Home > Diverse > Ghicit în palmă. Cum poți cunoaște un om după forma palmei. Ce spune chiromanția

Ghicit în palmă. Cum poți cunoaște un om după forma palmei. Ce spune chiromanția

///
Comments are Off
Ghicit în palmă

Ghicit în palmă sau chiromanție, arta divinatorie de a prezice viitorul. A fost practicată din cele mai vechi timpuri, și chiar studiată în școli, la un moment dat.

Ghicit în palmă-chiromanția, arta ghicitului în palmă

Conform chiromanției, forma mâinilor și liniiile palmare pot prezice cum va fi destinul fiecărui individ.

Citește și: Superstiții, obiceiuri și arte divinatorii practicate de Crăciun

Fiecare formă de mână corespunde unui tip distinct de personalitate, astfel poți cunoaște un om după forma palmei. Conform chiromanției, care este arta ghicitului în palmă, există patru tipuri de mâini ce corespund anumitor tipologii de personalități.

Ghicit în palmă- Mâna Pământ

ghicit în palmă

Mână Pământ

Forma acestui tip de mână dezvăluie o persoană care duce o viață axată pe experiența fizică. Aceste persoane sunt foarte pricepute în prelucrarea materialelor naturale precum argila, piatra, lemnul și la cultivare a plantelor. De asemenea, au foarte mult simț practic și sunt niște constructori desăvârșiți.

Citește și: Superstiții care te feresc de ghinion

La nivel fizic, acest tip de Mână Pământ este corelată cu sistemul osos, cea mai densă parte a corpului. Din punct de vedere fizic persoanele care au acest tip de mână sunt scunde și îndesate, cu oasele mari și bine conturate. Sunt în general persoane cu o sănătate bună, însă pot suferi de probleme digestive, din cauza faptului că sunt predispuse exceselor alimentare, fiind mari gurmanzi.

În ceea ce privește ocupația acestor persoane, sunt destul de conservatoare și au tendința de a practica aceeași meserie ca și părinții lor. Nu le plac schimbările și preferă să se limiteze la ceea ce  le este cunoscut, în loc să experimenteze lucruri nefamiliare lor. Sunt destul de calme și le place mult să-și petreacă timpul în natură.

Citește și: Superstiții la români. Ce obiceiuri bizare se practicau în spațiul românesc

Sunt persoane suspicioase, dar foarte perseverente și răbdătoare. Preferă să se angajeze în relații cu cei din comunitatea lor, colegi de muncă, vecini sau cu cineva din cercul de prieteni. Nu le plac aventurile.

Mâna Aer

Ghicit în palmă

Mână Aer

Acest tip de mână are degetele lungi, ceea ce denotă faptul că experiența acestui tip este bazată pe spirit. Personalitatea Aer consacră mare parte din timp activităților intelectuale, studiului, ideilor și activităților care le stârnesc interesul.

Citește și: Cum să atragi prosperitatea și norocul. Ierburi cu efecte magice

Acest tip de personalitate se regăsește în domeniul universitar, în învățământul superior, în domeniul jurnalismului sau al comunicării. Are un puternic caracter intelectual, iar în relațiile afective le stabilește foarte greu, deoarece își cântărește prea mult sentimentele.

Citește și: Ce spune ziua săptămânii în care te-ai născut despre tine. Care sunt cele mai norocoase persoane?

Persoanele care au acest tip de mână sunt destul de stresate, au un temperament nervos și cad ușor pradă grijilor. Fizic sunt în general persoane slabe și înalte. Sunt persoane destul de nehotărâte, lipsindu-le adeseori simțul practic, iau cu greu decizii și se hotărăsc foarte greu. Își fac multe planuri care, din păcate, în multe situații nu se concretizează. Nu de puține ori își irosesc energia fără rost și le place diversitatea și varietatea.

Ghicit în palmă -Mâna  Foc

ghicit în palmă

Mână Foc

Acest tip de mână are forma alungită cu palma lată. Aceste persoane au un pronunțat caracter practic. Asemenea focului, acest tip de personalitate are o energie debordantă, fiind mereu în căutare de noi acțiuni. Preferă întâi să acționeze și apoi să gândească, astfel că vor acționa și abia apoi vor analiza ideea, sunt persoane foarte pragmatice.

Citește și: Cărți de dezvoltare personală, recomandate tuturor celor ce vor să adopte o gândire pozitivă

Pentru a se simți împlinite acestea vor să facă tot timpul câte ceva nou, să întreprindă lucruri noi, sunt foarte dinamice. Se plictisesc foarte repede și nu suportă rutina și monotonia. Nu au răbdare la detalii, le place schimbarea, dar nu își duc întotdeauna planurile la finalizare. În relațiile interumane aceste persoane se simt puternic atrase de partener.

Practic orice relație este ca un foc de paie, arde intens, iar când se stinge sau aceștia se plictisesc, vor începe să caute un nou partener. Sunt persoane care se implică de-a lungul vieții în mai multe legături pasagere, mai rar sunt devotați unei singure persoane.

Citește și: Limbajul picioarelor dezvăluie caracterul unei femei

Din punct de vedere fizic sunt persoane corpolente  cu mușchii bine dezvoltați și au rezistență foarte bună la infecții, însă sunt predispuse la bolile provocate de stres, cum sunt cele de inimă. Le place mâncare condimentată, dar și alcoolul.

Mâna Apă

chiromanție

Mână Apă

Persoanele care aparțin acestui tip de personalitate au palmele înguste și cu degete lungi și subțiri. Acest fapt indică o persoană labilă psihic. Simbolistic vorbind, apa are legătură cu lumea celestă și este în legătură cu experiența emoțională.

Citește și: Tipuri de oameni toxici pe care trebuie să-i eviți

Acești indivizi percep viața prin intermediul sentimentelor, relațiile interumane fiind foarte importante pentru ei, lăsându-se ghidați de emoții. Aceste persoane tânjesc după afecțiune și simt nevoia să aibă lângă ei o persoană care să le dea un sentiment de siguranță și lângă care să se simtă ocrotiți, fiind extrem de sensibile.

Citește și: Tipuri de oameni toxici pe care trebuie să-i eviți

În general, aceste persoane vor aborda domenii de activitate din sfera artistică. Le place să-și exprime sentimentele și trăirile prin artă, indiferent de tipul acesteia, fie că este vorba de muzică, teatru, arta vizuală, design. De asemenea, datorită firii lor foarte sensibile și protectoare adesea aleg meserii din sfera medicală sau care presupun îngrijirea semenilor. Nu le place să se izoleze și preferă munca în echipă.

Citește și: Gesturile care trădează sentimentele și gândurile oamenilor

Fizic acestea sunt persoane slabe și care manifestă mișcări grațioase. Au încheieturile subțiri și fragile, iar starea fizică este influențată de dispoziția sufletească.

 

 

 

sursa: „Ce ți-e scris în palmă ți-e pus. ”

 

Facebook Comments
You may also like
Cum să gestionezi relațiile cu persoanele toxice
Cum să gestionezi relațiile cu persoanele toxice
Iertarea, cum o primim și cum o dăruim?
Iertarea, cum o primim și cum o dăruim?
Cauzele spirituale ale excesului de greutate. De ce ne îngrășăm, de fapt
Cauzele spirituale ale excesului de greutate. De ce ne îngrășăm, de fapt
Limbajul iubirii
Despre iubire într-un alt fel de limbaj ( II )