Home > Diverse > Horoscop chinezesc 2022. Anul Tigrului de Apă

Horoscop chinezesc 2022. Anul Tigrului de Apă

///
Comments are Off
Horoscop chinezesc 2022

Horoscop chinezesc 2022. Anul Tigrului de Apă va începe pe data de 1 februarie. Conform acestui horoscop, urmează un an de mari schimbări pe toate planurile.

Horoscop chinezesc 2022. Anul Tigrului de Apă

Anul Tigrului de Apă va fi anul provocărilor și al schimbărilor.

Citește și: Horoscopul culorilor

Tigrul este un animal cunoscut pentru puterea de care dă dovadă, curaj și îndrăzneală.

Fiind Tigru de Apă, creativitatea și deschiderea la schimbare vor avea un mare impact anul acesta. Totodată, apa este lichidul vital și o forță extrem de puternică în natură. Ea poate întreține viața, dar poate și distruge cu forța ei tot. De asemenea, poate stinge focul și schimba rapid orice situație.

Iată un horoscop chinezesc 2022 pentru fiecare zodie în parte, conform astrologilor.

Horoscop chinezesc 2022 Șobolan

În anul Tigrului de Apă, nativii născuți în Anul Șobolanului vor avea succes în carieră. Pot avea parte de avansări, pot fi promovați în funcție și pot avea parte de o remunerație mai bună decât până acum.

Citește și: Ce te face fericit, în funcție de zodie

Pot exista și crize, dar acestea trebuie privite ca o oportunitate, deoarece nimic nu se întâmplă fără un scop anume. Nativii Șobolan trebuie să fie atenți la sănătate, să-și păstreze calmul și să nu acționeze instinctiv. Totodată, trebuie să pună mai mult accent pe latura spirituală.

Horoscop chinezesc 2022 Bivol

Cei născuți în an de Bivol vor avea un an plin de provocări. Bivolii, conform horoscopului chinezesc, vor avea mult de muncă în anul Tigrului de Apă. Vor fi nevoiți să depună eforturi mari pentru a obține ceea ce-și doresc.

Citește și: Puterea secretă a femeii în funcție de zodie

Pe de cealaltă parte, acești nativi pot avea parte de noroc în plan sentimental și în cel familial. Unii dintre nativi pot încheia chiar o logodnă sau pot să-și pună pirostriile, anul acesta.

Horoscop chinezesc 2022 Tigru

Fiind anul lor, este unul extrem de benefic pentru nativii Tigru. Aceștia se vor simți în largul lor pe toate planurile. Vor da dovadă, anul acesta, de multă forță, tenacitate și vor fi pregătiți să-și împlinească orice vis. Vor avea parte de succes, dar trebuie să lase deoparte luptele interioare cu care se vor confrunta.

Nativii născuți în anul Tigrului vor avea noroc la bani și la tot ce ține de partea materială.

Horoscop chinezesc 2022 Iepure

Nativii din Iepure pot avea parte în anul Tigrului de Apă de noi șanse de avansare pe plan profesional. Ofertele de muncă nu vor întârzia să apară, unele chiar departe de casă.

Citește și: Ce spune ziua săptămânii în care te-ai născut despre tine. Care sunt cele mai norocoase persoane?

În acest an nativul Iepure va avea capacitatea de a-și înfrânge temerile și va avea curajul a a-și lua viața în propriile mâini, devenind mai independent.

Și pe plan sentimental pot apărea oportunități. Pot avea parte de noi relații de iubire sau cele actuale să fie mult mai armonioase.

Horoscop Dragon

Nativii Dragon vor avea în Anul Tigrului de Apă liber la succes și reușite în carieră. Vor fii mult mai apreciați din punct de vedere profesional, devenind chiar persoane cheie la locul de muncă.

Însă, din punct de vedere sentimental există riscul de a pierde pe cineva drag, din familie. Acest lucru îi va lua mult timp până se va reface, dar vor reuși să treacă peste impas, cu capul sus.

Horoscop chinezesc 2022 Șarpe

Anul nou chinezesc poate veni pentru acești nativi cu noutăți în familie. Un nou membru își poate face apariția, fie printr-o naștere, fie printr-o înrudire prin căsătorie.

Citește și: Ce temeri ai în funcție de zodia ta

La locul de muncă, nativii Șarpe se vor simți mult mai inspirați, iar din punct de vedere profesional le va merge foarte bine. Vor avea parte de venituri financiare mai substanțiale decât în anul precedent și vor avea o mai mare capacitate de decizie la locul de muncă.

Horoscop chinezesc 2022 Cal

Anul Tigrului de Apă va veni pentru cei din zodia Calului cu noi preocupări, dar și momente neprevăzute. În acest an nativii Cal vor fi pregătiți să își atribuie noi responsabilități, atât pe plan personal, cât și profesional.

În ce privește dragoste, acești nativi vor avea parte de una an extrem de favorabil.

Horoscop 2022  Capră

Acești nativi vor avea un an extrem de agitat pe plan spiritual. Greu își vor găsi locul în lume și va fi timpul când nativii Capră vor porni spre o nouă etapă a vieții. Se vor regăsii și vor pune mare accent pe partea spirituală.

Citește și: Cum poți atrage energia pozitivă în casă. Trucuri magice pentru bunăstare, dragoste și prosperitate

După acest proces nativii vor devenii persoane mult mai mature și mai responsabile și vor face față mai ușor provocărilor vieții.

Horoscop chinezesc 2022 Maimuță

Un an excelent pentru nativii zodiei Maimuță. În Anul Tigrului de Apă, nativii Maimuță vor avea parte de împlinire din punct de vedere sentimental. Unii vor fi ceruți în căsătorie, alții pot avea surpriza apariției unui copil în familie.

Și din punct de vedere profesional nativii Maimuță vor sta foarte bine, vor avea parte de realizări, iar planul financiar va fi și el favorizat.

Horoscop Cocoș

În anul Tigrului de Apă nativii din zodia Cocoș vor fi nevoiți să fie mai responsabili și mai maturi, acordând o mai mare atenție nevoilor celor din jurul lor. Vor deveni mai maturi din punct de vedere spiritual.

Citește și: Superstiții care aduc noroc și te feresc de ghinioane

Vor avea parte acest an și de situații în care vor simții că sunt la limită, dar vor reuși să treacă cu bine peste toate provocările pe care le vor avea în cale.

Horoscop chinezesc 2022 Câine

Anul Tigrului de Apă pentru nativii zodiei Câine va aduce schimbări din punct de vedere profesional. Totodată, acești nativi vor avea oportunitatea și tăria de a renunța la obiceiurile nocive și se vor bucura mai mult de tot ceea ce le oferă viața. Un an benefic și din punct de vedere al dragostei.

Citește și: Ierburi magice folosite pentru a atrage prosperitatea, bunăstarea și norocul

Horoscop chinezesc  Mistreț

Acești nativi se vor bucura în Anul Tigrului de Apă de multă libertate și relaxare. Vor avea oportunități de vacanțe și călătorii. Și pe plan sentimental vor avea parte de un an foarte bun, iar în ce privește finanțele vor avea, de asemenea, un an prielnic. Vor lega noi prietenii de bun augur.

 

sursa: wowbiz.ro, spotmedia.ro

sursa foto: pixabay.ro

Facebook Comments
You may also like
Horoscopul 2024. Ce spune astrologul Alexandra Coman despre fiecare zodie în parte
Horoscopul 2024. Ce spune astrologul Alexandra Coman despre fiecare zodie în parte
Plante protectoare în funcție de zodie. Ce spune astrologul Alexandra Coman
Plante protectoare în funcție de zodie. Ce spune astrologul Alexandra Coman
Zodiacul maiaș. Ce caracteristici au zodiile, conform astrologului Cristian Pompei
Zodiacul maiaș. Ce caracteristici au zodiile, conform astrologului Cristian Pompei
Ce karmă ai în funcție de luna nașterii
Ce karmă ai în funcție de luna nașterii. Ce spun numerologii