Home > Diverse > Body Mind Spirit Expo, cel mai mare eveniment de dezvoltare personală, sănătate și frumusețe din România (P)

Body Mind Spirit Expo, cel mai mare eveniment de dezvoltare personală, sănătate și frumusețe din România (P)

///
Comments are Off

17-19 Februarie, Sala Palatului din București, Intrarea Liberă!

Într-un mediu din ce în ce mai poluat, cu un ritm de viaţă mereu contra cronometru, uităm să avem grijă de ceea ce este cu adevărat important: noi înşine. De trup, de minte şi de suflet!
Sub deviza „Întreține-ți trupul, cultivă-ți mintea, înalță-ți spiritul”, Body Mind Spirit EXPO te invită la Ediția cu numărul XXI, în perioada 17-19 Februarie, la Sala Palatului din București, eveniment ce marchează împlinirea a 10 ani de la prima ediție.

Dăm împreună startul primăverii și te pregătim pentru un an nou prosper şi armonios, alături de expozanți de top, speakeri de prestigiu recunoscuți internațional, specialiști în sănătate, nutriționiști, traineri, psihologi și invitați speciali de înaltă ținută.

Body Mind Spirit EXPO este locul perfect unde poți afla totul despre un stil de viață sănătos, despre modul în care natura ne poate ajuta zi de zi și despre secretele succesului în viața ta.

Te așteptăm cu alimente bio, terapii complementare, produse pentru cure de detoxifiere, cosmetice naturale, suplimente alimentare, uleiuri presate la rece, remedii naturale, produse apicole, cărți de dezvoltare personala, dulciuri bio, pietre şi cristale terapeutice, produse pentru atingerea greutății ideale, medicină alternativă și naturistă, muzică de relaxare și multe alte surprize pregătite să le descoperi doar la Body Mind Spirit EXPO, 17-19 Februarie, Sala Palatului.

Profită timp de trei zile de ofertele, promoțiile și concursurile organizate de expozanții acestei ediții exclusiv în perioada evenimentului și relaxează-te în cadrul expoziției, asistând la demonstrații, workshop-uri, momente artistice și conferințe cu intrarea liberă.
Rita Mureșan, Oreste Teodorescu, Doru Bem, Camelia Pătrășcanu, Cristian Pompei, Alexandru Pârgaru sunt doar câțiva dintre invitații speciali care te așteaptă în perioada 17-19 Februarie la Sala Palatului din București.

Descoperă acum toate temele conferințelor gratuite de la Body Mind Spirit EXPO, susținute de speakeri de înalt prestigiu, consultând programul disponibil pe site-ul expoziției, unde continuă înscrierile gratuite pentru participarea la workshop-uri.

Douăzeci de ediții de succes în care am promovat și împărtășit împreună principiile unui stil de viață sănătos atât în București, cât și în cele mai mari orașe din țară: expoziții cu vânzare, conferințe, seminarii, workshop-uri, toate alături de cei mai importanți expozanți din domeniu, speakeri relevanți de înalt prestigiu și vizitatori extraordinari care ne-au fost alături in acești 10 ani în care Body Mind Spirit EXPO a devenit cel mai mare eveniment de dezvoltare personală, sănătate și frumusețe din România. Continuăm tradiția cu o ediție specială, doar între 17 și 19 Februarie vino la Sala Palatului pentru prima ocazie din acest an de a te încărca cu optimism, gânduri pozitive și cunoștințe prețioase.

Bucureștiul devine capitala stării de bine, în perioada 17-19 Februarie, la Body Mind Spirit EXPO, un eveniment dedicat persoanei tale.
Programul expozițional, programul conferințelor gratuite şi al momentelor artistice precum şi alte informații utile sunt disponibile pe site-ul expoziției:
www.bmse.ro

 

Facebook Comments
You may also like
Ritualuri de manifestare a dorințelor cu ocazia portalului din data de 8.08. Ziua în care dorințele se împlinesc. Ce se întâmplă pe această dată
Ritualuri de manifestare a dorințelor cu ocazia portalului din data de 8.08. Ziua în care dorințele se împlinesc. Ce se întâmplă pe această dată
Ce sunt sufletele pereche și flăcările gemene, dar și relațiile karmice. Viziunea unui consilier spiritual
INTERVIU. Ce sunt sufletele pereche, flăcările gemene și relațiile karmice. Viziunea unui consilier spiritual
Plante protectoare în funcție de zodie. Ce spune astrologul Alexandra Coman
Plante protectoare în funcție de zodie. Ce spune astrologul Alexandra Coman
Ritualuri, superstiții și obiceiuri de Paște, pentru a atrage prosperitatea, sănătatea și norocul
Ritualuri, superstiții și obiceiuri de Paște, pentru a atrage prosperitatea, sănătatea și norocul