Home > Diverse > Știința confirmă faptul că unii oameni sunt vampiri energetici

Știința confirmă faptul că unii oameni sunt vampiri energetici

///
Comments are Off
Vampiri energetici, știința confirmă existența acestora. Cum să-i recunoști

Știința confirmă faptul că unii oameni sunt vampiri energetici. Iată cum poți știi că ai de a face cu persoane care se „hrănesc” cu energia furată de la tine.

Unii oameni sunt vampiri energetici

„Totul este energie” este una dintre principalele axiome ale științei, iar ființele umane nu sunt străine de transformările energetice.

Citește și: Bolile au cauze spirituale. Cum tratezezi cauzele durerilor fizice

În multe situații, probabil, mulți dintre voi ați simțit o vibrație negativă când vă aflați în compania diverselor persoane. O stare de oboseală bruscă, o stare de moleșeală sau chiar amețeli și stări de rău. Asta ar trebui să te ducă cu gândul la faptul că cel mai probabil te afli în preajma unui vampir energetic.

Un studiu interesant a fost realizat la Universitatea din Bielefeld, Germania. Acesta arată că plantele pot absorbi energie de la alte plante. Olivia Bader-Lee, doctor și terapeut, este cea care s-a ocupat de această cercetare, ce a fost realizată pe o specie de alge numită Chlamydomonas.

Citește și: Prima literă a prenumelui îți dă indicii despre personalitate și destin

S-a descoperit astfel că, pe lângă fotosinteză, aceste alge mai au o sursă alternativă de energie prin care pot să absoarbă energia de la alte alge. Cel care a mai participat la această cercetare este biologul german Olaf Kruse, iar concluziile sale au fost raportate pe Naturesite.com.

Potrivit lui Bader-Lee, corpul uman reacționează precum plantele, fiind ca un burete care absoarbe energia înconjurătoare. De aceea, există oameni care se simt inconfortabil atunci când se află într-un anumit grup, unde există un amestec de energie și de emoții.

Cum funcționează corpul uman

Corpul uman absoarbe energia necesară pentru a-și alimenta starea emoțională, în funcție de nevoia organismului, susține aceeași sursă. De aceea unii oameni simt o stare de disconfort și se simt lipsiți de vlagă și energie în prezența altora, care le absorb din energie.

Aceștia sunt cunoscuți sub denumirea de vampiri energetici. Se pare că aceasta ar fi și explicația științifică a deochiului. Acesta este cunoscut în popor din cele mai vechi timpuri și împotriva căruia oamenii au recurs la tot felul de descântece și ritualuri pentru a-l combate. De la a purta diverse talismane norocoase și care protejează de deochi, la diverse descântece pentru a anihila energia negativă care îți crează disconfort și care se poate manifesta ca o boală.

Citește și: Pisicile protejează casa de energiile negative și de deochi

Astfel se explică și motivul pentru care mulți oameni își schimbă ușor starea de spirit, trecând de la o stare la alta. De la stres la calm, de la fericire la agonie, de la supărare la bucurie sau de la fericire la tristețe și invers.

Bader-Lee spune că de-a lungul secolelor, omul a pierdut acea legătură cu natura, în care schimbul de energie ar putea aduce beneficii enorme pentru omenire.

Citește și: Obiecte pentru atragerea prosperității și a energiei pozitive în casă. Ce spune astrologia vedică

În cele din urmă, spiritul este energia. Iar ceea ce noi numim „supranatural” nu este nimic altceva decât manifestarea diferitelor energii din lume. Acest lucru a fost cunoscut și de culturile antice de pe toate continentele. Însă, știința a decis să-l ignore.

Doar puțini oameni de știință îndrăznesc să abordeze această temă, de teama de a nu fi criticați și respinși de către comunitatea științifică, susține aceeași sursă .

Citește și: 

Ce mesaje îți transmite pisica ta prin gesturile pe care le face. Cum să înțelegi limbajul acestor feline

Lucruri care te lasă fără energie. Evită să le faci pentru a fi în formă mereu

Ai lipsă de energie? Obiceiuri proaste care te lasă fără vlagă

Obiecte pentru atragerea prosperității și a energiei pozitive în casă. Ce spune astrologia vedică

Cristale cu puteri vindecătoare. Lucruri pe care nu le știai despre pietrele semiprețioase

Cum poți atrage energia pozitivă în casă. Trucuri magice pentru bunăstare, dragoste și prosperitate

 

 

Sursa: trulymind.com

 

 

Facebook Comments
You may also like
Cum să gestionezi relațiile cu persoanele toxice
Cum să gestionezi relațiile cu persoanele toxice
Iertarea, cum o primim și cum o dăruim?
Iertarea, cum o primim și cum o dăruim?
Cauzele spirituale ale excesului de greutate. De ce ne îngrășăm, de fapt
Cauzele spirituale ale excesului de greutate. De ce ne îngrășăm, de fapt
Limbajul iubirii
Despre iubire într-un alt fel de limbaj ( II )