Home > Diverse > Sarea și nămolul din Marea Moartă, miraculoase pentru sănătate (P)

Sarea și nămolul din Marea Moartă, miraculoase pentru sănătate (P)

///
Comments are Off

Marea Moartă este unul dintre cele mai spectaculoase locuri de pe glob, fiind situată sub nivelul mării la cea mai joasă altitudine de pe glob și are cea mai mare concentrația de sare. Este renumită la nivel mondial ca fiind cea mai bogată sursă de minerale din lume, acumulate de-a lungul a mii de ani, minerale naturale esențiale pentru sănătatea și îngrijirea pielii și a corpului. Inclusiv regina Cleopatra a apelat la beneficiile sărurilor și mineralelor din Marea Moartă. Toate aceste săruri minerale sunt cunoscute ca fiind necesare pentru alinarea durerilor cauzate de artrită, reumatism, psoriazis, eczeme, dureri de cap, de picioare.

S-a dovedit că tratamentele pe bază de minerale și săruri din Marea Moartă ajută la tratarea unui număr mare de afecțiuni dermatologice, reumatologice, boli pulmonare, artrită reumatoidă, osteoartrită, eczeme și psoriazis. Marea Moartă este un centru spa natural, care oferă pacienților oportunitatea de a se trata de numeroase afecțiuni ale pielii.

Acum, oricine poate beneficia de avantajele pe care le oferă acest centru spa natural care se numește Marea Moartă prin intermediul produselor cosmetice ce se găsesc și pe piața românească.  Produsele din gama La Cure sunt noi pe piața românească și vă oferă o gamă variată de cosmetice pentru toate gusturile.

De asemenea, magazinul online La Cure are pregătit și pachete cadou. Acestea pot reprezenta cadoul ideal. Pachetele cadou La Cure pot fi oferit atât doamnelor, cât și domnilor cu diverse ocazii. Prezentarea lor este una foarte atractivă, iar conținutul poate fi extrem de benefic și util întrebuințării. Este un cadou practic ce aduce beneficii terapeutice. Conține masca cu nămol pentru față, săpunul pe bază de nămol, ideal pentru tenurile acneice, săpunul pe bază de sare, cu efecte anti-microbian și antibacterian dar și un pachet de sare naturală din Marea Moartă.

De asemenea, puteți beneficia de efectele terapeutice ale sării  de baie La Cure sub diverse prezentări și gramaje.

Sarea de baie de la Marea Moartă vă oferă avantajul de a vă bucura de toate mineralele prezente în Marea Moartă, chiar la dumneavoastră acasă. Datorită complexului de minerale ce se regăsesc în această sare, vă veți putea bucura de o baie relaxantă, în timp ce întregul dumneavoastră corp se va răsfăța cu această “hrană pentru piele” cu efect emolient și de înfrumusețare.

Baia cu sare bogată în minerale de la Marea Moartă relaxează profund și curăță pielea de impurități în timp ce conferă un aspect plăcut acesteia. Acționează ca un exfoliant, înlăturând celulele moarte, lăsând pielea mai fermă și cu un aspect mai tânăr.
Are efect de hidratare, catifelează pielea, menținând în același timp echilibrul PH-ului natural. De asemenea, luptă împotriva bacteriilor de la nivelul pielii, responsabile de producerea de acnee și are acțiune anti-microbiană, energizând aspectul pielii.

Fiecare mineral aflat în această sare are un rol extrem de benefic pentru sănătate. Astfel, calciul aflat în sarea de baie La Cure, ajută la consolidarea oaselor, întărirea unghiilor și are rol în reglarea circulației sangvine deficitare. Bromul aflat în sarea de baie are rolul de a relaxa musculatura și de a reduce rigiditatea musculaturii. Potasiul echilibrează nivelul de umiditate al pielii. Sulful este un excelent dezinfectant natural, iar magneziul reduce aspectul îmbătrânit al pielii.

La Cure România vă stă  la dispoziție cu numeroase alte produse benefice sănătății și cu rol terapeutic din categoriile: îngrijire facială, produse pentru baie sau îngrijire corporală. Pe toate le puteți găsi pe site-ul www.lacure.ro, de unde puteți comanda, iar plata se va face ramburs, la primirea coletului.

De asemenea, dacă doriți să comercializați chiar dumneavoastră aceste produse trimiteți un e-mail pe office@lacure.ro, vă stăm la dispoziție cu discount-uri atractive, firma noastră fiind unic importator și distribuitor al acestor produse fabricate în Iordania.

Detalii şi pe pagina de facebook: La Cure Romania

 

 

 

Facebook Comments
You may also like
Cel mai bun remediu pentru articulații. Durerile dispar în șapte zile
Cel mai bun remediu pentru articulații. Durerile dispar în șapte zile
Simptome ale unui ficat bolnav. Cum este afectat organismul și ce trebuie să faci pentru refacerea acestui organ
Simptome ale unui ficat bolnav. Cum este afectat organismul și ce trebuie să faci pentru refacerea acestui organ
Ce este dependența de alcool, ce efecte are pe termen lung și care este soluția pentru stoparea acestei adicții îngrijorătoare pentru societate
Ce este dependența de alcool, ce efecte are pe termen lung și care este soluția pentru stoparea acestei adicții îngrijorătoare pentru societate
Durerile de genunchi. Cauze și soluții
Durerile de genunchi. Cauze și soluții