Home > Diverse > Al Pacino va deveni, din nou, tată la 83 de ani. Cine este iubita lui, în vârstă de 29 de ani

Al Pacino va deveni, din nou, tată la 83 de ani. Cine este iubita lui, în vârstă de 29 de ani

///
Comments are Off
Al Pacino va deveni, din nou, tată la 83 de ani. Cine este iubita lui, în vârstă de 29 de ani

Al Pacino, câștigătorul premiului Oscar, va deveni tată pentru a patra oară, la vârsta de 83 de ani. Iubita lui, Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani este însărcinată, iar testul prenatal pentru stabilirea paternității a confirmat faptul că marele actor este tatăl copilului pe care-l poartă în pântece tânăra.

Al Pacino, tată la 83 de ani

Zvonurile legate de relația dintre Al Pacino și Noor Alfallah au apărut pentru prima dată în aprilie 2022, iar acum cuplul se pregătește să-și întâmpine bebelușul. Cei doi nu au recunoscut oficial relația, însă, au fost surprinși de mai multe ori împreună. Recent, tânăra a postat pe contul ei de Instagram, prima fotografie alături de Pacino, cei doi aflându-se la o expoziție de pictură.

Citește și: Elvis Presley, o legendă unică. Lucruri mai puțin știute despre regele rock and roll

Apropiați ai actorului au afirmat faptul că starul american nu a știut că va deveni tată, aflând abia când tânăra se afla deja în luna a șasea de sarcină, conform Fox News. Tânăra ar fi ținut totul secret, întrucât starul american nu și-ar mai fi dorit să devină tată. Actorul are deja trei copii majori.

Conform unor surse, cei doi ar fi fost despărțiți în ultima perioadă, în timp ce alte surse neagă acest lucru. Cert este faptul că starul american a avut îndoieli cu privire la paternitate, și din acest motiv ar fi cerut să se realizeze un test prenatal de paternitate. Acesta, însă, a înlăturat orice îndoială cum că Pacino nu ar fi tatăl.

În ciuda numeroaselor sale povești de dragoste, Al Pacino și-a expus rar în mod public viața privată.

Cine este Noor Alfallah, iubita lui Al Pacino

Tânăra Noor Alfallah, care are origini arabe, este producător de film. Ea a absolvit Școala Cinematografică de Arte a Universității din California de Sud, înainte de a-și continua studiile la Universitatea din California Los Angeles, unde a obținut o diplomă de master în producția de film / TV, conform Deadline, scrie Fox News.

Citește și: Pretty Woman (Frumușica), secrete din culisele unuia dintre cele mai vizionate filme

În 2018, ea a produs un scurtmetraj TV numit Brosa Nostra, iar după absolvire, a produs scurtmetrajul La Petite Mort.

Conform biografiei sale, Noor este producătoarea filmului Billy Knight, care îi are în rolurile principale pe Al Pacino, Charlie Heaton, Diana Silvers și Patrick Schwarzenegger.

Noor Alfallah așteaptă în prezent primul ei copil. La data de 30 mai, când a apărut pentru prima dată în presă știrea, ea fiind însărcinată în opt luni.

Alfallah și Pacino și-au păstrat relația privată, dar producătorul a distribuit o fotografie alături de actor, pe contul ei de Instagram.

„Prietenul meu Bennett Miller are o expoziție de noi printuri produse cu ajutorul unui generator de imagine DALL • Trebuie să o vezi!”, a scris ea la fotografia postată, în care apărea alături de Al Pacino și de artistul care a organizat galeria, în aprilie 2023.

Al Pacino si Noor Alfallah/ sursa Instagram

Al Pacino si Noor Alfallah/ sursa Instagram

Noor a avut și alte relații cu bărbați celebri

Înainte de a se întâlni cu Pacino, Alfallah a avut legături romantice și cu alte vedete.

În 2017, Alfallah a ajuns pe prima pagină a ziarelor când l-a cunoscut pe Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, când acesta avea 74 de ani și ea avea 22 de ani la acea vreme.

Citește și: Brad Pitt are o nouă relație, la șase ani de la divorțul de Angelina Jolie. Cine este focoasa brunetă?

„Vârstele noastre nu au contat pentru mine. Inima nu vede, știe doar ce simte. A fost prima mea relație serioasă, și a fost o perioadă fericită pentru mine”, a adăugat Alfallah.”, pentru Revista Hello, scrie aceeași sursă.

În 2018 cei doi s-au despărțit și în același an numele ei a fost legat de cel al miliardarului Nicolas Berggruen.

În ianuarie 2019 au apărut zvonuri despre o  legătură de dragoste dintre ea și Clint Eastwood. Cu toate acestea, zvonurile s-au risipit repede, tânăra negând relația.

„Nu există nicio relație”, a declarat ea pentru Daily Mail. „Suntem prieteni de familie, iar familia mea a fost acolo. Părinții mei erau acolo, alți prieteni erau acolo. Crede-ți că nu există nicio relație.”

Alfallah are trei frați mai mici, surorile Sophia și Remi și un frate, Nasser. Cu toții au crescut cu în Beverly Hills, California. Potrivit postărilor de pe contul ei de Instagram, tânăra producătoare este apropiată de familia ei, postând adesea fotografii cu părinții și frații ei.

Noor Alfallah, alături de mama ei/ sursa Instagram

Citește și: Doctor Quinn și Sully, din nou împreună. Cei doi actori legendari, într-un nou film

Însă, nu doar Noor a apărut des în presă în ultimii ani din cauza relațiilor sale cu nume celebre. Remi, sora ei ar fi apărut, anterior, alături de fiul lui Michael Jackson, Prince, scrie sursa precizată.

Robert De Niro, tată la 79 de ani

Dintre starurile de la Hollywood care se poate mândri cu rolul de părinte la vârstă înaintată se numără și Robert De Niro. Actorul a devenit, recent, în 2023, tată pentru a șaptea oară. De această dată la vârsta de 79 de ani, scrie Fox News.

 

 

surse: Digi 24, Fox News, Dayly Mail, People, Instagram

sursa foto: Instagram

Facebook Comments
You may also like
Teorii ale conspirației. Ce s-a întâmplat la World Trade Center sau cu Prințesa Diana
Teorii ale conspirației. Ce s-a întâmplat cu Prințesa Diana sau la World Trade Center
Actrița Alley Kirstie a murit
Actrița Alley Kirstie a murit. Care a fost cauza decesului
Cum arată, astăzi, fețița al cărei portret apare în cea mai premiată fotografie din lume
Cum arată, astăzi, fetița al cărei portret apare în cea mai premiată fotografie din lume. A devenit o domnișoară superbă
Doctor Quinn și Sully, din nou împreună. Cei doi actori legendari, într-un nou film, în curând
Doctor Quinn și Sully, din nou împreună. Cei doi actori legendari, într-un nou film