Home > Diverse > Cum să flirtezi cu un bărbat. Tehnici de succes garantat

Cum să flirtezi cu un bărbat. Tehnici de succes garantat

///
Comments are Off
Cum să flirtezi cu un bărbat

Cum să flirtezi cu un bărbat. Metode care îți asigură succesul garantat. Cel puțin așa susțin specialiștii în comunicarea non-verbală. Iată cum poți folosi limbajul trupului pentru a cuceri.

Cum să flirtezi cu un bărbat

Flirtul presupune cinci etape ale atracției. De obicei recurgem la anumite gesturi în mod involuntar în situația în care flirtăm și încercăm să atragem atenția unui bărbat. Iată care sunt conform specialiștilor cele cinci etape ale atracției.

Citește și: Ce semnificație au cele mai frecvente gesturi

Cum să flirtezi cu un bărbat – Ochi dulci

Aceasta este primul semnal când placi pe cineva și vrei să-i atragi atenția. Îl privești hotărâtă timp de câteva secunde, cu un surâs cald, apoi întorci privirea în altă parte. În acest timp el va continua să te privească pentru a te surprinde din nou privindu-l. Îi vei arunca astfel de priviri de minimum trei ori pentru ca bărbatul să înțeleagă mesajul.

Citește și: Limbajul trupului nu minte. Semne că îi ești indiferent

Zâmbetul

Zâmbește-i fugar o dată sau chiar de mai multe ori. Acest zâmbet va fi un indiciu pentru el că are undă verde în a te aborda

Dichisul

Joacă-te cu părul, dându-i de înțeles că te aranjezi pentru el sau fă diverse gesturi care să te scoată în evidență prin care să-i atragi atenția. Podoaba capilară a fost dintotdeauna un motiv de atracție, erotism și senzualitate iar aranjatul părului este cea mai subtilă metodă prin care o femeie dorește să transmită bărbatului că este preocupată de imaginea pe care o arată acestuia.

Citește și: Strategii în comunicare, pentru a avea un efect pozitiv asupra celorlalți

De asemenea, umezitul buzelor este un gest ce trezește apetitul sexual al bărbaților, arătând sex-appeal-ul de care femeia dă dovadă, precum și disponibilitatea acesteia. Dacă el a înțeles semnalul tău și simte aceeași atracție, vei observa cum își îndreaptă spatele, își va încorda abdomenul își umflă pieptul și își îndreaptă picioarele și eventual întregul corp spre tine.

Dialogul

Următorul pas va fi dialogul, ce în mod normal ar trebui început de el. Cu siguranță se va porni de la întrebări banale, chiar clișee de genul: ’’Parcă ne-am mai întâlnit undeva’’ sau ’’Am impresia că te cunosc’’ etc. Astfel, dialogul se va extinde și veți avea ocazia să cunoașteți mai multe lucruri unul despre celălalt.

Citește și:Cum să faci o primă impresie bună în lumea afacerilor

Atingerile

Ajunși în această fază, încearcă să-l atingi ușor, aproape insesizabil, fie din greșeală fie în alt mod, eventual pe umăr sau fă să pară că îi cureți sacoul de un fir de păr ce atârnă. Atingerea reflectă un nivel mai mare de apropiere și, odată ajunși la acest nivel, cu siguranță legătura va evolua în funcție de interesele voastre.

Citește și: Reguli pentru a fi convingător și a obține ce dorești

Chiar dacă acești cinci pași par nesemnificativi sau chiar întâmplători sunt absolut esențiali pentru începerea oricărei relații.

De altfel, toate aceste gesturi, probabil, le faceți în mod incoștient când vă aflați într-o situație de flirt și sunt gesturi reflexe care trădează dorința din voi și care pot fi baza unei eventuale relații.

 

Sursa foto: pexels.com

sursa: Allan Pease, Barbara Pease/ Limbajul trupului în dragoste.

 

Facebook Comments
You may also like
Motive pentru care oamenii frumoși tind să rămână singuri
Motive pentru care oamenii frumoși tind să rămână singuri
Limbajul picioarelor
Limbajul picioarelor dezvăluie caracterul unei femei
strategii de comunicare
Strategii în comunicare, pentru a avea un efect pozitiv asupra celorlalți
Cum știi că te minte. Secretele care îi demască pe mincinoși
Cum știi că te minte. Secretele care îi demască pe mincinoși