Home > Diverse > Meghan Markle și Prințul Harry, dezvăluiri incendiare: „Nu mai voiam să trăiesc”

Meghan Markle și Prințul Harry, dezvăluiri incendiare: „Nu mai voiam să trăiesc”

///
Comments are Off
Meghan Markle și Prințul Harry

Meghan Markle si Prințul Harry au făcut dezvăluiri neașteptate despre viața lor după ce au părăsit Casa Regală a Marii Britanii. Fosta ducesă de Sussex a adus acuzații grave la adresa membrilor familiei regale.

Meghan Markle și Prințul Harry

În interviul acordat celebrei Oprah, Meghan Markle și Prințul Harry au făcut dezvăluiri incredibile. Cei doi au vorbit despre motivele pentru care au ales să părăsească familia regală a Marii Britanii. Printre motivele invocate de soția Prințului s-a numărat și rasismul.

Se pare că Meghan Markle a avut gânduri sinucigașe după o discuție cu membrii familiei regale. Aceștia i-ar fi adresat întrebări referitoare la cât de închisă ar putea fi culoarea pielii fiului lor, înainte de nașterea acestuia.

Dezvăluirile au fost făcute de prințul Harry și soția sa, în interviul acordat celebrei realizatoare TV americane, Oprah Winfrey, la CBS. Conform lui Meghan Markle, viața sa în familia regală a Marii Britanii era izolată, astfel, încât a ajuns să aibă gânduri suicidare, conform CNN.

„Pur şi simplu nu mai voiam să trăiesc. Au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare”, ar fi declarat ducesa de Sussex lui Oprah Winfrey.

Meghan, care este metisă, a declarat că în familia regală britanică au existat mai multe întrebări legate de culoarea pielii fiului lor Archie, înainte ca acesta sa vină pe lume. Prințul a confirmat aceste discuții, dar a precizat că nu va dezvălui niciodată detalii. Conversațiile pe această temă au condus la o ruptură între prințul Harry și familia sa, potrivit declarațiilor celor doi. Acestea ar fi fost și cauzele plecării celor doi pe continentul american, unde s-au și stabilit.

Meghan Markel, din nou însărcinată

Meghan și Harry vor avea o fetiță care va veni pe lume în vara acestui an. Cei doi au dezvăluit în cadrul interviului acordat lui Oprah, care va fi sexul bebelușului.

 „Va fi fetiță”. Apoi a adăugat: „A avea un copil sau doi este oricum extraordinar. Dar să ai mai întâi un băiat și apoi o fată, ce mai poți cere?”

Harry a spus că fratele și tatăl său erau, de asemenea, „prinși” și că instituția regală era un mediu sufocant. Prințul a dezvăluit că tatăl său Charles nu a mai vorbit cu el la telefon o perioadă, după ce cei doi au părăsit Casa Regală. A mai precizat, însă că ulterior, Prințul Charles a revenit la sentimente mai bune.

Meghan a mai declarat în interviu că „regina a fost întotdeauna minunată pentru mine. Mi-a plăcut să fiu în compania ei”, adăugând că Elisabeta a II-a îi amintește de bunica ei.

„A fost mereu caldă și primitoare”, a mai spus Meghan.

Totodată, Meghan a subliniat faptul că nu a existat „nicio îndrumare sau sprijin” din partea reginei Elisabeta, a mai relatat CNN. Cuplul a mai dezvăluit faptul că, de fapt, s-au căsătorit în secret, cu trei zile înainte de nuntă, conform aceleeași surse.

 

Facebook Comments