Home > Diverse > Cupluri celebre, cu diferență mare de vârstă între parteneri

Cupluri celebre, cu diferență mare de vârstă între parteneri

///
Comments are Off
Cupluri celebre cu diferență mare de vârstă între ei

Aceste cupluri celebre, cu diferență mare de vârstă între parteneri, sunt dovada clară că dragostea nu ține cont de vârstă și că nu există niciun impediment în calea acesteia. Sau cum spunea Aristotel : “Dragostea e compusă dintr-un singur suflet care locuiește în două corpuri.”

Cupluri celebre cu diferență de vârstă mare între parteneri

De altfel, dragostea este chimia dintre doi oameni, dintre cele două suflete aflate în câte un trup, mai mult sau mai puțin tânăr sau bătrân, atrăgător ori ba.

Dintotdeauna, dragostea adevărată a constat în atracția a două suflete pereche, care sunt compatibile și între care există chimie. Deși, în mod convențional, pentru că așa a impus societatea de-a lungul timpului, ca doi oameni care se iubesc să fie de vârste aproximativ apropiate, altfel ești privit cu scepticism, dispreț, ironie sau chiar răutate, pentru că nu te încadrezi în acest tipar impus.

Cu toate acestea, există cupluri care au încălcat convenționalul, urmându-și inima. În multe situații sunt suflete care s-au născut la intervale de timp diferite, uneori mari, dar asta nu înseamnă că nu se pot iubi, înțelege și conviețui împreună. Drept dovadă, sunt cupluri celebre în care diferența de vârstă nu este absolut deloc o problemă în a-și exprima dragostea, a conviețui și a forma o familie, alături de sufletele cu care ei rezonează.

Cele mai renumite cupluri celebre

Iată câteva cupluri celebre cu diferență mare de vârstă între cei doi parteneri.

Alec Baldwin și Hilaria Baldwin (26 de ani diferență)

Diferența de vârstă dintre ei este de 26 de ani, deși cei doi arată fantastic împreună. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în februarie 2011, pe când Hilaria lucra ca instructor de yoga. Cuplul și-a oficializat repede relația, iar după cinci luni s-au mutat împreună și au început să facă planuri de nuntă. A urmat repede primul copil, iar în prezent cuplul are împreună patru copii.

Cupluri celebre- Rod Steward și Penny Lancaster (27 de ani între ei)

Legendarul Rod Steward, aflat la al treilea mariaj, s-a căsătorit cu modelul Penny Lancaster, în 2007. Diferența de vârstă dintre cei doi este de 27 de ani. Aceștia au împreună doi băieți, pe Alastair născut în 2005 și pe Aiden, născut în 2011. Rod Steward mai are, din căsniciile anterioare, încă șase copii.

Bruce Willis și Emma Heming Willis (23 de ani între ei)

Deși, Bruce Willis a fost căsătorit înainte cu actrița Demi Moore, după despărțire, actorul s-a implicat în a doua căsnicie alături de Emma, în 2009. Cuplul are împreună două fiice. Diferența de vârstă dintre cei doi este de 23 de ani, iar asta se pare să nu fie nicio problemă pentru frumoasa familie.

David Foster și Katharina McPhee (34 de ani între ei)

Cuplul s-a întâlnit pentru prima dată în 2006, când Foster, renumitul muzician, compozitor și producător, a fost îndrumătorul Katharinei, dar și ai altor concurenți în show-ul tv American Idol. Au devenit cuplu, însă după mulți ani, abia în 2017,  pe când Foster era deja divorțat de Yolanda Hadid, iar în 2018 și-au anunțat logodna.

Cupluri celebre- Harrison Ford și Calista Flockhart (22 de ani diferență între ei)

cupluri celebre Harrison Ford și Calista Flockhart

S-au cunoscut în 2002, la decernarea Globului de Aur. La vremea respectivă Harrison avea 60 de ani, iar Calista 38. În ciuda celor 22 de ani diferență de vârstă, a urmat o relație lungă, timp de șapte ani și jumătate. În 2009, de Ziua Îndrăgostiților, a cerut-o de soție și tot în acel an s-au căsătorit. Au împreună un fiu pe care l-au adoptat.

Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene (20 de ani între ei)

Prima întâlnire a avut la loc la competiția de înot de la Monte Carlo, în anul 2000. Prințesa Charlene avea pe atunci vârsta de 22 de ani, în timp ce prințul Albert de Monaco avea 42. Au continuat să se întâlnească timp de 10 ani, iar abia în 2011 s-au căsătorit, când a avut loc o nuntă regală fastuoasă, unde mireasa, efectiv, a strălucit, îmbrăcată într-o rochie Giorgio Armani.

Jason Statham și Rosie Huntington-Whiteley (20 de ani diferență)

Renumitul actor Jason Statham, în vârstă de 52 de ani și actrița-model, Rosie Huntington, de 32 de ani, și-au început relația în 2010. În 2016 și-au legalizat relația, logodindu-se, Rosie fiind însărcinată. În 2017 s-a născut primul lor fiu, Oscar Statham.

George Clooney și Amal Clooney (17 ani)

cupluri celebre George Cloony și Aman

În 2014, întreaga lume mondenă era șocată, când renumitul și șarmantul celibatar, în vârstă de 52 de ani, își anunța logodna cu o frumoasă avocată pentru drepturile omului, de origine libaneză, în vârstă de 35 de ani. Si-au oficiat relația exact la un an de când s-au cunoscut. Cei doi au împreună doi copii gemeni, Ella și Alexander, născuți în 2017. Este considerat unul dintre cele mai frumoase cupluri celebre de la hollywood.

Michael Douglas și Catherina Zeta Jones (25 de ani între ei)

cupluri celebre Catherine Zeta Jones și Michael Douglas

Deși, s-au născut în ani diferiți, la o distanță de 25 ani, sunt născuți amândoi pe 25 septembrie. S-au cunoscut pe platourile de filmare, în 1996. În 1999, Catherina a rămas însărcinată și l-a născut pe fiul lor Dylan, iar apoi, în 2000, a urmat și căsătoria între cei doi. În 2013, s-au separat pentru puțin timp, dar au depășit repede momentul și s-au împăcat. În prezent, sunt un cuplu foarte frumos, îndrăgostit, fericit și au împreună doi copii.

 

 

 

 

 

sursa:harpersbazzar.com

sursa copertă: tvmania.ro

 

Facebook Comments
You may also like
Cum arată, astăzi, fețița al cărei portret apare în cea mai premiată fotografie din lume
Cum arată, astăzi, fetița al cărei portret apare în cea mai premiată fotografie din lume. A devenit o domnișoară superbă
Doctor Quinn și Sully, din nou împreună. Cei doi actori legendari, într-un nou film, în curând
Doctor Quinn și Sully, din nou împreună. Cei doi actori legendari, într-un nou film
Miss Argentina și Miss Puerto Rico, într-o relație
Miss Argentina și Miss Puerto Rico formează un cuplu. Cele două regine ale frumuseții au anunțat că s-au căsătorit
Brad Pitt are o nouă relație
Brad Pitt are o nouă relație, la șase ani de la divorțul de Angelina Jolie. Cine este focoasa brunetă?