Home > Diverse > Tipologii de bărbați de care să te ferești

Tipologii de bărbați de care să te ferești

///
Comments are Off
Tipologii de bărbați de care să te ferești

Bărbați de care să te ferești și pe care ar trebui să-i eviți, pentru a nu suferi dezamăgiri mai târziu. Iată care sunt tipologiile de bărbați pe care este recomandat să-i eviți.

Bărbați de care să te ferești – Bărbatul bogat, puternic și autoritar

Acest gen de bărbat se va căsători din dragoste cu aleasa inimii lui, căreia îi va oferi tot ce își dorește aceasta, din punct de vedere material. Își va manifesta dragostea prin cadouri și valori materiale. Oferindu-i partenerei tot ce aceasta visează, însă o va trata ca și cum ea ar fi proprietatea lui și va avea pretenția ca ea să fie mereu prezentă pentru el și la dispoziția lui. De asemenea, să facă doar ce spune el.

Citește și: 9 tips-uri pentru a purta cu succes un costum de bărbați

Dacă vor ajunge la separare, acesta nu va ezita să-și arate disprețul și să-și manifeste răzbunarea față de ea. Se știe că nimic nu rămâne nerăsplătit în viață, de aceea acest tip de bărbat va oferi mult. Dar, în schimb va pretinde mult de la parteneră, îngrădindu-i totodată libertatea.

Bărbatul posesiv care iubește nebunește

Este bărbatul care te va sufoca cu dragostea pe care ți-o poartă. Este extrem de protector, care oferă mai multă protecție decât are nevoie partenera lui. Din cauza posesivității de care dă dovadă îți va îngrădi pur și simplu libertatea. Se manifestă adesea violent, invocând faptul că te iubește prea mult și de aceea este atât de grijuliu.

Citește și: 5 ponturi care te vor face atractivă în ochii bărbaților

Dacă ai întâlnit acest gen de bărbat poți să-ți iei adio de la prietenele vechi și de la ieșirile cu acestea în oraș după oficializarea relației voastre. Va fi de părere că lui trebuie să-i acorzi toată atenția. Impunându-ți lucrul acesta, la fel cum face și el cu tine. Este genul de om care te va izola de toată lumea din teama de a nu te pierde.

Bărbați de care să te ferești – Bărbatul cuceritor

Acest gen de bărbat este un cuceritor înnăscut, un așa zis Don Juan. Calitatea sa de bază este șarmul. Genul de bărbat atractiv, îngrijit, pedant, calități pe care și le valorifică la maximum. Este conștient că sunt atuurile sale de bază pentru a ajunge la inima femeilor.

Cel mai bine în viață se pricepe să cucerească. Este genul de bărbat pentru care siguranța și stabilitatea materială sunt mai importante decât sentimentele. De aceea nu se va lăsa condus de sentimente, ci va fi mânat mereu de rațiunea de a atinge un statut social înalt prin intermediul relațiilor pe care le va lega.

Citește și: Tonic sexual naturist, ideal pentru bărbați

Această tipologie de bărbați urcă în ierarhia societății datorită femeilor pe care le cucerește. Se va strădui să intre numai în anturajul femeilor de succes și cu situație materială foarte bună, mizând pe calitățile sale fizice pentru a le cuceri, a le intra în grații și a-și depăși în felul acesta condiția. Nu se implică sentimental, este genul de bărbat infidel, care te va trăda cu multă ușurință.

Bărbatul fără inițiativă

Este acel gen de bărbat, căruia îi lipsește inițiativa, energia sau implicarea în relație. Cu un astfel de tip pasiv care nu ridică un deget pentru femeia de lângă el, vei avea multă nefericire. Deoarece la un moment dat vei obosi să fii singura care ia inițiative în cuplu și pe spatele căreia se sprijină toate grijile și problemele ce se ivesc inevitabil într-o familie.  Acest lucru îți va aduce nefericirea și poate reprezenta factorul declanșator al unei posibile despărțiri.

Citește și: Cei mai frumoși bărbați din lume, topul celor zece țări

Bărbatul egoist și zgârcit

Acest tip de bărbat este probabil cel mai greu de suportat. Să fii nevoită să stai lângă o persoană egoistă, centrată doar pe propria-i persoană, devine un lucru extrem de supărător, chiar și atunci când iubești mult.

Citește și: Cum să vă faceți ascultate de bărbați

Acea relație în care femeia face tot posibilul ca el să fie fericit, muncește cot la cot cu el, practic se întreține singură și în multe situații câștigă mai mult decât partenerul, iar el nu face decât să o exploateze, fără să-i ofere recunoștință, cert este o relație sortită, dacă nu eșecului, cu siguranță nefericirii.

 

 

 

Facebook Comments
You may also like
Metode pentru a avea o viață intimă sănătoasă. Ce recomandă Dr. Cezar
Metode pentru a avea o viață intimă sănătoasă. Ce recomandă Dr. Cezar
Motive pentru care oamenii frumoși tind să rămână singuri
Motive pentru care oamenii frumoși tind să rămână singuri
Ce nu trebuie să facă niciodată un bărbat în relația cu partenera lui
Ce nu trebuie să facă niciodată un bărbat în relația cu partenera lui
Cum trebuie să se comporte o femeie în relație
Cum trebuie să se comporte o femeie în relația cu un bărbat. Ce spune Ana Maria Ducuță