Home > Diverse > De ce ruleta este un joc bun de încercat la cazino?

De ce ruleta este un joc bun de încercat la cazino?

///
Comments are Off
De ce ruleta este un joc bun de încercat la cazino?

Este cu adevărat greu să navighezi în oferta oricărui cazino ai alege să îţi încerci norocul. Pe ce să te focusezi mai întâi, pe miile de sloturi din ofertă sau poate pe unul dintre sutele de variante de pariuri sportive întâlnite aici?

Poţi alege ce doreşti din acestea dar dacă eşti pentru prima oară în compania unui joc de noroc trebuie să simţi din plin adrenalina pe care acesta o induce. Şi cel mai indicat joc în acest caz nu poate să fie decât majestatea sa, jocul de ruletă.

Considerată regină a jocurilor de cazino, ruleta are un ceva magic pe care îl simţi de fiecare dată când bila aruncată pe roată se hotărăşte să aleagă buzunarul câştigător. Dar în afară de magie, ruleta mai are câteva plusuri pe care le vom detalia mai jos astfel încât tu să ştii încă de la început ce are de oferit acest joc care refuză să îmbătrânească.

E perfectă pentru jucătorii amatori

În mod cert un Maxbet bonus te va ajuta să deprinzi mult mai repede orice joc din oferta platformei. Va trebui să fii atent la termenii şi condiţiile de acordare al acestuia şi să rămâi în aceste repere pe toată durata jocului. Şi poate o să ai ocazia să foloseşti oferta inclusiv la ruletă; un joc care este prezent de atâta vreme în oferta cazinourilor tocmai pentru simplitatea cu care se joacă. Şi tocmai această simplitate îl face jocul perfect pentru iniţierea unui începător, aşa că nu ezita să îl încerci.

În fond este pentru prima oară când alegi să participi la un joc de noroc şi ruleta este prin excelenţă un asemenea joc. Nu îţi trebuie aici abilităţi de jucător profesionist sau tehnici precum cea a număratului de cărţi ca în jocul de blackjack.

La jocul de ruletă regulile sunt simple, se aruncă pe roata ruletei o bilă şi aceasta cade în final într-un buzunar. Numărul aflat acolo este declarat câştigător şi cine a pariat pe acesta va ridica de la dealer un câştig impresionant.

Cam acestea sunt reperele jocului de ruletă, aşa că este timpul să debutezi cu câteva pariuri la acest joc. Aruncă o privire şi pe masa de pariere şi îndrăzneşte să faci un prim pariu pentru că poţi câştiga o sumă impresionantă chiar de la prima încercare!

Are cote mai bune decât sloturile

Dacă eşti pentru prima oară în compania unui joc de noroc, alegerea jocului de ruletă este intrarea ta reală în lumea industriei de iGaming. Şi este bine că o faci în compania jocului de ruletă, numai şi pentru faptul că în joc ai parte de cote bune de câştig.

Dacă te îndrepţi către sloturi, poţi avea surpriza să epuizezi rapid banii cu care ai intrat în joc şi să rămâi cu un gust amar chiar de la prima experienţă. Aceste jocuri de noroc sunt adevărate ruinătoare de bugete deşi sunt considerate cele mai populare jocuri din oferta unui cazino.

Popularitatea sloturilor vine din faptul că modul în care se joacă este unul cât se poate de simplu. Apeşi un buton de start, pe ecranul video se dispun simbolurile tematice ale acestuia şi observi imediat dacă ai câştigat ceva sau nu.

Acesta este şi marea atracţie a acestor jocuri, promisiunea că vei obţine într-o secundă un câştig atât de mare încât să îţi poţi permite îndeplinirea oricărei dorinţe. Dar sloturile sunt guvernate de un cip care „face jocurile” şi care generează miliarde de combinaţii care se transpun ulterior în simbolurile care apar pe ecran.

Este greu dar nu imposibil să obţii un câştig la aceste jocuri, tocmai de aceea rămâi pentru început pe jocul de ruletă. Cotele sunt mai bune decât cele oferite de un slot şi în plus ruleta are un mare avantaj, ai la dispoziţie o gamă largă de pariuri în care vei identifica fără discuţie şi pe cel câştigător.

Ruleta este distractivă

Când alegi un joc de noroc te poţi gândi şi la partea financiară dar trebuie să primeze în primul rând partea în care te distrezi. Şi ruleta este jocul care îţi va oferi din plin acest lucru dacă alegi să o selectezi din oferta cazinoului unde ai ales să joci.

Jocul de ruletă aduce la aceeaşi masă de joc mai mulţi jucători, ceea ce îţi dă cu adevărat prilejul să te distrezi. Şi pentru că este un joc atât de distractiv în egală măsură jocul de ruletă îţi va permite să şi socializezi.

Nu stai de unul singur în faţa unui slot şi te adânceşti în gânduri negativiste, în faţa jocului de ruletă te relaxezi cu adevărat. Şi dacă ai lângă tine şi câţiva prieteni care îţi împărtăşesc pasiunea pentru acest joc distracţia este garantată.

Să nu uităm un lucru esenţial în jocul de ruletă, îţi oferă şansa de a pune pariuri cu cote mari de reuşită şi poţi să faci acest lucru cu bani puţini. Şi în mod clar că te vei distra, aşa că ia-ţi prieteni şi învârtiţi cât mai repede roata ruletei!

Ruleta este plină de suspans

Magie şi suspans, în aceste 2 cuvinte poţi defini ce reprezintă jocul de ruletă. Şi recunoaşte şi tu că este cu adevărat ceva magic atunci când dealerul aruncă pe roată bila care îşi va căuta cu ajutorul hazardului buzunarul câştigător.

Cum bila nu poposeşte din prima într-un buzunar, acea învârtire pe roată care pare că nu se mai sfârşeşte aduce atât de mult suspans încât îţi măreşte brusc nivelul de adrenalină. Şi această adrenalină face parte din ţelul final dorit de orice jucător pe care iată că ruleta îl aduce instant.

Ce poate să fie mai captivant decât să urmăreşti cu ochii tăi mişcarea bilei pe o roată care se învârte ameţitor? Nu poţi decât să te gândeşti la numărul pe care ai pariat sau poate la culoarea unde ai îndrăznit să pariezi toţi banii.

Şi dacă reuşita vine, atunci tot acest suspans se va materializa pentru tine în obţinerea unui câştig care va fi sărbătorit de întreaga masă de joc. Nu te sfii deci să te laşi pradă emoţiilor, trăieşte suspansul la cote maxime şi în mod cert că ruleta va şti cum să te răsplătească.

Concluzie

Mai ales dacă eşti un jucător nou iniţiat în tainele jocurilor de noroc selectarea jocului de ruletă este opţiunea ideală pentru tine. Jocul oferă cote mai bune decât ale sloturilor, aduce distracţie dar şi adrenalină la maxim şi în final generează o experienţă de joc atât de plăcută încât vei vrea să o repeţi de fiecare dată.

 

Facebook Comments
You may also like
Sfaturi de blackjack pentru toți începătorii
Sfaturi de blackjack pentru toți începătorii
6 sfaturi pentru a deveni croupier
6 sfaturi pentru a deveni croupier
Diferitele metode prin care poți amesteca pachetul de cărți
Jafuri faimoase la cazinouri
Jafuri faimoase la cazinouri