Home > Diverse > Scrisoarea deschisă a unui psiholog către femeile aflate în impas

Scrisoarea deschisă a unui psiholog către femeile aflate în impas

///
Comments are Off
Scrisoarea deschisă a unui psiholog către femeile aflate în impas

Această scrisoare deschisă, a unui psiholog, se adresează tuturor femeilor aflate în impas, care nu știu cum să-și gestioneze problemele și cum să acționeze pentru a putea trece mai ușor peste ele.

Scrisoarea unui psiholog

Iată ce conține scrisoarea adresată de către psiholog,  femeilor, conform news-white.com.

„Amintește-ți puterea, rezistența si valoarea. Amintește-ti de oamenii care te-au iubit si continuă să te iubească, indiferent ce ar fi. Știu că vei alege acest lucru, pentru că ai făcut-o întotdeauna.

Amintește-ți, ai trecut deja printr-o situație similară? Ti s-a părut că nu-ți mai controlezi viața și că se destramă. Dar, tot ce părea adevărat pentru tine s-a dovedit a fi o minciună în cele din urmă. Înțelege că totul se schimbă în mod constant.

Uneori, viața este grea, nedreaptă și crudă. Dar, toate acestea sunt temporare. Trăim într-o lume în schimbare rapidă și chiar noi ne schimbăm. Aspectul, vârsta, sentimentele, gândurile, opiniile si comportamentul nostru se schimbă.

Dar, știi ce nu se schimbă niciodată? Lumea noastră interioară nu se schimbă. Esența noastră rămâne neschimbată, încercăm doar să depășim dificultățile care apar înaintea noastră. Aceasta este dovada că vei deveni din nou tu însăți, iar vechile sentimente se vor întoarce la tine.

Îți amintești cum erai în copilărie? Și cum ai reacționat apoi în lume? Nu ai dispărut, tocmai, ai crescut și acum privești lumea prin ochii unui adult. În fiecare dintre noi există un entuziasm tânăr. Cu toate acestea, il suprimăm în noi înșine.

Uita-te în sufletul tău și găsește copilăria ta acolo. Atunci, vei înțelege că nu te-ai pierdut. Da, este dificil, dar nu uita că „dificil” este doar un cuvânt. Toate acestea sunt doar un singur capitol, nu o poveste completă.

Cu dragoste,

cea care știe cum te simți acum.”

 

sursa: news-white.com

Facebook Comments
You may also like
De ce este bine să facem dragoste. Ce beneficii are actul s3xual asupra sănătății fizice și psihice
De ce este recomandat să facem dragoste. Ce beneficii are actul s3xual asupra sănătății fizice, psihice și emoționale
Abuzul emoțional
Abuz emoțional. Cum îți dai seama că partenerul tău te abuzează emoțional