Home > Diverse > Astrolog Cristina Demetrescu: O lună cu emoții intense. Ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie în parte pentru această vară

Astrolog Cristina Demetrescu: O lună cu emoții intense. Ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie în parte pentru această vară

///
Comments are Off
Astrolog Cristina Demetrescu. Ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie în parte pentru această vară

Astrolog Cristina Demetrescu a vorbit despre ce ne pregătesc astrele în perioada imediat următoare, pentru fiecare zodie în parte.

Lună nouă în Rac este o lună cu emoții intense, conform astrologului. Ce ne pregătesc astrele începând cu data de 29 iunie.

Prezentă în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro Tv, astrologul Cristina Demetrescu a vorbit despre evenimentele astrale ce vor avea loc în următoarea lună de zile, începând cu data de 29 iunie.

Astrolog Cristina Demetrescu, evenimente ce urmează să aibă loc

Deoarece suntem în zodia Racului, anumite evenimente astrale vor avea loc. Racul guvernează râurile și apele învolburate, iar astrologul trage un semnal de alarmă și avertizează să nu se facă baie în ape învolburate și în râuri sau în locurile neamenajate, deoarece ar exista risc de înec.

Citește și: Ce temeri ai în funcție de zodie

De asemenea, Racul este și guvernatorul caselor, iar aici astrologul atrage atenția cu privire la verificarea țevilor din casă, mai ales atunci când plecați în concediu, deoarece, există o predispoziție de fisurare a acestora și implicit de inundații.

O altă sugestie venită din partea specialistului în astrologie este adresată părinților, pe care îi sfătuiește să-i încurajeze pe copii să citească, deoarece cu Venus în Gemeni este bine aspectat acest domeniu. Dar și declarațiile de dragoste sunt favorizate, referindu-se la mesaje sau scrisori romantice.

Citește și: Astrologia celtică sau zodiacul arboricol. Ce spune horoscopul druizilor

După data de șase iulie, planeta Marte, care este planeta războiului, va ieși din Berbec, unde s-a simțit foarte bine, iar acest lucru înseamnă că îi scade din intensitate. Adică urmează o perioadă în care va avea loc o ameliorare a conflictelor. Însă, niște efecte tensionate tot vor fi până prin noiembrie. Nemulțumirea și nervozitatea oamenilor vizazi de bani se vor intensifica, iar unii vor avea tendința de a cheltui din economii.

Citește și: Află care este motto-ul zodiei tale

La nivel macro, deciziile care se iau în această perioadă, pot genera haos în rândul maselor, din cauza lui Saturn retrograd în zodia Vărsătorului, mai spune astrologul.

Mai urmează o perioadă în care raționalitatea nu va fi punctul forte, ci melancolia, visarea și somnolența ne vor caracteriza mai mult.

Iată ce spune astrolog Cristina Demetrescu despre cum va influența această conjunctură fiecare zodie în parte.

Berbec

Nativul Berbec trebuie să-și pună la bătaie diplomația, deoarece va fi favorizat să obțină ce își dorește dacă va comunica eficient. Acești nativi se pot afla pe un nou făgaș acum, dar asta presupune anumite cheltuieli. Astrologul îi sfătuiește pe berceci să nu fie chibzuiți când vine vorba de bani, dacă cheltuiala respectivă îi aduce un avantaj. Spre exemplu dacă trebuie să facă un curs sau o școală, deoarece acest lucru îi va aduce schimbare pe viitor. Cu Venus în Gemeni, Berbecii pot avea parte de vești bune.

Citește și: Horoscop chinezesc 2022. Anul Tigrului de Apă

Taur

Marte se mută în zodia Taur, iar acest lucru îl va face pe nativ foarte activ, pe unii chiar mai agresivi, posesivi sau geloși. Însă, din punct de vedere financiar este o perioadă bună pentru acești nativi, mai ales că pot culege roadele muncii lor.

Gemenii

Venus le poate distrage atenția de la unele probleme importante. Sunt puțin aerieni, se simt bine, au parte de admirația celor din jur, se pot chiar îndrăgosti, dar pot avea parte de unele probleme de sănătate. Totuși, sunt protejați de Venus. Dacă se află în parteneriate, trebuie să fie atenți la bani, deoarece se pot purta unele discuții despre care ei vor afla mai târziu.

Rac

Luna nouă în Rac le va da energie acestor nativi. Sunt adorați în secret și se bucură de popularitate. Pot exista multe situații care le vor pune răbdarea la încercare, fiind luați prin surprindere de unele probleme. Să evite discuțiile cu prietenii, cele referitoare la bani. Li se recomandă să se retragă, atunci când se agită spiritele.

Citește și: Horoscopul culorilor. Ce spune despre personalitatea nativilor

Ce spune astrolog Cristina Demetrescu despre zodia Leu

Acești nativi au parte de ambiții profesionale și acest lucru se corelează cu câștigurile materiale. Au parte de propuneri de colaborare care se pot finaliza cu reușită. Sfatul astrologului pentru nativii Leu este acela de a nu apăsa prea mult pedala de accelerație și să se odihnească mai mult.

Fecioara

Pentru Fecioare sunt posibile anumite probleme medicale, mai ales atunci când aleg să călătorească. Pot avea relații mai bune cu șefii, dar dragoste cu de-a sila nu se poate, spune astrologul. Adică acolo unde nu se simt doriți, nativii Fecioară ar trebui să se retragă.

Balanța

Balanțele trebuie să înțeleagă că pentru a avea parte de un lucru, trebuie să sacrifice alt lucru. Așadar, trebuie să se decidă ce aleg, banii în buzunar sau vacanțele. Posibile iubiri în depărtare, de asemenea, posibile călătorii frumoase și chiar unele miracole pot să aibă loc, atunci când nativul are o dorință puternică. Trebuie avut o atenție specială în relația cu autoritățile sau superiorii.

Citește și: Ce te face fericit, în funcție de zodie

Scorpion

Este rost de câștig de bani, dar pot apărea atacuri din partea consoartei, deoarece nu se pot pune în acord în legătură cu planul financiar. Posibile greșeli de ordin spiritual, ce țin de familie. Sfatul astrologului este să se gândească la valorile familiei atunci când alege să facă un lucru.

Săgetător

Pot să facă greșeli cauzate de oboseala acumulată, să cheltuie sau să strice anumite lucruri din neatenție. Venus este pe casa căsătoriei, ceea ce este un lucru bun, deoarece anunță parteneriate bune, împăcări, concilieri. Există risc de intervenții chirurgicale.

Capricorn

Urmează o perioadă bună pentru acești nativi, atât din punct de vedere al sănătății, cât și profesional. Pot învăța lucruri noi, se poate contura o nouă profesie din pasiune. Însă, în planul dragostei și cel conjugal, pot să apară unele tensiuni.

Citește și: Cum poți atrage energia pozitivă în casă. Trucuri magice pentru bunăstare, dragoste și prosperitate

Vărsător- Ce spune astrolog Cristina Demetrescu

Atenție la dăunătorii care pot să atace culturile sau plantele, de asemenea, mare atenție la case și la munca ta în general, deoarece pot apărea factori distructivi.

Din punct de vedere sentimental este o vară interesantă. Acești nativi se pot îndrăgosti, pot face copii sau pot avea relații foarte bune cu copiii, în situația în care sunt părinți. Atenționări cu privire la sănătate și la emoții care pot provoca anumite afecțiuni.

Citește și: Puterea secretă a femeii în funcție de zodie

Pești

Astrolog Cristina Demetrescu recomandă acestor nativi li se recomandă să facă unele schimbări la nivelul locuinței, să aducă unele îmbunătățiri. Să-și reamenajeze locuința, iar acest lucru va avea impact bun asupra stării lor psihice. Din punct de vedere sentimental pot apărea mai mult iluzii decât sentimente profunde.

 

 

sursa: Vorbeste lumea, Pro Tv.

 

 

 

 

Facebook Comments
You may also like
Horoscopul 2024. Ce spune astrologul Alexandra Coman despre fiecare zodie în parte
Horoscopul 2024. Ce spune astrologul Alexandra Coman despre fiecare zodie în parte
Plante protectoare în funcție de zodie. Ce spune astrologul Alexandra Coman
Plante protectoare în funcție de zodie. Ce spune astrologul Alexandra Coman
Superstiții pentru atragerea banilor
Superstiții pentru atragerea banilor. Ce spune numerologul Cristian Pompei
Zodiacul maiaș. Ce caracteristici au zodiile, conform astrologului Cristian Pompei
Zodiacul maiaș. Ce caracteristici au zodiile, conform astrologului Cristian Pompei