Home > Diverse > Doctor Quinn și Sully, din nou împreună. Cei doi actori legendari, într-un nou film

Doctor Quinn și Sully, din nou împreună. Cei doi actori legendari, într-un nou film

///
Comments are Off
Doctor Quinn și Sully, din nou împreună. Cei doi actori legendari, într-un nou film, în curând

Doctor Quinn și Sully sunt eroii legendari ai renumitului serial care a făcut istorie. Cei doi actori, Jane Seymour (71 ani) și Joe Lando (61 ani) vor apărea, din nou împreună, într-o nouă ecranizare care va avea premiera în perioada imediat următoare.

Doctor Quinn și Sully, din nou împreună

La mai bine de 24 de ani de la încheierea filmărilor pentru serialul Doctor Quinn, fanii actorilor vor avea parte de o surpriză de proporții. Cei doi actori vor forma, din nou, un cuplu, în cadrul unei noi ecranizări. Premiera va avea loc pe data de 27 noiembrie 2022. Este vorba despre filmul Christmas Spark. Un film modern cu acțiune contemporană.

Citește și: Cum arată Dr. Quinn, la 70 de ani. Jane Seymour a uimit cu fizicul ei

Dacă actrița este ușor de recunoscut, fiind neschimbată chiar și după atâția ani, despre actorul Joe Lando nu se poate spune acelați lucru. Tânărul rebel cu plete blonde și ondulate s-a transformat de-a lungul anilor într-un bărbat matur cu părul grizonant și tusoare scurtă. Însă, privirea pătrunzătoare și ochii de un albastru ca cerul au rămas la fel.

Citește și: Miss Argentina și Miss Puerto Rico formează un cuplu. Cele două regine ale frumuseții au anunțat că s-au căsătorit

Pentru Jane Seymour timpul parcă a stat pe loc. Actrița și-a menținut silueta și stilul, iar zâmbetul ei inconfundabil este la fel de cuceritor.

Jane Seymour & Joe Lando/ Christmas Spark- captură foto Instagram

Jane Seymour & Joe Lando/ Christmas Spark- captură foto Instagram

Cei doi actori au postat pe conturile lor de socializare fotografii în care apar împreună, anunțându-și fanii de premiera care va avea loc în curând.

Citește și: Elvis Presley, o legendă unică. Lucruri mai puțin știute despre regele rock and roll

Doctor Quinn și Sully. Serialul care a făcut istorie

Serialul „Doctor Quinn” este, cu certitudine, unul dintre filmele legendare care au rămas în sufletul telespectatorilor pe care i-a cucerit iremediabil.

Acțiunea westernului, dar și talentul actorilor a făcut ca acest film să fie apreciat la nivel mondial și să fie urmărit cu sufletul la gură, inclusiv în reluare. Filmul a fost realizat între anii 1993-1998, și a fost împărțit în șase sezoane și a avut 150 de episoade.

Citește și: Brad Pitt are o nouă relație, la șase ani de la divorțul de Angelina Jolie. Cine este focoasa brunetă?

Jane Seymour, alias Doctor Michaela Quinn sau Doctor Mike cum i se adresau prietenii în serial, împreună cu Joe Lando, alias Sully Byron, au fost protagoniștii și preferații publicului. Ce doi au format în film un frumos cuplu și au rămas în memoria fanilor ca fiind cei doi îndrăgostiți a căror iubire a depășit barierele diferențelor.

Biografie Jane Seymour

Jane Seymour arată incredibil de bine la vârsta de 71 de ani. Actrița s-a născut pe data de 15 februarie 1951, în în Hayes, Hillingdon, Anglia. Numele său real este Joyce Penelope Wilhemina Frankenberg.

Actrița și-a început cariera la vârsta de 20 de ani, fiind distribuită în filmele „James Bond Live” și „Let Die”. În anul 1976 a obținut o nominalizare la premiile Emmy. Pentru rolul din Doctor Quinn a mai primit alte două nominalizări. În 1998 a câștigat primul ei Premiu Emmy, pentru rolul din filmul „Onassis: Cel mai bogat om din lume”. În 2002, Seymour și-a lansat propria linie vestimentară.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Regina Rania a Iordaniei la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Seymour, cea mai mare dintre cele trei fiice, a fost crescută la periferia Londrei. Tatăl ei, John Frankenberg, a fost medic obstetrician polonez, cu origini evreiești, iar mama ei, Mieke, a fost asistentă medicală a Crucii Roșii.

Jane Seymour a trecut prin patru divorțuri și are patru copii, dintre care doi sunt gemeni.

Prima ei dragoste a fost baletul și s-a antrenat riguros pentru o carieră în acest domeniu. Și-a făcut debutul profesional la vârsta de 13 ani. Însă, după o reprezentație, Seymour a suferit leziuni la genunchi. Acest lucru a dus la sfârșitul carierei sale de balerină.

Citește și: Regina Iordaniei și Regina Spaniei. Asemănare izbitoare între cele două etaloane ale eleganței

La vârsta de 67 de ani, Jane Seymour a pozat în revista Playboy, devenind cea mai în vârstă femeie care apare în această revistă pentru bărbați.

Joe Lando alias Sully Byron

Actorul care l-a interpretat pe Sully Byron, pe numele său real Joseph John Lando (61 ani), s-a născut pe data de 9 decembrie 1961, în Statele Unite ale Americii. Sully este mai tânăr decât partenera sa de platou, Michaela Quinn, cu 10 ani.

Citește și: Pretty Woman (Frumușica), secrete din culisele unuia dintre cele mai vizionate filme

Joe Lando este căsătorit cu soția sa Christine, din anul 1997 și au împreună patru copii.

 

 

susa: imdb.com, biography.com, wikipedia.org, Instagram Jane Seymour

 

 

Facebook Comments
You may also like
Al Pacino va deveni, din nou, tată la 83 de ani. Cine este iubita lui, în vârstă de 29 de ani
Al Pacino va deveni, din nou, tată la 83 de ani. Cine este iubita lui, în vârstă de 29 de ani
păr hidratat și perfect întins
Cum să ai un păr hidratat și perfect întins. Masca cu keratină, preparată de femeile japoneze, din ingrediente naturale
Teorii ale conspirației. Ce s-a întâmplat la World Trade Center sau cu Prințesa Diana
Teorii ale conspirației. Ce s-a întâmplat cu Prințesa Diana sau la World Trade Center
Actrița Alley Kirstie a murit
Actrița Alley Kirstie a murit. Care a fost cauza decesului