Home > Diverse > Prezicătoarea Maria Ghiorghiu avertizează că vine un cutremur care va pune clădirile la pământ: „Temelia pereților se rupea!”

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu avertizează că vine un cutremur care va pune clădirile la pământ: „Temelia pereților se rupea!”

///
Comments are Off
Prezicătoarea Maria Ghiorghi

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu a scris, recent, pe blogul său, despre un cutremur devastator care va pune la pământ temelii și care va distruge pereți.

Ce spune Maria Ghiorghiu despre un nou cutremur

În postarea sa, prezicătoarea Maria Ghiorghiu susține că totul i s-a arătat în timp ce se ruga. A văzut o cameră în care erau multe persoane cunoscute și, din senin, totul a început să se miște, precum la un cutremur.

citește șiHoroscopul toamnei 2020. Secrete vor ieși la iveală pentru Tauri , iar Racii vor avea parte de un nou început

„Pernele săreau de pe masă și erau gata să cadă”, scrie Maria Ghiorghiu.

Clarvăzătoarea face noi predicții

A mai auzit și o voce care exclama, plină de uimire: „Ce cutremur! Dar nu se mai termină odată!”

„Vedeam cum temelia pereților se rupea, precum pâinea în mâinile noastre când o frângem”, mai explică clarvăzătoarea.

Prezicatoarea a încheiat în același mod în care își încheie toate postările despre premoniții, precizând că nu știe unde sau când se va petrece o astfel de catastrofă, dar că ar trebui să ne rugăm pentru  a fi protejați de divinitate.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a prezis numeroase evenimente importante pe plan local și internațional, printre acestea numărându-se și apariția pandemiei de coronavirus.

Pe blogul său, acolo unde Maria Ghiorghiu face majoritatea prezicerilor, clarvăzătoarea a venit cu vești noi, nu tocmai îmbucurătoare, cu privire la următoarele evenimente ce i s-au arătat.

Clarvăzătoarea a făcut o nouă previziune despre ce se va întâmpla în țara noastră. Femeia a prevăzut în trecut și incendiul din Colectiv și mai multe cutremure, iar acum susține că a primit un nou mesaj care a trezit-o.

„Dragii mei, trebuie să fim convinși de faptul că acolo unde există Credință și Lumina Învierii Lui Hristos, acolo unde există iubire de semeni, diavolul nu are ce cauta. Nu poate intra în sufletul nostru.

Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului, să fim buni și milostivi, iar Credința noastră să fie tare”, a povestit Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu pe blogul său.

sursa foto: cancan.ro

 

 

Facebook Comments