Home > Diverse > Baba Vanga, preziceri sumbre pentru omenire. Ce se va întâmpla în următoarea perioadă

Baba Vanga, preziceri sumbre pentru omenire. Ce se va întâmpla în următoarea perioadă

Baba Vanga

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare din Bulgaria, a făcut mai multe previziuni de-a lungul vieții sale. Ce a anunțat pentru anul 2021?

Baba Vanga, predicții sumbre pentru 2021

Baba Vanga, pe numele său real Vanghelia Pandeva Dimitrova, a prezis pentru anul 2021 mai multe lucruri care, conform predicțiilor sale, urmează să se întâmple, începând cu acest an, scrie bzi.ro.

În ceea ce privește economia Europei, clarvăzătoarea spunea că aceasta se va prăbuși, iar mai multe cataclisme și atacuri extremiste vor avea loc în Europa. În ceea ce-l priveste pe președintele rus, celebra prezicătoare spunea că acesta ar putea fi asasinat.

Dar, nu vor avea loc numai dezastre și nenorociri, ci și unele lucruri bune, în ce privește medicina. Clarvăzătoarea susținea că se vor descoperi leacuri pentru cancer și SIDA.

Mai mult, conform celebrei clarvăzătoare, în anul 2021 va avea loc o „unificare a trei uriași”. Experții interpretează aceasta ca pe o alianță între India, China și Rusia, scrie novos.mk.ru.

Cine a fost Baba Vanga

Baba Vanga, pe numele său adevărat, Vanghelia Pandeva Dimitrova, s-a născut la Strumica, în 1911, într-o familie foarte săracă. A decedat la vârsta de 85 de ani, în anul 1996, pe data de 11 august.

În copilărie, Vangelia a fost o fată obișnuită. Tatăl ei a fost recrutat în armata bulgară, în timpul primului război mondial. Mama ei a murit când Vanga era destul de tânără, ceea ce a făcut ca fata să depindă de vecini o perioadă lungă de timp. Vanga era o fată inteligentă, avea ochi albaștri și părul blond.

Abilitățile ei au început să apară atunci când ea se juca de-a vindecătoarea, un joc pe care îl iubea. Ea prescria unele plante prietenilor săi care pretindeau că sunt bolnavi. Tatăl ei, fiind văduv, s-a recăsătorit, oferind astfel o mamă vitregă fiicei sale.

La 12 ani și-a pierdut vederea, după ce a fost lovită de trăznet, în timp ce se afla pe un câmp. De atunci, femeia a rămas oarbă pentru tot restul vieţii. Clarvăzătoarea a început să aibă primele viziuni, aproape imediat după orbire.

Conform adepților ei, femeia putea să citească gândurile și să aibă premoniții cu privire la ceea ce urma sa se întâmple. Unii, dntre cei care i-au călcat pragul casei, susțin că multe dintre premonițiile ei s-au adeverit. Multe nume celebre din întreaga lume ar fi vizitat-o pe femeie, inclusiv liderii comuniști din trecut s-ar fi folosit de viziunile ei, în scopurile lor politice.

Profeții ale Babei Vanga care s-au adeverit

În multe cazuri, profeţiile Babei Vanga s-au adeverit parţial. De-a lungul timpului clarvăzătoarea a prezis încălzirea globală şi tsunamiul din 2004, prevăzut încă din anii ’50. De asemenea, ar fi prezis și atacurile teroriste din 11 septembrie (prezise în 1989), dar și tragedia submarinului Kursk din anul 2000 (prezis în 1989). A avut dreptate referitor la alegerea lui Obama ca președinte al SUA, dar a prezis și mișcarile intitulate „Primăvara Arabă”. Acestea fiind doar o parte dintre prezicerile ei, care s-au adeverit.

Baba Vanga era analfabetă si nu a lăsat în urma ei nicio carte scrisă, dar o parte dintre prezicerile sale ar fi fost adunate și notate într-o carte, de o nepoată de-a ei.

 

 

 

Facebook Comments
You may also like
Nostradamus
Nostradamus, preziceri sumbre pentru 2018

Leave a Reply