Home > Fashion & Style > Elena Panait, make-up artistul care dă perfecțiune oricărui chip (P)

Elena Panait, make-up artistul care dă perfecțiune oricărui chip (P)

///
Comments are Off

Încă din cele mai vechi timpuri, pentru femei problema frumuseții a constituit o preocupare importantă. Astfel, acestea au apelat la diverse trucuri disponibile perioadei de timp pe care o traversau, sperând în obținerea unui chip și ten cât mai frumoase.

Există dovezi cum că din antichitate au apelat la arta machiajului și la metode inovatoare de înfrumusețare, astfel încât să-și poată corecta, îmbunătăți și contura aspectul fizic. Prin înfrumusețare, femeile tind spre atingerea perfecțiunii, fapt ce le conferă încredere și stimă de sine. Arta machiajului a fost cea mai la îndemână metodă încă de atunci și până în zilele noastre. Pentru femeia modernă machiajul a devenit aproape o obligație socială, mai ales de când societatea pune din ce în ce mai mult accent pe look-ul perfect și pe imaginea femeii-divă.

La fel ca toate domeniile și cel al machiajului a suferit de-a lungul timpului îmbunătățiri și transformări. Tehnicile de machiaj sunt din ce în ce mai performante, iar industria produselor de make-up este una complexă, ce pune mare accent în zilele noastre, nu doar pe partea ce ține de machiajul propriu-zis, ci ține cont de sănătatea tenului și de efectele anti-aging  ale produselor cosmetice. Aspectul sănătos și tânăr reprezintă principala grijă a femeii moderne.

Make-up artiștii știu cum să răspundă cerințelor femeii moderne, folosindu-se de arta machiajului, pentru a putea crea iluzia perfectă.

Un astfel de make-up artist este Elena Panait, care s-a perfecționat, transformându-și hobby-ul în profesie, devenind astăzi o persoană  care s-a impus prin profesionalism în domeniul artei machiajului. Elena Panait Professional Make-up Artist este un brand ce are ca bază îmbinarea cursurilor celebrei școli de make-up „Christine Valmy”, modulele de specializare ale școlii „Kruger Brent Scadent” și cursurile „Școlii de Make-up Ramona Chirilă”.

Make-up artistul Elena Panait prin folosirea cu măiestrie a unor tehnici și aplicarea unor reguli bine însușite în timpul pregătirii pentru a deveni profesionistul de azi, reușește să redea prospețimea unui ten fără impurități, senzualitatea buzelor, tinerețea prin ridicarea pomeților și conturarea unor sprâncene pentru a părea perfecte.

Dacă veți trece pragul salonului ei, sigur veți pleca încântată de rezultat, cu un machiaj special gândit și adaptat tenului și trăsăturilor dumneavoastră. Așa cum declară, adoră să descopere și să evidențieze frumusețea fiecărui chip. Știe să estompeze imperfecțiunile și să accentueze anumite trăsături, astfel încât prin folosirea cu măiestrie a tehnicilor, culorilor și produselor special alese pentru fiecare în parte, reușește să facă din fiecare față un chip unic, cu personalitate, căruia îi este evidențiată frumusețea.

Elena spune că: „Deși am colaborat de-a lungul timpului cu multe persoane, mai mult sau mai puțin cunoscute din România, nimic nu mă bucură mai mult decât zâmbetul de mulțumire de pe chipul unei femei obișnuite, pe care pensula mea reușește să o transpună într-o lume de poveste.”

Salonul make-up artistului Elena Panait corespunde standardelor actuale și oferă o gamă largă de servicii de machiaj și coafură, potrivite pentru orice ocazie.

Mai multe detalii și informații despre Elena Panait găsiți aici: www.elenapanait.ro

și pe pagina de facebook: ElenaPanaitProfessionalMakeUp

 

Facebook Comments
You may also like
machiaj
Trucuri de înfrumusețare prin machiaj