Home > Diverse > Cum s-a costumat de Halloween Irina Fodor și fiica ei. Prezentatoarea emisiunii America Express s-a inspirat din tradițiile mexicane

Cum s-a costumat de Halloween Irina Fodor și fiica ei. Prezentatoarea emisiunii America Express s-a inspirat din tradițiile mexicane

///
Comments are Off
Cum s-a costumat de Halloween Irina Fodor și fiica ei. Prezentatoarea emisiunii America Express s-a inspirat din tradițiile mexicane

Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii „America Express”, s-a costumat de Halloween. Costumația vedetei a fost inspirată de tradițiile cu care a făcut cunoștință în Mexic, în timpul filmărilor pentru mult așteptata emisiune.

Irina Fodor, costumată de Halloween

Frumoasa prezentatoare a emisiunii „Asia Express”, Irina Fodor, a avut o apariție cu totul aparte. Vedeta s-a costumat de Halloween, inspirată fiind de tradițiile din Mexic, una dintre țările în care s-a filmat pentru „America Express”, emisiunea ce urmează să fie difuzată în curând la Antena 1.

Citește și: America Express, cel mai așteptat show TV. Primele imagini din aventura de pe Drumul Aurului

Vedeta apare costumată într-o rochie neagră, lungă, cu umerii la vedere, iar pe cap poartă o diademă și trei trandafiri de culoare roșie. Machiajul este unul aparte, demn pentru o petrecere de Halloween.

Alături de vedetă apare și fiica acesteia, Diana, de asemenea, costumată tematic. Ea poartă o rochie roșie, cu volane, ce seamănă cu o rochie de flamenco. Bluza Dianei este neagră și are un imprimeu cu schelet, pe piept.

Pozele au fost postate de Irina pe contul său de socializare, alături de următorul mesaj:

„Pentru că mai e puțin până la Halloween, gașca ne-a chemat la joacă și am primit cu bucurie invitația, mai ales ca tematica aleasă e una cu mare încărcătură emoțională pentru mine.
Anul acesta, în Mexic, am făcut cunoștință cu tradiții pline de culoare și strălucire, care mi-au câștigat o bucățică din inimă pentru totdeauna și au servit ca inspirație pentru transformarea aceasta.
Echipa de styling a făcut o treabă spectaculoasă după cum vedeți, iar Diana s-a distrat grozav.
PS: Din câte am auzit, weekend-ul ăsta e plin de petreceri, așa că vă doresc distracție plăcută! Iar celor care se relaxează acasă, să aveți parte de odihnă și de un sfârșit de săptămână minunat!”

Citește și: Chef Sorin Bontea a împlinit 51 de ani. Ce a apărut pe contul său de socializare

Aprecierile și comentariile nu au întârziat să apară.

„Arătați foarte frumos împreună!”, i-au scris fanii.

America Express, cel mai a;teptat show TV

După ce emisiunea „Asia Express” a fost în topurile audiențelor TV, fanii emisiunii așteaptă cu nerăbdare difuzarea următoarei ediții care va avea loc în America de Sud și se va intitula „America Express-Drumul Aurului”. Prezentatoare este, ca și la ediția precedentă, Irina Fodor.

Citește și: Ștefan Bănică, declarații despre continuarea filmului Liceenii: ‘Iar acum toată lumea mă sună să mă întrebe dacă e adevărat’

În competiție vor participa nouă echipe formate din următoarele vedete:

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela, conform site-ului oficial al Antena 1.

Citește și: Elvis Presley, o legendă unică. Lucruri mai puțin știute despre regele rock and roll

Regulile de bază ale competiției sunt aceleași ca și la „Asia Express”. Concurenții trebuie să se descurce cu doar 1 dolar pe zi. Să-și găsească singuri cazare și să facă rost de mâncare și transport pentru a se deplasa pe Drumul Aurului.

Filmările au fost deja finalizate, iar pe postul de televiziune Antena 1, cel care va difuza emisiunea au început deja să apară filmulețe din Jurnalul de călătorie, spre bucuria fanilor, nerăbdători să înceapă emisiunea.

 

Foto: Facebook Irina Fodor

Facebook Comments
You may also like
Al Pacino va deveni, din nou, tată la 83 de ani. Cine este iubita lui, în vârstă de 29 de ani
Al Pacino va deveni, din nou, tată la 83 de ani. Cine este iubita lui, în vârstă de 29 de ani
Teorii ale conspirației. Ce s-a întâmplat la World Trade Center sau cu Prințesa Diana
Teorii ale conspirației. Ce s-a întâmplat cu Prințesa Diana sau la World Trade Center
Actrița Alley Kirstie a murit
Actrița Alley Kirstie a murit. Care a fost cauza decesului
Cum arată, astăzi, fețița al cărei portret apare în cea mai premiată fotografie din lume
Cum arată, astăzi, fetița al cărei portret apare în cea mai premiată fotografie din lume. A devenit o domnișoară superbă