Home > Diverse > Cum îți poți modela corpul și scăpa de durerile de spate, cauzate de statul la birou, într-un timp foarte scurt Totul despre tehnologia EMS sau Bodyfit

Cum îți poți modela corpul și scăpa de durerile de spate, cauzate de statul la birou, într-un timp foarte scurt Totul despre tehnologia EMS sau Bodyfit

///
Comments are Off
Cum îți poți modela corpul și scăpa de durerile de spate cauzate de statul la birou, într-un timp foarte scurt. Totul despre tehnologia EMS sau Bodyfit

Tehnologia EMS sau Bodyfit te ajută să-ți modelezi corpul și te scapă rapid de durerile de spate.

Cum îți poți modela corpul și obține unul de invidiat, într-un timp foarte scurt, dar și cum poți scăpa de durerile de spate cauzate de statul la birou, aflați de la Andrei Palamariu, instructor cu o însemnată experiență în domeniul fitness-ului.

Ce este tehnologia EMS sau Bodyfit

Sportul este unul dintre secretele vieții sănătoase și, deși este promovat tot mai mult acest lucru, mulți dintre noi nu ne gestionăm programul în așa fel încât să alocăm puțin timp acestei activități atât de importante și, implicit, sănătății.

Citește și: BodyFit, cea mai revoluționară metodă de fitness

Din cauza vieții statice, multe persoane se plâng de dureri de spate, acumularea de kilograme în plus, pe lângă problemele de sănătate și de un fizic lipsit de armonie. Acest lucru se produce din lipsa sportului, care tonifiază musculatura și este esențial pentru a-ți modela corpul.

Sănătate înseamnă și frumusețe și nu este suficient să ai o constituție slabă. Un corp armonios și frumos se obține prin tonifierea musculaturii”, ne-a declarat Andrei Palamariu, instructor la Perform Studio, unul dintre cele mai frumoase studiouri de fitness, din nordul Capitalei.

Citește și: Cum să scapi de depresie cu ajutorul sportului

Iată un interviu extrem de interesant și util, cu Andrei Palamariu, despre cum poți slăbi în timp foarte scurt. De asemenea, cum îți poți modela corpul, dar în aceeași măsură şi cum puteți scăpa de durerile de spate cauzate de statul excesiv la birou. Toate acestea apelând la tehnologia EMS sau Bodyfit, cea mai eficientă în domeniul fitness-ului.

Ce este tehnologia EMS?

Andrei Palamariu: Tehnologia EMS a venit în ajutorul celor care țin la sănătate și la frumusețe și este deja cunoscută ca fiind cea mai inovatoare în domeniul fitness-ului, deoarece oferă rezultate imediate și un timp minim investit. Și dacă tot vorbim de timp, țin să precizez că locația noastră este strategic aleasă într-o zonă cu corporații. Deoarece corporatiștii sunt publicul prioritar căruia îi recomand acest tip de fitness, întrucât aceştia au un job static, iar timpul extrem de limitat.

Ce presupune un antrenament EMS?

A.P.: Acest tip de antrenament este suficient chiar și o singură dată pe săptămână, iar o ședință durează doar 30 de minute. Clientul trebuie doar să găsească acea jumătate de oră, iar noi ne ocupăm de restul.

Citește și: Airsoft, sportul iubitorilor de adrenalină și aventură (P)

Antrenamentul presupune aplicarea unui costum special ce funcționează ca un curent alternativ de intensitate redusă, care are încorporați electrozi plasați pe corp, ce acoperă toate grupele musculare. Iar impulsurile electrice produc contracții ce stimulează musculatura, rezultatul fiind similar cu angajarea propriu-zisă a mușchilor în mișcare. Țin să precizez că această tehnologie este cea mai eficientă și non-invazivă.

Cum se desfășoară un antrenament bazat pe tehnologia EMS?

A.P.: În timpul unui antrenament sunt combinate exercițiile fizice clasice cu tehnologia EMS, rezultatul constând într-un antrenament scurt, dar intens și foarte eficient. În salonul nostru Perform Studio, fiecare client beneficiază de un instructor personal în timpul antrenamentelor, care lucrează cu clientul, în funcție de necesitățile acestuia. Și pentru că dispunem de două aparate, clienții pot veni câte doi, lucrând în paralel.

Cum îți poți modela corpul și scăpa de durerile de spate cauzate de statul la birou, într-un timp foarte scurt

Care sunt avantajele unui antrenament EMS?

A.P.: Pe lângă faptul că oamenii fac mișcare și sport, în același timp se și relaxează într-o locație extrem de atractivă. De asemenea, este cunoscut faptul că sportul poate fi și un bun atidepresiv, te scapă de stres și induce o stare psihică bună. Dar, avantajele sunt și de ordin medical, deoarece prin exercitarea acestui sport pot fi evitate diverse afecțiuni ce apar la nivel fizic.

Citește și: Cum scazi rapid glicemia. Ce recomandă diabetologul Daniela Petrache

Echilibrează sistemul muscular! Costumul special, datorită electrozilor, lucrează musculatura simultan și facilitează uniformizarea musculaturii prin aplicarea impulsurilor și pe mușchii mai puțin dezvoltați. Se poate pune accent pe anumite părți ale corpului, pe care clientul dorește să le lucreze în mod special.

Arde grăsimea! Este o metodă foarte eficientă pentru pierderea în greutate și eliminarea grăsimii în exces, prin modificarea metabolismului bazal. Fiind un antrenament complet de consolidare a musculaturii, se transformă modul în care organismul arde caloriile. De aceea, este suficient chiar și un antrenament de jumătate de oră pe săptămână ca să îți poți modela corpul.

Citește și: Mersul pe jos, beneficii. Ce se întâmplă în corpul tău când mergi pe jos zilnic

Ameliorează durerile de spate! Prin antrenamentele clasice, musculatura este lucrată deficitar. Dar datorită costumului special, care are electrozi aplicați pe musculatura care susține coloana vertebrală, mușchii posteriori ai trunchiului sunt eficient lucrați, devenind mai puternici, iar durerile de spate fiind ameliorate.

Cum îți poți modela corpul și scăpa de durerile de spate cauzate de statul la birou, într-un timp foarte scurt

Câte calorii se ard în timpul unui antrenament?

A.P.: În timpul unui antrenament se ard aproximativ 500 de calorii, dar ceea ce este interesant este faptul că organismul acționează prin efectul de after burning încă timp de 12-14 ore după antrenament. Ceea ce înseamnă că în acest timp se mai ard încă 500-600 calorii. Acesta este un mare avantaj, comparativ cu un antrenament la sala de forță, unde arderea caloriilor se opreșe odată cu antrenamentul.

Citește și: Terapii complementare pentru tratarea problemelor emoționale. Interviu cu terapeutul Daniela Cumpănici

Câte antrenamente sunt necesare până la primele rezultate?

A.P.: Rezultatele nu întârzie să apară, se văd într-un timp foarte scurt, bineînțeles, depinde și de metabolismul fiecăruia. Dar dacă ne referim strict la tonifierea musculaturii, după o lună de antrenament, adică 4 sedințe, pot spune că rezultatul este foarte vizibil și asta datorită tehnologiei unice folosite. Chiar și în cazul unor clienți care au restricții de ordin medical, antrenamentul EMS este eficient.

Cum îți poți modela corpul și scăpa de durerile de spate cauzate de statul la birou, într-un timp foarte scurt

 

 

 

Facebook Comments
You may also like
Cel mai bun remediu pentru articulații. Durerile dispar în șapte zile
Cel mai bun remediu pentru articulații. Durerile dispar în șapte zile
Cum să scapi de varice cu ajutorul rozmarinului. Rețeta recomandată de fitoterapeuți
Cum să scapi de varice cu ajutorul rozmarinului. Rețeta recomandată de fitoterapeuți
Cauzele spirituale ale excesului de greutate. De ce ne îngrășăm, de fapt
Cauzele spirituale ale excesului de greutate. De ce ne îngrășăm, de fapt
Problemele de memorie. Când ar trebui să te îngrijoreze pierderile de memorie
Problemele de memorie. Când ar trebui să te îngrijoreze pierderile de memorie