Home > Diverse > Chef Sorin Bontea a împlinit 51 de ani. Ce a apărut pe contul său de socializare

Chef Sorin Bontea a împlinit 51 de ani. Ce a apărut pe contul său de socializare

///
Comments are Off
Chef Sorin Bontea

Chef Sorin Bontea a împlinit, marți, pe data de 2 martie, vârsta de 51 de ani. Celebrul bucătar a primit numeroase urări cu această ocazie. Ce i-au transmis apropiații?

Chef Sorin Bontea a împlinit 51 de ani

Chef Sorin Bontea este cu siguranță unul dintre cei mai apreciați Chefi din România. Și-a câștigat notorietatea pe bună dreptate, după ani de muncă, dar si datorită carismei sale.

Cu ocazia zilei sale de naștere colegii de platou, de la”Chefi la Cuțite”, i-au făcut urări inedite. Dar, nu doar colegii i-au făcut urări, ci și numeroase alte vedete.

Încă de dimineață Bontea a fost asaltat cu foarte multe mesaje, însă, cele mai frumoase au fost cele venite din partea colegilor săi, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu. Cei doi i-ai adus aminte sărbătoritului de celebrul costumul roz, de flamingo,  pe care acesta l-a îmbrăcat în timp ce era concurent la Asia Express.

„Astăzi este ziua lui Bontea, pentru Chefi la cuțite e o zi istorică, iar eu sunt curios ce se întâmplă la Gina acasă. (…) La mulți ani, Sorin Bontea. Te îmbrățișez cu drag și îți doresc tot binele din lume! Pentru totdeauna în inima mea, bucătarul meu flamingo! 🤗🤗🤗 ‘, i-a transmis Florin Dumitrescu

Cătălin Scărlătescu a dat și el dovadă de foarte multă creativitate. S-a îmbrăcat cu un tricou care are un imprimeu cu un flamingo roz, în cinstea colegului său. Apoi s-a fotografiat și a postat imaginea pe contul său de socializare.

Și celebrul Speak a postat un mesaj de la mulți ani bunului său prieten.  „La mulți ani, Chef Sorin Bontea! Sa rămâi la fel de tânăr și peste 50 de ani! ❤️’.

Chef Bontea, un familist convins

Chef Sorin Bontea este căsătorit de peste 26 de ani. Cu toate că este un familist convins, soția celebrului Chef este o prezență foarte discretă. După cum declara vedeta la un moment dat, partenera lui de viață nu agreează aparițiile publice și vrea să rămâna o prezență discretă. În schimb, cei doi copii ai lui Sorin Bontea au apărut de mai multe ori pe conturile de socializare ale tatălui lor.

Celebrul bucătar a dezvăluit, la un moment dat, care este secretul unui mariaj de durată. Iată ce spune Cheful, conform Viva.

„Cea mai mare provocare a fost distanța care ne despărțea atunci când venea vorba despre muncă. Am înțeles amândoi că este, într-adevăr, un efort, dar că împreună vom trece și peste asta. Și așa s-a întâmplat (…) soția mea chiar gătește foarte bine. Inevitabil, prin prisma meseriei, există un spirit critic pe care nu am cum să îl domolesc, dar, chiar și judecând prin acest filtru, tot ce iese din mâinile ei e foarte gustos. Ieri mi-a făcut niște chiftele senzaționale’, a spus Bontea.

 

 

Facebook Comments
You may also like
Al Pacino va deveni, din nou, tată la 83 de ani. Cine este iubita lui, în vârstă de 29 de ani
Al Pacino va deveni, din nou, tată la 83 de ani. Cine este iubita lui, în vârstă de 29 de ani
Teorii ale conspirației. Ce s-a întâmplat la World Trade Center sau cu Prințesa Diana
Teorii ale conspirației. Ce s-a întâmplat cu Prințesa Diana sau la World Trade Center
Actrița Alley Kirstie a murit
Actrița Alley Kirstie a murit. Care a fost cauza decesului
Cum arată, astăzi, fețița al cărei portret apare în cea mai premiată fotografie din lume
Cum arată, astăzi, fetița al cărei portret apare în cea mai premiată fotografie din lume. A devenit o domnișoară superbă