ca având trei ceasuri rele.  Conform astrologiei, ziua de marți este guvernată de planeta Marte care este planeta războiului, a răzvrătirii, a violențelor. Bătrânii satelor cunoșteau semnificația nefastă a acestei zile, care era asociată cu Marțolea, acesta fiind un spirit rău despre care se spunea că vine și îi ia pe copiii neascultători, dar și pe cei care umblă pe străzi într-o noapte de marți.

Aceste lucruri au o explicație, conform astrologiei. Citiți care sunt acestea, dar și alte superstiții legate de ziua de marți și data de 13, pe www.acvaria.com.

 

 

Facebook Comments
You may also like
SEmne că se gândește la tine
Semne că se gândește la tine. Cum îți dai seama că ești în gândul cuiva
superstiții de Crăciun
Superstiții, obiceiuri și arte divinatorii practicate de Crăciun
Pisicile protejează casa de energiile negative și de deochi
Pisicile protejează casa de energiile negative și de deochi
superstiții
Superstiții care aduc noroc și te feresc de ghinioane