Home > Diverse > Cum să-ți albești dinții în mod natural și ce remedii să folosești pentru a scăpa de dantura îngălbenită

Cum să-ți albești dinții în mod natural și ce remedii să folosești pentru a scăpa de dantura îngălbenită

///
Comments are Off
Cum să-ți albești dinții în mod natural și ce remedii să folosești pentru a scăpa de dantura îngălbenită

Cum să-ți albești dinții în mod natural și ce remedii trebuie să folosești pentru a scăpa de dantura îngălbenită, simplu și fără durere, folosind doar ingrediente naturale și la îndemâna oricui.

Cum să-ți albești dinții

Albirea dinților a devenit una dintre preocupările multor persoane, în ultima perioadă. Doar că, albirea chimică poate fi costisitoare, ba mai mult, ea poate fi dureroasă și chiar poate slăbi dinții.

Citește și: Trucuri pentru a avea dinți albi și un zâmbet de Hollywood

Iată cum să-ți albești dinții, simplu, fără durere și folosind doar remedii naturale si la îndemână.

Bicarbonatul de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este unul dintre cele mai ieftine și mai bune instrumente, pe care le avem deja cu toții în casele noastre, pentru a scăpa de dinții galbeni. Unul dintre cele mai simple moduri de albire a dinților ar fi combinarea lui cu pasta de dinți.

Citește și: Respirația urât mirositoare. Care pot fi cauzele acestei probleme

Luați aproximativ un sfert de linguriță de bicarbonat de sodiu și amestecați-o cu un pic de pastă de dinți, apoi folosiți acest amestec pentru a vă spăla dinții cel puțin de două ori pe săptămână. De asemenea, puteți face un amestec de peroxid de hidrogen și suc de lămâie sau oțet alb pentru a înlocui apa caldă.

Totuși, să nu-l folosiți excesiv, ci cu moderație, deoarece utilizarea acestui remediu prea des poate eroda smalțul natural al dinților, deteriorându-l.

Coji de portocale

Un alt remediu casnic foarte eficient, care nu vă costă nimic, sunt cojile de portocală. Portocalele sunt bogate în vitamina C, iar cojile lor au mai mult decât fructul propriu-zis. Acesta este ceea ce ajută la eliminarea substanțelor chimice și a bacteriilor de pe dinți, cele care provoacă îngălbenirea.

Citește și: Măști pentru ten, cu fructe și legume proaspete

Pur și simplu frecați-vă dinții cu interiorul unei coji de portocală, în fiecare seară înainte de a merge la culcare și veți începe să observați o schimbare în câteva săptămâni.

Cum să-ți albești dinții – Căpșuni

Căpșunile sunt alte fructe care reprezintă o sursă importantă de vitamina C și, de asememea, vă scapă de dinții îngălbeniți. Puteți pisa câteva căpșuni pentru a face o pastă groasă din ele și apoi utilizați-le pentru a vă freca ușor pe dinți. Faceți acest lucru de două ori pe zi și asta vă va ajuta să obțineți rezultate în câteva săptămâni.

Citește și: Căpșunele, fructe miraculoase pentru organism

Pe de altă parte, le puteți mânca pur și simplu. Acest lucru poate dura puțin mai mult pentru a reduce îngălbenirea, dar necesită foarte puțin efort suplimentar din partea dvs. Pur și simplu adăugați căpșuni la lista dumeavoastră alimentară săptămânală.

Peroxid de hidrogen

Peroxidul de hidrogen poate fi un remediu foarte eficient pentru albirea dinților, deoarece conține un ingredient ușor de albire care vă poate ajuta să obțineți aceleași rezultate ca acele proceduri costisitoare de albire a dinților.

Citește și: Masca pentru acnee, tratează și întinerește tenul. Trei tipuri de măști naturale și la îndemâna oricui

Dacă vă întrebați cum să-ți albești dinții în mod natural cu acest remediu, trebuie să știți că este necesar să faceți o pastă din peroxid de hidrogen și bicarbonat de sodiu, pe care apoi o veți folosi pentru a vă spăla dinții .
Peroxidul de hidrogen este un alt ingredient pe care ar trebui să îl utilizați doar cu moderație. Folosirea în exces poate provoca iritarea gingiilor sau vă poate face dinții mai sensibili, scrie buzznoble.com

Cum să-ți albești dinții cu lămâi

Un alt remediu natural pentru a scăpa de dinții îngălbeniți este utilizarea lămâilor. Puteți folosi coaja într-un mod similar, precum cel recomnadat mai sus, în cazul cojii de portocală. Și, de asemenea, puteți folosi niște suc de lămâie pentru a vă face gargară.

 

Cum să-ți albești dinții cu sare

Sarea este un ingredient folosit de zeci de ani ca o modalitate eficientă de a scăpa de placa galbenă de pe dinți. Va trebui să faceți un amestec de sare de masă obișnuită și bicarbonat de sodiu, cu care apoi veți freca dinți. Atenție când vă spălați ca să nu frecați prea mult, astfel încăt să vă afecteze gingia.

 

Cum să-ți albești dinții – Busuiocul

Busuiocul este unul dintre cele mai bune remedii naturale pentru dinții îngălbeniti. De fapt, utilizarea busuiocului poate ajuta, de asemenea, la prevenirea problemelor parodontale grave.
Pentru a folosi busuiocul la albirea dinților, trebuie să-l lăsați să se usuce la soare timp de câteva ore.

Citește și: Află la ce afecțiuni se recomandă busuiocul

Odată ce frunzele sunt deshidratate, măcinați-le într-o pulbere și combinați-le cu pasta de dinți, pe care va trebui apoi să o folosiți zilnic. Având în vedere beneficiile sale, nu trebuie să întrerupeți utilizarea remediului după ce dinții nu mai sunt galbeni.

Citește și: Trucuri pentru a avea dinți albi și un zâmbet de Hollywood

Cum să-ți albești dinții – Merele

Merele sunt deseori supranumite ca fiind superfructe și, pe bună dreptate, având în vedere toate substanțele nutritive pe care le furnizează organismului nostru. Probabil că ați auzit expresia „un măr pe zi îl ține pe doctor departe”, dar probabil că nu ați crezut că îl include și medicul dentist.

Citește și: Oțetul din cidru de mere, remediu la îndemâna oricui

Dar chiar așa este, mestecarea unui măr crocant o dată sau de două ori pe zi poate oferi același efect ca și spălarea dinților. În plus, proprietatea acidă a mărului acționează ca un agent de îndepărtare a petelor de pe dinți. Bineînțeles că nu vă sugerăm să renunțați la periajul dinților. Dar, consumul unui măr de două ori pe zi poate ajuta la curățarea acelor pete de pe dinți.

 

Cărbune medicinal

Cărbunele medicinal este un alt ingredient natural care are popularitate în toată industria de înfrumusețare și este valabil si pentru albirea dinților. Amestecă puțină pulbere de cărbune cu pasta de dinți și folosește-o așa cum ai face în mod normal. Dacă nu găsiți cărbune, puteți folosi pâine arsă și rozmarin ca înlocuitor, scrie aceeași sursă.

 

 

sursa foto: pixabay.com

sursa: buzznoble.com

 

Facebook Comments
You may also like
Cel mai bun remediu pentru articulații. Durerile dispar în șapte zile
Cel mai bun remediu pentru articulații. Durerile dispar în șapte zile
Cum să scapi de varice cu ajutorul rozmarinului. Rețeta recomandată de fitoterapeuți
Cum să scapi de varice cu ajutorul rozmarinului. Rețeta recomandată de fitoterapeuți
Cauzele spirituale ale excesului de greutate. De ce ne îngrășăm, de fapt
Cauzele spirituale ale excesului de greutate. De ce ne îngrășăm, de fapt
Problemele de memorie. Când ar trebui să te îngrijoreze pierderile de memorie
Problemele de memorie. Când ar trebui să te îngrijoreze pierderile de memorie