Home > Diverse > Cum să ai sprâncene la modă

Cum să ai sprâncene la modă

///
Comments are Off

Sprâncenele sunt foarte importante în definirea unui chip. Conturarea lor joacă un prim rol în fizionomia fiecărei persoane, astfel orice greșeală te  poate pune în dezavantaj. Ani la rând s-au purtat sprâncenele subțiri și arcuite, după care s-au impus cele tatuate, care au fost destul de discutate. În multe cazuri aceste tendințe au condus către distrugerea formei naturale a sprâncenei, ele nemaicrescând uniform. Dorința de a fi în trend și a avea cele mai frumoase sprâncene date de tendințele la modă, fără se se țină cont de trăsăturile feței, de multe ori conduc către rezultate nu tocmai reușite.

De câteva sezoane make-up artiștii vorbesc despre sprâncene cât mai naturale, despre o linie îngroșată a acestora. Direcția dată de aceștia  anul trecut și care se menține la modă și în anul 2016 spune că sprâncenele trebuie să aibă un aspect cât se poate de natural, dar îngrijite cu atenție. Eleganța acestora trebuie dată de accentuarea printr-o linie curată și bine definită.

Pentru a redobândi forma dorită multe femei apelează la tot felul de trucuri, la tatuarea sau chiar la implantul sprâncenelor pentru a umple locurile unde acestea nu au mai crescut uniform. Ca să se obțină o formă îngroșată, definită și îngrijită, bineînțeles că trebuie răbdare până acestea vor crește, o atenție deosebită acordată și chiar urmarea unor tratamente. Este necesar să te abții din pensatul firelor care ți se par că strică linia, pe tot parcursul tratamentului, adică pe perioada de redefinire a sprâncenelor.

Un sfat ar fi acela că e bine să se meargă la un specialist care va reuși să redea linia, pensând doar acolo unde trebuie, fără a lua din grosimea lor. Este importantă intervenția unui specialist pentru a le contura în concordanță cu trăsăturile feței. După asta sprâncenele se întrețin prin pensarea firelor rebele ce cresc în afara conturului dat, iar din când în când piptănarea lor în sus și tunderea cu o forfecuță foarte ascuțită a firelor prea lungi. Se folosește un creion special de sprâncene sau un fard în culoarea lor, desenându-se discret printre fire pentru a păstra un aspect natural, apoi se aplică un fixator de machiaj.

Iată un tratament natural eficient, cu rezultate spectaculoase, care ajută la obținerea sprâncenelor mult dorite.

Se amestecă următoarele ingrediente într-un bol: 10 ml de ulei de ricin, 10 ml ulei de măsline extravirgin, 20 ml suc de portocale și  20 ml suc de ceapă. Amestecul se pune într-un recipient care se închide și se păstrează la frigider. Se aplică pe sprâncene în fiecare seară timp de 30 de zile după demachiere și se lasă să acționeze în timpul nopții. Efectele vor fi vizibile și nu se vor lăsa așteptate.

Uleiul de ricin se știe că este unul dintre cele mai bune remedii pentru creșterea părului, a genelor și sprâncenelor, ajutând foliculii poroși, datorită conținutului de acizi grași și antioxidanți, de proteine și vitamine, iar uleiul de măsline pentru că este bogat în vitamina E. Sucul de ceapă pare poate nepotrivit în această rețetă, dar beneficiile sale în creșterea părului sunt foarte importante, datorită conținutului de sulfură ce stimulează circulația sângelui din zonă, ajutând la creșterea firelor de păr. De asemenea, vitaminele C și A aflate în sucul de portocale sunt stimulatoare pentru creșterea sprâncenelor.

 

Sursa foto: pamper.my

 

 

Facebook Comments
You may also like
Uleiul de măsline face minuni în cosmetică
Uleiul de măsline face minuni în cosmetică