Home > Diverse > Escape Room Adventure, noul trend în materie de distracție (P)

Escape Room Adventure, noul trend în materie de distracție (P)

///
Comments are Off
Escape Room

Escape Room Adventure București este locul ideal pentru a organiza aniversarea copilului tău sau pentru a te întâlni cu prietenii și a evada din cotidian, pentru 60 de minute, timp în care poți experimenta aventura, rezolva puzzeluri și cele mai inedite mistere.

Toată lumea a urmărit cel puțin o dată în viață un film polițist, cu aventură multă, cu răufăcători întemnițați pentru faptele lor, cu evadări, peripeții și mult suspans. Probabil, nu puțini sunt cei care și-au imaginat că sunt protagoniștii acelui film sau cel puțin și-ar fi dorit să poată participa la acțiune, imaginându-se ca fiind eroii acelor scene. Când, de fapt, ați constatat cu stupoare că este doar un film, iar voi în niciun caz actorii.

Acum, viața bate filmul și asta nu mai este doar o simplă sintagmă, deoarece oricine poate fi protagonistul unei adevărate aventuri, precum cele din filmele de acțiune. Ai nevoie doar de puțin timp la dispoziție și câțiva prieteni, pentru a forma o echipă pe cinste și a deveni chiar voi actorii propriei voastre aventuri.

Locul ideal pentru aventura voastră se numește Escape Room Adventure, situat în București pe strada Temișana la numărul 40, iar odată intrați aici aveți garantată distracția și suspansul.

Escape Room Adventure, noul trend în materie de distracție

Puteți experimenta această aventură alături de enigmaticul personaj Mr. Somebody, un aventurier care a încercat să fure un obiect de la Muzeul Ciudățeniilor, dar care a fost prins și încarcerat și, cu toate acestea, a reușit să evadeze. Evadarea sa devenind, astfel, un adevărat mister pe care toți participanții au menirea de a-l desluși, pornind în căutarea enigmelor ce se ascund în spatele evadării acestuia. Aventurile la Escape Room Adventure sunt organizate pe diverse tematici, iar indiciile și enigmele deslușirii lor sunt mereu altele.

Escape Room Adventure, noul trend în materie de distracție

Ce este de fapt un escape room? Poate vă întrebați cei care nu ați ajuns până acum într-un astfel de loc. Ei bine, este locul perfect pentru o evadare din cotidian, pentru a-ți organiza petrecerea cu ocazia aniversărilor, atât pentru copii, cât și pentru adulții dornici de aventură și adrenalină.

Escape Room Adventure este practic un spațiu special amenajat, reprezentând o închisoare de maximă securitate, iar participanții nu sunt altceva decât niște deținuți care plănuiesc evadarea de aici, căutând diverse indicii, pe care organizatorii le pregătesc cu mult tact participanților.

Toată acțiunea durează 60 de minute, timp în care echipele de deținuți trebuie să găsească toate indiciile pentru a putea evada, cei ce nu se încadrează în acest timp, evident, rămân încarcerați în continuare.

Ideea acestui escape room este foarte bine gândită și extrem de fascinantă, întrucât participanții se transpun întru totul în pielea unor deținuți care își antrenează toate simțurile pentru a putea găsi acele indicii și, în final, a evada din infernul închisorii întunecate și pline de neprevăzut și capcane.

Escape Room Adventure, noul trend în materie de distracție

Organizatorii oferă întreaga recuzită pentru fiecare sesiune de escape, începând cu îmbrăcămintea deținuților, pentru a crea o atmosferă cât mai aproape de realitate și pentru ca participanții să se simtă într-adevăr ca într-o scenă reală de evadare.

Escape Room Adventure, noul trend în materie de distracție

Escape Room Adventure este cu siguranță locul ideal pentru iubitorii de aventură, dar și pentru a organiza petrecerea copilului tău, iar cei mici vor fi încântați peste măsură, deoarece escape room este trendul actual în materie de distracție.

Escape Room Adventure, noul trend în materie de distracție

Mai multe informații despre Escape Room Adventure puteți găsi și pe site-ul lor escaperoomadventure.ro, iar pentru a participa la o astfel de aventură trebuie doar să faci o rezervare online sau telefonică, pregătindu-le astfel o surpriză de proporții prietenilor tăi.

 

 

 

Facebook Comments