Home > Diverse > Body Mind Spirit, cel mai mare eveniment de dezvoltare personală, sănătate și frumusețe din România (P)

Body Mind Spirit, cel mai mare eveniment de dezvoltare personală, sănătate și frumusețe din România (P)

///
Comments are Off

Body Mind Spirit Expo XX – Ediție Aniversară 23-25 Septembrie, Sala Palatului, București – cel mai mare eveniment de dezvoltare personală, sănătate și frumusețe din România

Cum să ai grijă de trup, minte și spirit? Vrei să obții cele mai bune informații în materie de alimentație bio de la specialiști în domeniu? Care sunt remediile 100% naturale ale afecțiunilor de care suferi? Cum să îți îmbunătățești calitatea vieții, să scapi de stresul cotidian și de rutina zilnică?

Body Mind Spirit EXPO este locul perfect unde poți afla totul despre un stil de viață sănătos și armonios, despre modul în care natura ne poate ajuta zi de zi și despre secretele succesului în viața ta.

banner-bmse-xx-980x275

Întreține-ți trupul, cultivă-ți mintea, înalță-ți spiritul la Body Mind Spirit EXPO, Ediția Aniversară cu numărul XX. În perioada 23-25 Septembrie la Sala Palatului din București dăm startul toamnei și te pregătim pentru un sfârșit de an prosper și armonios.

Body Mind Spirit EXPO reunește expozanți de top, speakeri de prestigiu, recunoscuți internațional, nutriționiști, traineri, specialiști în sănătate, psihologi și invitați speciali de înaltă ținută, în trei zile de eveniment dedicate persoanei tale.

Te așteptăm cu alimente bio, produse pentru cure de detoxifiere, cosmetice naturale, suplimente alimentare, uleiuri presate la rece, remedii naturale, produse apicole, cărți de dezvoltare personală, dulciuri bio, pietre și cristale terapeutice, produse pentru atingerea greutății ideale, terapii complementare, muzică de relaxare și multe alte surprize pregătite sa le descoperi doar la Body Mind Spirit EXPO, 23-25 Septembrie, Sala Palatului.

Profită timp de trei zile de ofertele, promoțiile și concursurile organizate de expozanții acestei ediții exclusiv în perioada evenimentului și relaxează-te în cadrul expoziției, asistând la demonstrații, workshop-uri, momente artistice și conferințe.

Programul expozițional, programul conferințelor gratuite si al momentelor artistice precum si alte informații utile sunt disponibile pe site-ul expoziției: www.bmse.ro

Află care sunt invitații speciali ai acestei ediții, care sunt expozanții cât și ce surprize ți-au pregătit, doar pagina oficiala de Facebook a Body Mind Spirit EXPO.

Intrarea este liberă!

În perioada 23-25 Septembrie, Bucureștiul devine capitala stării de bine, nu rata ultima ocazie din acest an de a te încărca cu optimism, de a te relaxa și de a întâlni cei mai buni profesioniști în domeniul dezvoltării personale, al sănătății și frumuseții, strânși într-un singur loc, doar pentru tine.

banner-bmse-600x306-ns

 

 

Facebook Comments
You may also like
ceai pentru durerile de cap
Ceai pentru durerea de cap. Te scapă imediat de migrene
Oțetul din cidru de mere
Oțetul din cidru de mere, remediu la îndemâna oricui
terapii complementare
„Vindecă-ți sufletul”, eveniment de terapii complementare
Body Mind Spirit Expo, cel mai mare eveniment de dezvoltare personală, sănătate și frumusețe din România (P)