Home > Diverse > America Express, cel mai așteptat show TV. Primele imagini din aventura de pe Drumul Aurului

America Express, cel mai așteptat show TV. Primele imagini din aventura de pe Drumul Aurului

///
Comments are Off
America Express Drumul Aurului

America Express, cel mai așteptat show TV. Au apărut primele imagini video din aventura de pe Drumul Aurului, show-ul ce urmează să fie difuzat la Antena 1, în viitorul apropiat.

America Express Drumul Aurului, în curând la TV

După ce emisiunea Asia Express a făcut furori în rândul telespectatorilor și a fost în capul clasamentului privind audiența TV, producătorii au mutat locația aventurii pe un alt continent. Emisiunea transformându-și numele în America Express.

Citește și: Chef Sorin Bontea a împlinit 51 de ani. Ce a apărut pe contul său de socializare

Aventura va avea loc în America de Sud, iar concurenții vor străbate mai mulțe țări, trecând prin peripeții și situații greu de suportat. Însă, doar cei mai buni vor ajunge la finalul cursei.

În competiție vor participa nouă echipe formate din următoarele vedete:

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela, conform site-ului oficial al Antena 1.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @america_express_2022

Prezentatoarea emisiunii este, și de această dată, Irina Fodor. Deși, fanii Ginei Pistol sperau ca blondina să revină în calitate de prezentatoare în aventura ce va avea loc pe Drumul Aurului.

Traseul parcurs în America Express

Antena 1 este a doua televiziune din lume, prima fiind o televiziune din Italia, care pornește pe acest traseu dificil și periculos. Printre țările străbătute se numără Mexic, Columbia și Guatemala. Aici concurenții vor fii supuși unor teste de anduranță și rezistență fizică, dar și psihică. Ca în final doar un cuplu să revină triumfător în țară și totodată să câștige premiul oferit, în valoare de 30.000 de Euro.

Citește și: Comori pierdute de-a lungul istoriei, care nu au fost niciodată regăsite

Regulile de bază ale competiției sunt aceleași ca și la Asia Express. Concurenții trebuie să se descurce cu doar 1 dolar pe zi, să-și găsească singuri cazare și să facă rost de mâncare și transport pentru a se deplasa pe Drumul Aurului.

Iată primele imagini cu concurenții angrenați în aventura vieții lor. Imagini publicate pe contul oficial de Instagram al emisiunii America Express, unde au apărut primele imagini video din Jurnalul de călătorie, în cadrul căruia Andreea Bălan și Andreea Antonescu declară că încearcă să îmbine utilul cu plăcutul.

Citrește și: Cupluri celebre, cu diferență mare de vârstă între parteneri

Când nu reușim ne și distrăm, ne amintim de fapt că e și de distracție”, spunea Andreea Antonescu.

Pe de cealaltă parte, Cătălin Bordea și Nelu Cortea se plângeau că le este foame tot timpul. În timp ce alți concurenți au avut nevoie să li se administreze perfuzii pentru a putea continua cursa. Cătălin Scărlătescu declara că i-ar părea rău dacă ar fi nevoit să plece din cursă. Cert este că toți cei 18 concurenți s-au plâns de dificultatea traseului și de faptul că este mult mai greu decât ceea ce se vede la televizor.

Emisiunea difuzată pe Antena 1 a ajuns la a cincia ediție.

Primul video din America Express

Iată primul video cu concurenții implicați în „America Express- Drumul Aurului”, publicat pe pagina de FB a emisiunii, America Express

 

Facebook Comments
You may also like
Cum s-a costumat de Halloween Irina Fodor și fiica ei. Prezentatoarea emisiunii America Express s-a inspirat din tradițiile mexicane
Cum s-a costumat de Halloween Irina Fodor și fiica ei. Prezentatoarea emisiunii America Express s-a inspirat din tradițiile mexicane