Home > Diverse > Cum sunt femeile în funcție de luna în care s-au născut

Cum sunt femeile în funcție de luna în care s-au născut

///
Comments are Off
Cum sunt femeile în funcție de luna în care s-au născut

Cum sunt femeile în funcție de luna în care s-au născut și cum poți afla informații despre o femeie doar cunoscându-i  luna nașterii.  Aflați citind mai jos.

Ianuarie

Doamnele născute în luna ianuarie sunt extrem de ambițioase, serioase și destul de conservatoare. Nu le place să vorbească deschis despre sentimentele lor și sunt persoane destul de critice. În dragoste nu se mulțumesc cu puțin, astfel vor rămâne ancorate în relații numai cu bărbați pe care îi consideră că se ridică, cel puțin, la același nivel intelectual cu ele. 

Februarie

Dacă vă întrebați cum sunt femeile născute în această lună, vă spunem că sunt extrem de romantice și au nevoie să fie tratate cu multă răbdare. Sunt firi destul de schimbătoare și de greu de înțeles. De asemenea, sunt și foarte implicate când vine vorba de relații. Pentru bărbatul ales vor face absolut orice, însă persoanele care le vor trăda nu vor mai avea vreo șansă de a le recâștiga încrederea.

Martie

Nativele acestei luni sunt carismatice, dar se îndrăgostesc destul de greu. Atât timp cât nu le-ai supărat cu ceva, se vor comporta foarte amabil. Însă dacă vei alege să le trădezi sau să le superi, pur și simplu își vor pierde mințile și nimeni nu și-ar dori să fie în pielea celui care le-a supărat.

În general, sunt persoane loiale și dedicate și este o plăcere să ai o astfel de femeie în preajma ta. Dar cum spuneam mai sus, în condiții de prietenie, altfel nu, fiind destul de vulcanice și acide atunci când sunt supărate.

Aprilie

Aceste doamne, născute în luna aprilie sunt foarte diplomate, empatice și au o ușurință în comunicare și în interacțiunea cu ceilalți. Cele mai multe dintre ele sunt destul de geloase și sunt persoane foarte mândre, uneori prea pline de ele.

Dacă se întâmplă să te afli în preajma lor când sunt nervoase, ar fi mai bine să te îndepărtezi. Femeia născută în aprilie te va face cel mai fericit om de pe Pământ. Iar atunci când și-a deschis sufletul și i-ai câștigat încrederea va face tot posibilul să te păstreze.

Mai

Cele născute în luna mai sunt femei devotate principiilor pe care le au și sunt foarte active și dau impresia că nu obosesc niciodată. Au însă, un caracter destul de dificil. Pot deveni periculoase pentru cel ce se îndrăgostește de ele, dar sunt femei atractive și care nu se lasă uitate prea ușor.

Iunie

Aceste femei născute în luna iunie sunt extrem de comunicative, curioase și foarte creative. Însă defectul lor este că întâi vorbesc și abia pe urmă gândesc. Femeile născute în luna iunie nu suportă să fie vorbite pe la spate, ci vor să le fie spus adevărul în față. Sunt periculoase când vine vorba despre dragoste. Iar bărbații adesea sunt transformați într-o jucărie în mâinile lor.

Iulie

Doamnele născute în iulie sunt foarte sincere, misterioase și foarte deștepte. Nu le plac conflictele și sunt extrem de politicoase cu toată lumea. Pe de altă parte, le veți putea pierde foarte ușor dacă veți încerca să le păcăliți, trădați sau să le tratați cu ostilitate. Mai mult, nu vor uita asta niciodată.

August

Aceste femei sunt un amestec unic dintre inimă și egoism. În general, sunt niște câștigătoare. Astfel că nu este bine să intri în conflict cu ele. Au un dezvoltat simț al umorului, dar nu suportă ca cineva să le ia peste picior. Sunt mereu în centrul atenției în grupurile din care fac parte, din care nu vor lipsi niciodată compania bărbaților, care efectiv își pierd capul în prezența acestor femei.

Septembrie

Femeile născute în septembrie sunt amabile, disciplinate și frumoase. Însă, trebuie să fii atent să nu le rănești, deoarece nu vor uita asta niciodată și. Mai mult, se vor răzbuna pentru ce le-ai făcut.

Aceste femei își doresc relații stabile și de lungă durată, deci printre acestea nu prea veți întâlni femei care caută aventuri de o noapte. Pe de altă parte, femeile născute în septembrie au firi foarte critice și așteptări foarte mari de la parteneri. Se vor lăsa cucerite doar de bărbații care le vor demonstra că le merită.

Octombrie

Femeile născute în luna octombrie au un caracter puternic și, deși sunt foarte emotive, nu-și vor arăta slăbiciunea în fața celorlalți. Nu își vor deschide prea ușor inima în fața oricui. Ele sunt de părere că ceilalți vor să profite de pe urma lor și să abuzeze de ele. Din această cauză, adesea devin antipatice celor din jur.

Noiembrie

Nativele lunii noiembrie sunt cu un pas înaintea tuturor. Au capacitatea de a citi oamenii și de a recunoaște imediat când o persoană nu este sinceră. Nu te juca cu aceste femei, deoarece tu vei fi cel care va regreta în final. Un lucru bine de știut despre ele este că odată ce vei ajunge să le cunoști cu adevărat, nu le vei cere niciodată părerea.

Decembrie

Nativele născute în ultima lună din an tind să fie foarte norocoase. Deși sunt firi extrem de nerăbdătoare, ele ies mai mereu în câștig. Știu cum să-și ridice moralul și au o stare de spirit bună și o inimă deschisă. De asemenea, sunt predispuse la a fi rănite destul de des. Dar din moment ce soarta este de partea lor, fiind foarte norocoase în viață, în final vor obține ceea ce merită.

 

 

Sursa: e-buddhism.com

 

Facebook Comments
You may also like
Horoscopul 2024. Ce spune astrologul Alexandra Coman despre fiecare zodie în parte
Horoscopul 2024. Ce spune astrologul Alexandra Coman despre fiecare zodie în parte
Plante protectoare în funcție de zodie. Ce spune astrologul Alexandra Coman
Plante protectoare în funcție de zodie. Ce spune astrologul Alexandra Coman
Superstiții pentru atragerea banilor
Superstiții pentru atragerea banilor. Ce spune numerologul Cristian Pompei
Zodiacul maiaș. Ce caracteristici au zodiile, conform astrologului Cristian Pompei
Zodiacul maiaș. Ce caracteristici au zodiile, conform astrologului Cristian Pompei