Home > Diverse > Povestea tragică a unei mame care a ales să fie considerată cea mai urâtă femeie din lume, pentru a-și întreține copiii

Povestea tragică a unei mame care a ales să fie considerată cea mai urâtă femeie din lume, pentru a-și întreține copiii

///
Comments are Off
cea mai urâtă femeie din lume, pentru a-și salva copiii

Povestea tragică a unei mame care a ales să fie considerată ca fiind „Cea mai urâtă femeie din lume”, pentru a-și salva copiii și a le asigura existența.

 

Mary Ann Bevan, cea mai urâtă femeie din lume

Mary Ann Bevan a fost o femeie care a rămas în istorie ca urmare a sacrificiului pe care l-a făcut de dragul celor patru copii ai săi, în ciuda faptului că demnitatea ei a avut de suferit. A fost umilită de o lume întreagă și supranumită „Cea mai urâtă femeie din lume.”

Citește și: Povestea de viață care i-a inspirat pe cineaști. A călătorit peste 4 mii de km, pentru marea sa dragoste

Mary Ann, născută în 1874, a crescut în estul Londrei împreună cu familia și cei șapte frați. După terminarea studiilor medicale, a devenit asistentă medicală. Mai târziu, s-a căsătorit cu Thomas Bevan, iar cei doi s-au bucurat de o viață fericită împreună.

 

După ce s-a căsătorit, Mary Ann a început să se confrunte cu o creștere anormală a capului și membrelor, deformări faciale și migrene. Aceste simptome indicau apariția unei tulburări cauzată de excesul de hormoni de creștere. Afecțiunea este numită acromegalie. Cu toate acestea, la momentul respectiv, această afecțiune nu era cunoscută în mediul medical.

Citește și: Cum arată, astăzi, fetița al cărei portret apare în cea mai premiată fotografie din lume. A devenit o domnișoară superbă

Cu toate că ea era o femeie frumoasă înainte de declanșarea bolii, ca urmare a acestei anomalii, aspectul lui Mary Ann Bevan s-a schimbat drastic pe parcursul a cinci ani. În ciuda acestui fapt, soțul ei a rămas alături de ea până la moartea lui subită, care a avut loc în urma unui accident vascular cerebral, în anul 1914. Rămasă văduvă cu patru copii de crescut, Mary Ann a ales să-și câștige pâinea și să-și întrețină copiii, cu prețul celei mai crunte umilințe.

 

A ales să-și etaleze aspectul fizic

Pe măsură ce boala a progresat, viața ei a devenit tot mai dificilă pentru ea, deoarece și-a pierdut locul de muncă. Din cauza aspectului ei, a devenit aproape imposibil pentru ea să-și găsească un loc de muncă adecvat. Iar câștigarea banilor a devenit o luptă majoră pentru ea.

Citește și: Curiozități despre orașul Pompei, acoperit de erupția vulcanului Vezuviu

Când nimic nu a funcționat în aflarea unui loc de muncă, ea a decis să se alăture unui concurs numit „Cea mai urâtă femeie”, sperând să-și câștige existența etalându-și fizicul, spre amuzamentul și uimirea lumii. A concurat alături de alți 250 de candidați și a ajuns să câștige titlul de „Cea mai urâtă femeie,” deși acest lucru nu o onora.

 

Citește și: Dang Van Khuyen, băiatul care, la doar de zece ani a învățat să se descurce după ce a rămas singur pe lume | Video

În 1920, ea a fost angajată de un celebru showman al vremii, Samuel W. Gumpertz, pentru a face parte din spectacolul său. Până când a murit, în 1933, a apărut în cadrul spectacolelor de circ. A  apărut, inclusiv la Circul Dreamland, afișându-se în fața oamenilor, care se amuzau și o batjocoreau pentru felul în care arată. Era privită ca o ciudățenie a naturii. Cu toate acestea a continuat să se afișeze în fața lumii pentru a putea asigura traiul copiilor ei.

 

Citește și:

Evenimente misterioase care au avut loc de-a lungul timpului și care nu au nicio explicație până în ziua de astăzi

Oricât de tragică a fost povestea lui Mary Ann Bevan, ea este un exemplu a ceea ce înseamnă noțiunea de mamă și capacitatea de sacrificiu a unei mame pentru copiii ei. Chiar dacă a câștigat titlul de „Cea mai urâtă femeie”, ea a rămas în istorie și ca femeia care s-a lăsat umilită pentru a asigura existența copiilor ei.

 

 

 

sursă: brightside.me

 

Facebook Comments
You may also like
Teorii ale conspirației. Ce s-a întâmplat la World Trade Center sau cu Prințesa Diana
Teorii ale conspirației. Ce s-a întâmplat cu Prințesa Diana sau la World Trade Center
Alimente recomandate pentru sănătatea ochilor
Alimente recomandate pentru sănătatea ochilor
Curiozități despre orașul Pompei, înghițit de erupția vulcanului Vezuviu
Curiozități despre orașul Pompei, acoperit de erupția vulcanului Vezuviu
Motive pentru care oamenii frumoși tind să rămână singuri
Motive pentru care oamenii frumoși tind să rămână singuri