Home > Diverse > Cum să atragi prosperitatea și norocul. Ierburi cu efecte magice

Cum să atragi prosperitatea și norocul. Ierburi cu efecte magice

///
Comments are Off
Cum să atragi prosperitatea și norocul

Cum să atragi prosperitatea și norocul cu ajutorul câtorva ierburi magice. Iată care sunt plantele care nu trebuie să-ți lipsească din casă și ce ritualuri poți face cu acestea pentru atragerea bunăstării și a prosperității.

Cum să atragi prosperitatea și norocul

Iată șapte ierburi magice care atrag norocul și bunăstarea în casa ta. Acestea sunt cunoscute ca având puteri vindecătoare și sunt folosite în ritualurile religioase ale tuturor religiilor. Sunt ierburi aromatice și, pe lângă întrebuințarea lor in bucătărie, pot fi folosite și în ritualurile magice.

Iată care sunt aceste ierburi magice, conform Soul&Spirit.

citeste si: Cum poți atrage energia pozitivă în casă. Trucuri magice pentru bunăstare, dragoste și prosperitate

Cum să atragi prosperitatea și norocul -Salvia

Salvia este excelentă pentru purificarea spațiilor. Pentru asta fie ardeți frunze uscate de salvie în casă, fie amestecați părți egale de salvie uscată și sare de mare. Presărați amestecul în sensul acelor de ceasornic, în afara casei dvs., pentru a alunga energia negativă.

Lavanda

Lavanda este o plantă frumoasă cu efect calmant. Aceasta poate fi folosită și în vrăji, având rol de protecție, purificare și armonie. Puneți într-un săculeț niște flori de lavandă, alături de un cristal mic de cuarț. Țineți acest săculaț sub pernă sau în preajma patului. Veți avea un somn liniștit și odihnitor.

Cum să atragi prosperitatea și norocul – Mentă

Menta este o plantă care atrage banii. Pentru asta, presărați mentă uscată în jurul unei lumânări verzi, cu aromă de ulei de paciuli. Veți atrage bogăția în casa voastră.

citește și: Pisicile protejează casa de energiile negative și de deochi

Usturoi

Usturoiul este ideal și pentru a alunga răul și energia negativă. Acesta vă va feri de gelozia altora. Păstrați o legătură de usturoi în bucătărie, în special atunci când aveți oaspeți în preajmă, astfel încât aceștia să nu vă deoache casa.

citește și: Cum să menții energia pozitivă în casă, conform principiilor Feng Shui

Cimbrul

Cimbrul este o plantă minunată, care ajută la depășirea durerii. Purtarea unei crenguțe în timp ce treci prin momente de tristețe, te va ajuta să treci mai ușor peste clipele dureroase.

Rozmarinul

Rozmarinul este excelent pentru memorie. Această plantă stimulează memoria. Elevii pot purta o crenguță în timpul examenului pentru a le spori concentrarea. Este, de asemenea, ideal atunci când participați la interviuri. Așa că, purtați la dumneavoastră  o crenguță de rozmarin când vă prezentați la un interviu, vă va asigura să vă amintiți toate punctele forte și vă va spori concentrarea.

citește și: Superstiții care aduc noroc și te feresc de ghinioane

Ierburi magice – Busuioc

Se recomandă utilizarea busuiocului în vrăjile de prosperitate. Pentru a atrage bogăția, țineți niște busuioc uscat sau proaspăt în apă timp de trei zile, apoi scurgeți și cu apa aceea spălați toate podelele și pragul de la intrare, pentru a atrage mai mulți bani în gospodăria dumneavoastră.

 

sursa: soulandspiritmagazine.com

sursa foto: pixabay.com

 

 

Facebook Comments
You may also like
Ceaiuri pentru slăbit. Cea mai simplă metodă de pierdere în greutate
Ceaiuri pentru slăbit. Cea mai simplă metodă de pierdere în greutate
Leacuri din vremuri biblice. Cu ce se tratau oamenii înainte să existe medicamente
Leacuri din vremuri biblice. Cu ce se tratau oamenii înainte să existe medicamente
Sirop pentru tuse și răceală
Sirop pentru tuse și răceală. Siropul de cimbru, un remediu care tratează afecțiunile la plămâni
plante pentru imunitate
Plante pentru imunitate. Ideale pentru un organism rezistent