Home > Diverse > Cristale cu puteri vindecătoare. Lucruri pe care nu le știai despre pietrele semiprețioase

Cristale cu puteri vindecătoare. Lucruri pe care nu le știai despre pietrele semiprețioase

///
Comments are Off
Cristale cu puteri vindecătoare. Lucruri pe care nu le știai despre pietrele semiprețioase

Cristale cu puteri vindecătoare și pietre semiprețioase ale căror beneficii poate nu le cunoșteai. Iată cum pot fi folosite sub formă de talismane pentru atingerea anumitor scopuri.

Cristale cu puteri vindecătoare

Cristalele nu îndeplinesc doar rolul de a da un plus de valoare bijuteriilor, precum colierele, brățările sau inelele. Acestea au și alte roluri, cum ar fi cel de talismane.

Beneficiile acestora asupra purtătorului sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri. Nu degeaba acestea au fost pomenite inclusiv în biblie, iar poveștile despre efectele lor magice, povești ce probabil au un iz de adevăr, se găsesc din belșug în literatura de specialitate.

Citește și : Cristalele, efecte magice asupra purtătorului

De asemenea, se știe că vrăjitoarele din toate timpurile au folosit diverse cristale în ritualurile lor magice. Tocmai datorită faptului că aceste cristale au puteri așa zis magice și cu ajutorul lor se pot produce farmece.

Iată câteva utilizări ale cristalelor, de care probabil nu știai.

Captează energia din univers și o transmit oamenilor

Cristalele au capacitatea de a absorbi și de a transmite lumina, care este cea mai mare energie universală cunoscută. Astfel, cristalele captează energia universală pe care o pot reflecta în structurile cristaline interne și o transmit către o sursă care primește energie, precum ființele umane.

Citește și: Autoterapia cu cristale de cuarţ

Pot da indicii despre viitorul unei persoane

Cristalele sunt folosite în artele divinatorii, precum ritualurile de prezicere a viitorului, de către așa zisele ghicitoare sau prezicătoare.

Echilibrează energia corpului

Purtătorilor anumitor cristale, ca cele de cuarț, li se echilibrează câmpul energetic, deoarece corpul va imita energia perfect stabilă și echilibrată a cristalului. Bineînțeles, înainte de a purta un anumit cristal, acesta trebuie purificat prin diverse metode, fie prin expunerea lui la soare, fie prin spălarea acestuia în apă curgătoare sau ținerea cristalului înainte de folosire în apă cu sare.

Citește și: Ierburi magice folosite pentru a atrage prosperitatea, bunăstarea și norocul

Cristalele au proprietăți vindecătoare

Cristalul poate acționa asupra oricărui lucru care posedă un câmp energetic. Astfel că, acesta poate avea efecte de vindecare asupra unei persoane, plante, animal sau chiar de curățare a unui mediu.

Au rol de restauratori de energie

Vibrațiile energetice din cristale sunt atât de puternice, încât pot fi folosite pentru a realinia și direcționa fluxul energiei fizice, emoționale, mentale și spirituale, atunci când acestea se află în dezechilibru energetic. Acesta se întâmplă atunci când organismul este afectat, fie de o boală sau orice afecțiune fizică sau psihică.

Citește și: Cum să-ți cureți câmpul energetic și să-ți echilibrezi chakrele

Cristale cu puteri vindecătoare – Curăță chakrele

Cristalele sunt foarte eficiente pentru echilibrarea chakrelor. Se știe că un dezechilibru al chakrelor duce la diverse boli, în funcție de chakra afectată de acest dezechilibru, iar echilibrarea lor duce la armonie, fizică, psihică și spirituală.

Oferă protecție împotriva vampirilor energetici

Cristalele oferă protecție împotriva tuturor tipurilor de energii negative, inclusiv al deochiului.

Citește și: Ce semnificație au lumânările colorate și cum te ajută ele la îndeplinirea dorințelor

Cristale cu puteri vindecătoare – Dezvoltă intuiția

Unele cristale au rolul de a dezvolta intuiția, abilitățile psihice și de a conferii vise premonitorii. De semenea, au capacitatea de a promova ascensiunea personală. Pentru asta există anumite tipuri de cristale, care pot fi alese fie în funcție de zodie sau de data nașterii.

 

Sursă: soulandspiritmagazine.com

 

 

Facebook Comments
You may also like
Postul intermitent, ce presupune și de ce este recomandat. Dr Cezar: nu există medicamente care să aibă beneficii mai mari pentru creier ca postul intermitent
Postul intermitent, ce presupune și de ce este recomandat. Dr Cezar: nu există medicamente care să aibă beneficii mai mari pentru creier ca postul intermitent
Metode de stimulare a metabolismului lent
Metode de stimulare a metabolismului lent
Ceaiuri pentru slăbit. Cea mai simplă metodă de pierdere în greutate
Ceaiuri pentru slăbit. Cea mai simplă metodă de pierdere în greutate
Leacuri din vremuri biblice. Cu ce se tratau oamenii înainte să existe medicamente
Leacuri din vremuri biblice. Cu ce se tratau oamenii înainte să existe medicamente