Home > Diverse > Cum să fii elegantă respectând următoarele reguli

Cum să fii elegantă respectând următoarele reguli

///
Comments are Off
Fii elegantă, respectând următoarele reguli

Cum să fii elegantă respectând doar câteva reguli esențiale pe care orice doamnă trebuie să le cunoască. Iată care sunt acestea.

Cum să fii elegantă, reguli de bază

O vorbă veche spune că ,,nu haina face pe om”,  însă, ținuta vestimentară este prima impresie pe care o lăsăm celor cu care intrăm în contact pentru prima dată, iar o femeie elegantă se va face mereu remarcată.

Vestimentația ne definește personalitatea, iar felul în care ne îmbrăcăm spune multe despre noi. Totuși, pentru ținuta vestimentară, la fel ca pentru corp, prima regulă este, bineînțeles, curățenia.

Accesoriile și atenția la detalii sunt și ele elemente esențiale pentru un look atractiv, iar dacă pe lângă acestea avem o atitudine grațioasă, un comportament corespunzător și gesturi fine atunci ne apropiem de eleganță.

Citește și: Cadouri de Craciun. Ce dar să oferi celor dragi, în funcție de zodie

Trebuie să știm că eleganța nu are legătură cu veniturile financiare. Poți să fii o femeie elegantă chiar și atunci când mijloacele financiare sunt limitate. Atunci, însă, de preferat este să cumpăram mai puține haine, dar ele să fie de calitate. De asemenea, este important să identificăm stilul care ne avantajează și care, în definitiv, ne caracterizează personalitatea și ne face să ne simțim bine în pielea noastră.

Folosește accesorii

O femeie elegantă va acorda atenție specială genților și pantofilor. Acestea sunt accesorii definitorii în alegerea unei ținute. Dacă ai ales aceste piese corect, ele te vor scoate în evidență chiar dacă rochiile, fustele sau bluzele îmbrăcate sunt mai ieftine. Totuși, acestea trebuie să fie neapărat reușite, iar croiala să ne avantajeze.

Citește și: Ce conduită trebuie să adopte o doamnă

Este exclus să ne cumpărăm haine care nu stau bine pe noi sau ne dezavantajează, doar de dragul de a ne extinde garderoba. Garderoba este recomandat să ne reprezinte, să fie una personalizată, iar articolele din ea să ni se potrivească.

Cât despre importanța poșetei, e bine de știut că dacă aceasta este una ieftină și nu de calitate, chiar dacă veți îmbrăca cea mai scumpă garderobă, veți fi considerată prost îmbrăcată. O geantă bine aleasă poate salva orice ținută, ba chiar o poate transforma dintr-una banală într-una de remarcat.

 

Facebook Comments
You may also like
Tendințele momentului, accesorii trendy utile și indispensabile