Home > Diverse > Nostradamus, preziceri sumbre începând cu anul 2018

Nostradamus, preziceri sumbre începând cu anul 2018

///
Comments are Off
Nostradamus preziceri

Nostradamus, preziceri pe care le-a făcut. Ce s-a adeverit până acum și ce mai urmează să se întâmple.

Nostradamus preziceri

Nostradamus, pe numele său real Michel de Nostredame, s-a născut în anul 1503, în Franța. A fost un renumit medic, farmacist și cabalist. A devenit faimos datorită lucrării sale, Profețiile, apărută în anul 1555. Lucrarea sa a devenit cunoscută în toată lumea datorită profețiilor sale, despre care se spune că s-ar fi adeverit întocmai prevestirilor.

Citește și: Baba Vanga, preziceri sumbre pentru omenire. Ce se va întâmpla în următoarea perioadă

Prezicerile lui Nostradamus sunt realizate sub forma unor catrene. Acestea au fost o adevărată provocare de-a lungul timpului, pentru diverși interpreți ai acestora. Până în prezent, acesta a prezis numeroase dezastre și catastrofe care s-au întâmplat de-al lungul timpului. Viziunile acestuia i se relevau în timp ce privea într-un castron cu apă. Moment în care Nostradamus își și nota viziunile.

Citește și: Prezicătoarea Maria Ghiorghiu avertizează că vine un cutremur care va pune clădirile la pământ: „Temelia pereților se rupea!”

Iată ce preziceri a făcut Nostradamus pentru anul 2018.

Ce a prezis Nostradamus

El a prezis că începând cu anul 2018 se vor întâmpla lucruri teribile, precum dezastrele naturale, dar a vorbit și despre un război care va agita omenirea. Se crede că ar putea fi vorba despre cel de al treilea război mondial, care va dura 27 de ani, conform prezicerilor.

Despre Israel, de asemenea, a prezis că va dispărea ca țară, conform www.jurnalul.ro

Aceeași sursă scrie că Nostradamus a prezis că multe țări din Europa se vor confrunta cu inundații devastatoare, Printre țările afectate s-ar număra Marea Britanie, Italia, Ungaria și Cehia. În schimb, țările din Asia se vor confrunta cu canicula.

Tot începând cu acest an vor avea loc numeroase acțiuni militare, iar utilizarea armelor chimice, împotriva populației din Siria și Irak, poate avea loc. De asemenea, Nostradamus, prezicea și apariția unui nou război în Orientul Mijlociu.

Pe continentul american, conform prezicerilor sale, va avea loc o criză, cauzată de problemele economice, iar acest lucru va scădea puterea acestei națiuni, care va fi nevoită să ceară ajutor Europei.

Interpreții catrenelor lui Nostradamus mai spun că acesta a prezis și faptul că va avea loc o încălzire globală resimțită puternic în Europa. Iar aceasta va avea loc din cauza armelor climatice folosite de anumite puteri, scrie www.smartmindmag.com

Un alt lucru tragic care va avea loc începând cu anul acesta este uciderea liderului Bisericii Catolice, care va atrage haosul în lume. Iar terorismul va fi una dintre problemele cu care se va confrunta omenirea.

În vestul Statelor Unite va avea loc un puternic cutremur. Migrația popoarelor va lua amploare. De asemenea, medicina va face un salt mare. În urma căruia oamenii vor avea șansa de a trăi mai mult, scrie www.secretele.com

 

 

 surse: www.secretele.com, www.jurnalul.ro, www.smartmindmag.com

 

Facebook Comments
You may also like
Baba Vanga
Baba Vanga, preziceri sumbre pentru omenire. Ce se va întâmpla în următoarea perioadă