Home > Diverse > Cum știi dacă te iubește. 5 lucruri pe care le face o persoană îndrăgostită

Cum știi dacă te iubește. 5 lucruri pe care le face o persoană îndrăgostită

///
Comments are Off
Cum știi dacă te iubește

Cum știi dacă te iubește. Lucruri pe care le face o persoană îndrăgostită. Cum îți dai seama dacă partenerul tău este cu adevărat îndrăgostit sau este atras doar sexual de tine.

Cum știi dacă te iubește

Se știe că dragostea și sexul sunt două lucruri diferite. Putem vorbi de atracție sexuală și putem vorbi de atracție sentimentală. Aceste două lucruri sunt diferite prin faptul că al doilea implică sentimente profunde, nu doar atracție fizică. Dragostea presupune mult mai multe lucruri și se deosebește de prima prin atitudine și comportament, iar acestea pot fi observate în cele mai mici gesturi.

Citește și: Cărți de dezvoltare personală, recomandate tuturor celor ce vor să adopte o gândire pozitivă

Atunci când iubești cu adevărat te implici mult mai mult în acea relație, iar partenerul devine o prioritate în fața tuturor lucrurilor, relația în sine este o prioritate, nu o opțiune.

Iată 5 semne prin care poți înțelege dacă te iubește cu adevărat.

1.     Îți arată respect – Cum știi dacă te iubește

Respectul este baza oricărei relații, indiferent de tipul de relație, de colegialitate, amiciție sau dragoste. Într-o relație, dacă unul dintre parteneri nu-l respectă pe celălalt, dacă-l tratează cu indiferență, considerându-l doar o opțiune și nu o prioritate, cu siguranță nu iubește cu adevărat.

Citește și: Ce caută bărbații la o femeie. Ce calități are femeia ideală în ochii unui bărbat

Tot de respect putem să vorbim și în cazul relațiilor bazate pe atracție fizică, însă, gesturile mici fac diferența. Când relația se bazează pe dragoste sinceră, atunci partenerul devine o prioritate, în celălalt caz, prioritățile se schimbă în funcție de nevoi.

2.     Este sinceră cu partenerul

Atunci când iubești cu adevărat pe cineva, pur și simplu simți nevoia să fii sincer cu acea persoană, în niciun caz nu încerci să-i ascunzi lucruri sau să faci lucruri pe care celălalt nu ar trebui să le afle. Așadar, când unul dintre cei doi își minte partenerul cu siguranță nu-l iubește 100%.

Citește și: De ce nu obții ce-ți dorești. Secretele care te vor scăpa de blocaje în realizarea visurilor

Cei ce iubesc cu adevărat vor fi sinceri mereu cu partenerul, nu își permit să-l mintă, doar atunci eventual când încearcă să-i  pregătească o surpriză, altfel nu, este sincer, deschis și simte nevoia să-i împărtășească tot ce face. Un om care iubește vede în partener un confident și un prieten, nu doar un partener de sex. Doar atunci poți fi sigur că te iubește cu adevărat, când nu încearcă să-ți ascundă nimic.

Citește și: Cum să cucerești o persoană. Trucuri psihologice de seducție

3.     Își amintește mereu de lucrurile importante

Atunci când un om te iubește, își aduce întotdeauna aminte de lucrurile importante pentru tine. Își amintește ce fel de cafea, mâncare sau dulciuri preferi. Care este cântecul preferat, bineînțeles de aniversarea ta sau a voastră, de toate lucrurile importante pentru tine, pe care numai o persoană îndrăgostită de tine le poate ști. De asemenea, o persoană care te iubește este foarte grijulie cu tine și îți demonstrează ori de câte ori are ocazia că îi pasă de tine și își exprimă sentimentele în mod deschis.

Citește și: Lucruri care te lasă fără energie. Evită să le faci pentru a fi în formă mereu

4. Încearcă să devină o persoană mai bună

Se știe că dragostea este singurul lucru care te poate face să te schimbi la 180 grade. Numai un om îndrăgostit cu adevărat este capabil să se schimbe pentru partener, mai ales atunci când partenerul încearcă să te schimbe în bine, să-ți corecteze micile vicii sau defecte, de care bineînțeles că orice om dispune într-un fel sau altul. Dacă se schimbă de dragul tău, fii sigur că te iubește cu adevărat.

Citește și: Cum să-ți îmbunătățești starea de spirit. Alimente care combat depresia

5. Va lupta pentru relația voastră – Cum știi dacă te iubește

Indiferent câte obstacole ar întâmpina relația voastră, dacă o persoană te iubește cu adevărat, nimeni și nimic nu-i va sta în cale să lupte, să aștepte sau să facă tot posibilul pentru a fi într-un final alături de persoana pe care o iubește.

De asemenea, se va strădui să depășească orice obstacol care stă în calea iubirii sale. Cei care nu luptă pentru o relație, nu se implică suficient și renunță la primul impas, cu siguranță nu iubesc suficient. Probabil se simt doar atrași de persoana respectivă, atrași de anumite calități pe care le găsește la aceasta, dar asta nu înseamnă dragoste cu adevărat.

Citește și: Reguli pentru o viață liniștită și echilibrată

Atunci când iubești cu adevărat ești dispus să muți munții din loc, ai face orice pentru a petrece cât mai mult timp cu persoana respectivă și nu ai vedea altă satisfacție mai mare decât prezența persoanei dragi în preajma ta. Dacă nu face toate acestea, înseamnă că nu te iubește cu adevărat.

 Citește și: Reguli pentru o ambianță Zen la locul de muncă

Facebook Comments
You may also like
Cum să gestionezi relațiile cu persoanele toxice
Cum să gestionezi relațiile cu persoanele toxice
Iertarea, cum o primim și cum o dăruim?
Iertarea, cum o primim și cum o dăruim?
Cauzele spirituale ale excesului de greutate. De ce ne îngrășăm, de fapt
Cauzele spirituale ale excesului de greutate. De ce ne îngrășăm, de fapt
Limbajul iubirii
Despre iubire într-un alt fel de limbaj ( II )